- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
adnoctum18 #5846 üzenetére
én bot fülű vagyok
szval én annyira nem veszem észre a különbséget a hangminőség közt csak ha nagyon szar és nagyon jó
-
dany27
őstag
válasz
Macilaci457 #5844 üzenetére
gari van rá azt hiszem 24 hó világ gari! Am 24be megkapom. azt tudom hogy csak iTunes nah és akkor mi van ?
-
dany27
őstag
hi
eléggé occsón kb 24E Ft-ért hzzá tudnék jutni egy 3G Ipod nano-hoz, 4Gigás. Szerintetek megéri ?? vagy inkább vegyek mást?? Bár szerintem 24E Ftért a hülyének is megéri tokkal együtt, valamint zsír új cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile 2
- Diablo IV
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- PS5 Original Disc Driveval
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest