Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Az hogy lehetséges, hogy letiltottam bizonyos oldalakról a sütiket és mégis felkerülnek a gépre: [link]?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Tsopi
tag
Haley!
Használja vki a WeatherForcast extensiont az FF-hoz??
Mert nekem eléggé furákat ''jósól'' kb össze-vissza!
Még Szilárd papa is lepipálja!!''Cum deo pro patria et libertate''
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
''De nekem is kb ennyi stimmel!: Budapest''
Nekem nem csak a Budapest stimmel (ezt csak azért írtam, hogy tudható legyen hova lőttem be), hanem az időjárás-előrejelzés is nagyjából klappol (figyelembe véve hogy Bp. nagy város és a két végében lehet kétféle időjárás is).https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Hujikolp
őstag
Nemtzdom h csak nálam van, vagy már más is észrevette, h ha megnézek egy oldalt egyaránt a Mozilla Firefox és az Ie-vel akkor a Mozilla a képeket világosabbnak mutatja mint az IE. Ez mitől van? Ja és nemállítottam egyiknélsem semmit.
-
tomcsi23
veterán
Van rá valami megoldás, hogy gépkikapcs (áramszünet pl) esetén megmaradjanak az előzmények? A legfrissebbel is törlődik minden.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
canniball
nagyúr
válasz tomcsi23 #4110 üzenetére
Megoldás lehet pl. a TabMixPlus Munkamenet-kezelője. (Meg biztos van erre még csomó más kiterjesztés is, de én csak ezt ismerem.)
Mod.: most nézem nem egészen ez volt a kérdés (a Munkamenet-kezelő célja, hogy visszaállítsa a nyitott lapokat a FF elindításakor). Nem tudom hogy emiatt vagy másért, de nálam ha esetleg fagyás van utána is megmaradnak az előzmények.
[Szerkesztve]https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
VladimirR
nagyúr
hi
jol vettem eszre, hogy a window.sidebar.addSearchEngine() fuggveny csak akkor hajlando mukodni, ha az elso parameterben akpott file kiterjesztese .src, fuggetlenul attol, hogy a file tartalma egyebkent megfelelne-e?
valaszaitokat elore is koszonom -
moma
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet a könyvjelző eszköztárra rakott dolgoknak beállítani valami ikont(már aminek nincs). AZért lenne fontos mert a szöveget általában törölni szoktam így több dolog elfér, de azoknál ezt nem tudom megtenni ahol nincs ikonwe all deserve a bit of luck.
-
moma
őstag
válasz Tele von Zsinór #4115 üzenetére
Sajna ebből így nem tudom kibogarászni. Ráadású vannak is kétségeim, hogy tényleg ott tárolja e, mert általában az ikon nem jelenik meg egyből, csak az első használat után. Tehát lehet utólag tölti le őket és inkább valami temp szerű helyen tárolhatja ezeket a ff. De csak találgatok, nem értek hozzá...
we all deserve a bit of luck.
-
-
Tele von Zsinór
őstag
Közben alaposabban megnéztem: base64-ben tárol sima .ico fileokat, egyet dekódolni kéne a pontos tulajdonságok miatt. Igen, első használatkor jelenik meg, nem bookmarkoláskor.
Tapasztalatból tudom, hogy az tényleg a hozzárendelt kép, volt már, hogy kézzel túrtam benne mert elszúrt néhány ikont, és helyre kellett raknom őket.
szerk: dekódoltam az egyik ph bookmarkom ikonját, 16x16x24b-s ico fileok vannak benne, szóval elég egyszerűen lehet kézzel bármit hozzárendelni, mivel ha már van vmihez ikon, akkor azt később nem cseréli le, akkor sem, ha változik az oldalon.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
titán
VladimirR keresői közül [link]feltettem néhányat, amit a sidebarban található. Namost az a problémám, hogy ha elindítom a böngészőt, akkor megy jól, de ha megnyomom az F9-et, hogy a sidebar előjöjjön, majd keresek és bezárom, utána mindig előjön, ha egy oldalt betöltött a mozilla. De ez csak a ph-n van, a többi oldalnál nem ugrik elő. Ezt hogy lehetne lelőni, hogy ne ugráljon?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
VladimirR
nagyúr
válasz Winner_hun #4119 üzenetére
meggyogyult, nalam volt a bibi
korabbi kerdesemre pedig a valasz: igen, csak akkor mukodik, ha az adott file kiterjesztese .src (es csak ezutan nez bele a file-ba), illetve a kepfile eleresi utvonala (url, path, filenev) a kiterjesztest leszamitva pontosan megegyzik az src file-eval -
Winner_hun
titán
A sidebart át lehet pakolni jobb oldalra?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
moma
őstag
válasz Tele von Zsinór #4118 üzenetére
Köszi, hogy melóztál vele. Megtennéd még, hogy leírod kicsit részletesebben, hogy pontosan mit tegyek, ha megakarok változtatni egy ikont? Köszi
-
moma
őstag
Egyébként így néz ki nekem most a böngésző itt érdekes része:
A mappába azokat a dolgokat rakom be amik csak ideiglenesen(!) kellenek, tehát pl később még el akarom olvasni vagy ilyesmi. Ha aztán nem olvasom el egy ideig akkor törlöm. Így nem szennyezi a sok összevissza link a bookmark-okat. Mondjuk most el kezdtem használni a del.icious.us-t is lehet át állok erre de még nem tudom. Mindenesetre szerintem tök jók a kis ikonok. Kevés helyet foglalnak, átláthatók. Egyébként főleg csak ilyen eszköz szerű dolgokat teszek oda: szótár, fordító, google stb..
Ti hogy csináljátok ezt?we all deserve a bit of luck.
-
Tele von Zsinór
őstag
Kezdésnek csinálsz/szerzel egy 16x16x24b paramétereknek megfelelő ikon filet. Total commanderben kijelölöd, fájl-fájlkódolás. Alapértékek nekem jók, arra figyelj, hogy a base64 legyen bejelölve. Így kapsz egy b64 kiterjesztésű filet, aminek az elején van némi info, aztán egy üres sor, aztán az ikon b64 kódolva. Ezt a kódolt szöveget kell neked a bookmarks.html-ben a megfelelő helyre bemásolnod, egyszerűen rá lehet jönni, hova kell. Ha mégse megy, szólj és segítek. És mindig mentsd el, mielőtt így belenyúlsz, és lépj ki a firefoxból csere előtt!
-
Troy.
addikt
Hello.. bármelyik topicra kattintok ,ezt írja ki --> [link]
Hol a hiba?.
-
moma
őstag
válasz Tele von Zsinór #4125 üzenetére
Köszi!! Még nem álltam neki, de ez így érthető. Majd még írok ha nem sikerült
-
RAM
őstag
Van egy PDF doksim, de nem tudom megnyitni,
FireFox gyorsítási (főleg az oldal betöltések...) trükkök vannak benne,
nincs meg valakinek?
Be tudnátok linkelni/küldeni?Csak tisztán
-
RAM
őstag
up
Csak tisztán
-
Kokkantas
senior tag
Hali!
Az lenne a problémám, hogy firefox-szal nemjön be a freemail. Hogy lehetne megoldani ezt a problémát? -
Kokkantas
senior tag
válasz Winner_hun #4133 üzenetére
Más böngészővel bejön. Töröltem a sütiket és jó lett, ez érdekes.
-
Sotho
őstag
Nem tudom volt e már (nem tudok most végigolvasni 1000 hszt) de nekem a firefox gyakran azt csinálja hogy pl egy szöveget copyzok és beilleszteném pl a google keresőbe vagy akárhova akkor nem történik semmi , mintha a copy nem működne és ez tök zavaró, van valami megoldás?
köszi
ill mégvalami a numpad / re a find jön elő alul, de nem mindíg, pl van egy hely ahol a jelszavamban van / tök random néha bejön rá az mintha ctrl + f et nyomnék.
[Szerkesztve] -
Sotho
őstag
Megoldódott a porbléma... váltottam mozilla 1.7.13 -ra úgy tűnik ez jó
-
VladimirR
nagyúr
ez az oldal (Bovebben: [link]) nektek is kivetel(eke)t dobal?
vagy van olyan, akinel azt irja, hogy minden rendben, meg a lejatszo verziojat?
akinel ez utobbi eset all fenn, az elmondana, hogyan buvoljek firefox ala wmp activex vezerlot?
koszonom -
RAM
őstag
#4130?
FasterFox?
, de az meg nem települ a túl új verziómra.........
1.5.0.0.0.0.0.0.0 -t hol lehet letölteni?
[Szerkesztve]Csak tisztán
-
Retro11
senior tag
Hali!
Segitségeteket szeretném kérni hogy hogyan lehet letölteni a videókat a ff-al?Letöltöttem a videodownloader-t de nem találom hova kell rakni?
Láma kérdés,de segitsen valaki lécci lécci!
Előre is köszöntem!
Üdv: Retro11 -
Motion_Blur
félisten
Üdv! Jelenleg töltök egy fájlt (~200mb), de amikor el kezdtem tölteni, nem jelent meg a letöltés ablak (be van állítva, hogy megjelenjen). A fájlt folyamatosan nézem, és növekszik a mérete, teljes sávval jön. Megnyitottam a letöltések ablakot, és üres [link]
Ez miért van és hogyan lehetne megoldani?Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
VladimirR
nagyúr
válasz Motion_Blur #4142 üzenetére
bar nem ismerem annyira a bugrokat, de ez akar lehet szerveroldali galiba is
ugye elvileg a szerver elore megmondja, hogy mekkora a file, amit kuld (ezert is latjuk, hogy hany %-ot toltottunk mar le, hogy mennyibol es hogy mennyi ido van meg hatra) - ha ez elmarad, a bongeszo (letoltesvezerlo) nem tudja, hogy mekkora file-ra var, nem tudja megjeleniteni a letoltes allapotat
bongeszofuggo (letoltesvezerlofuggo), hogy ezt hogyan kezeli az adott program
legtobb esetben azert latszik valami ablak, hogy megiscsak toltunk, de lehet a bugrokat nem keszitettek fel megfeleloen ilyen esetre (bar fura lenne)
ha dobsz egy linket, akkor tudok mondani pontosabbat -
morp
aktív tag
Üdv!
Hogyan lehet megoldani hogy a könyvjelzők új lapon nyíljanak meg? -
morp
aktív tag
köszi a válaszokat
-
Notes
senior tag
Nem is tudom, hogy ide írjam-e? Ma váltottam Firefoxra és amikor be akarok lépni a PH!-ra beírom a felhasználónevet, jelszót, kiírja, hogy sikeres belépés rögtön továbbítunka a fórumba, majd újra megjelenik az előző képernyő, ahol be tudok jelentkezni. IE-vel meg simán megy. Mi lehet a baj?
Romanes eunt domus!
-
Notes
senior tag
Na feltettem a 2.0 beta-t ezzel be tudtam lépni de ezzel meg az ''itt szóltam hozzá'' lists tartalmát nem tudtam frissíteni.
Hát én vevő vagyok az új dolgokra, de így...Romanes eunt domus!
Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest