-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
Ha jól láttam, ezekről nem volt még leírás:
Embedded Objects
Beágyazott tartalmakat lehet letölteni vele, például: .mp3, .flv, .avi, .wmv, .wav, .xaml, .jar, .mov.SearchPreview
Előnézeti képeket (thumbnail) ad a Google, Yahoo és a Bing keresési eredményeihez.Modify Headers
Hasonló a HeaderControlhoz. Ennek a kiegészítőnek a segítségével egyes külföldi oldalakon meg tudunk nézni videókat, megfelelő beállítások mellett.Xmarks
Könyvjelzőket, jelszavakat, előzményeket és megnyitott füleket tudunk szinkronizálni vele gépek és böngészők között. Saját szerverre is lehet szinkronizálni.Yet Another Smooth Scrolling
A finom görgetést adja hozzá a böngészőhöz. Tartalmaz előre beépített profilokat, valamint mindenki a saját igényeinek megfelelően be is állíthatja. Én jobbnak találtam a SmoothWheel addonnál. Kurzorokhoz is hozzáadja a finom görgetést.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest