-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
Tristis #6964 üzenetére
én is a PDA-mat zenehallgatom, de használom x egyéb más dologra is.
szóval ha csak zenelejátszás, akkor vmi kis alap minőségi pléjer kell, pl. Sandisk Clip.
ha videó is kell, akkor tényleg bonyolultabb a képlet. ilyen gagyi xar mp4-eket én sem vennék. a minőségibb lejátszók, mint pl. az említett Cowon is pedig már annyiba kerül, hogy tényleg pda-t lehet vneni az árából. ennek az üzemideje mondjuk elmarad egy dedikált eszközétől, egy töltéssel az én FuSi N560-am tippre úgy 7 órát megy, de úgyis minden nap töltőre teszem, hiszen az egyéb felhasználási területek miatt merül rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Padavan firmware
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Manjaro Linux
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest