Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
-
KMT
addikt
válasz mocsanisi #5797 üzenetére
Na rájöttem mit akarsz mondani. Nem a fém tartót kell nyomkodni a tűvel, mert a tű úgyis átmegy rajta hanem a fém tartó 2 kis felhajtott pöckét kell behajlítani, hogy át lehessen tolni a fém tartót a műanyag részben másik oldalra.
Ezeket a pöcköket először nem is láttam.Ha lesz időm kipróbálom a sorba kötést.
Bár egy valamin azért elgondolkodtam. Most párhuzamosan van a két venti elvileg. Tehát a fesz 12 - 12 V, de az áram meg a névleges fele, nem? Ettől nem kéne halkabbnak/lassabnak lennie?
(Ha csak egy venti van rákötve a tápkábelre, úgy ugyanolyan hangos mintha kettő lenne rajta).
Ez azért van mert áramtartó fogyasztók? -
mocsanisi
senior tag
Remélem látszik a képen amit mondani akarok. Ott van egy kiálló fém tartó (nyíllal jelöltem). Azt bonyomod egy gombostűvel! (2 vagy 4 van aszem most nem tudom megnézni) Mikor az összeset benyomtad akkor kihúzod a kábelt! Ha valami nem megy írj!
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
KMT
addikt
-
mocsanisi
senior tag
Több megoldás is van. Először is. A molexben ilyen kis kiálló fém valamik tartják benne a kábelt. Ezért ezeket a kiálló valamiket benyomod gombostűvel, kihúzod a kábelt, utáéna simán visszahajtod a kiálló valamiket és visszanyomod. Nem tudtam érthetőbben leírni . Na ha 2 80-asod van az a legegyszerűbb ha sorosan kötöd őket, így 6-6 voltot kapnak. Vagyis: egyik venti sárga kábelét összeforrasztod, vagy szigszalagozod a másik venti földjével! Ezután a szabadon maradt földet és sárga vezetéket kötöd a tápon a 12V-os illetve a föld ágba. Ha nem értesz valamit nyugodtan szólj
Szerk.: Bocsi a hibákért de gipszbe van a kezem, így elég nehéz gépelni!
[ Szerkesztve ]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
KMT
addikt
Van a házamban 2db 80as venti, amiknek csak molex csatlakozójuk van. (Egymásba vannak kötve, és csak az egyik van rákötve a tápra.)
Na most az a gond, hogy így 12 V-on elég hangosak. Hogyan oldható meg, hogy lassabban forogjanak?
Gondoltam, hogy 5 V-ra átkötöm őket, csak ha kiszedem a kábeleket a molexből, nem tudom hogyan tudnám visszatenni őket, hogy ott is maradjanak.
Létezik valami olyasmi ellenállás, aminek mindkét vége molex, tehát be tudnám rakni a táp és a venti közé? Vagy bármi más megoldás érdekel. -
athomi
veterán
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Van olyan kábel ami átalakítja a 24pin-es tápkábelt 20pin-essé?
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Én négyzetet vágtam a plexire, sokkal könnyebb volt és a rács úgy is takarja.
Ezt meg itthon is kivágtam egy kisflexel, aztán meg egy féléles késsel lesorjáztam.
Amugy ha van vmi sablonod aminek a belseje megeggyezik a venti belsejével, akkor ki lehet vágni egy dróttal ami fel van hevülve folyamatosan.[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
ToBeY
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5787 üzenetére
Volt ott mail írtam nekik hogy mennyiért csinálnák meg.
-
ToBeY
nagyúr
-
TESCO-Zsömle
félisten
Obiba csak drágábban kapsz plexit. Meg minden mást is.
Én 8m 10x10-es tömör ALU-rudat akartam ott venni. 1300FT volt métere. Elmentem szinesfém kereskedésbe és 3600-ért vettem 9m-t.
Ugyanez áll minden másra. Elmész, kiszeded a kukájukból, és lehet ki is vágják némi pézért. Árak az oldalon.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
ToBeY
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #5783 üzenetére
És kb mennyi lehet egy kör kivágása, és négy luk kifurása a csavaroknak,ha mondjuk viszek plexit?
Mert nekem az is megfelelne ha mostani 9cm kör venti helyét, kitágítanák 12 vagy 14cm-re...Vagy talán OBI-ba olcsón tudnék venni plexit. -
TESCO-Zsömle
félisten
MKI Plexi. Méretre vágják és belevágják a kört is. Vagy ugyanennek a cégnek a konténeréből kukázol egy megfelelő méretű/vastagságú darabot, amit dremel-el, lombfűrésszel v dekopírral vágsz, tűreszelővel reszelsz finomra és kis méretű szúró lángú gázlámpával óvatosan melegítessz víztisztára élmentén, ha az is fontos...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
ToBeY
nagyúr
Hol lehetne venni plexi lapot és mivel lehetne belevágni egy kört venti helynek?
-
knifemaster
aktív tag
Sziasztok,
megoldást keresek a következő problémámra.Van 3 db 4 pines csatival ellátott ventim,,a lapon meg van 1 db 4 és 2 db 3 tüskés csatlakozó.
A 3 tüskére rádugva a ventiket mennek szépen,csak hangosak. A 4 tüskésen meg meg se mozdul,ezt mondjuk nem tudom miért van,pedig azon van a fordulatszámszabályzás is ha jól tudom.Na ehhez kellene valamilyen megoldás,hogy szabályozható legyen a fordulat.
Ja a lap egy giga p35-Ds3 talán ez is segít.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
didyman
őstag
válasz forceberg #5776 üzenetére
Ja, elég lényegretörő IC: kapcsrajz
Alkatrészekre kb. hótigénytelen, a bonyolultsága hasonló egy 78xx-hez, +-2% tolerancia teljes működési tartományban, mindenvédelemmel szerelt, hatásfok maximum 90%, 8-40V-ig megy.[ Szerkesztve ]
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
didyman
őstag
válasz mr_ricsi #5763 üzenetére
LM2676S- 5.0 (NSC) RoHS 3A STEP-DOWN VOLT.REG. TO-263, 782Ft Lomexnél.
Van itthon valami másik is, ami nagyobb DIP tokozású, annak szó szerint semmi sem kell, tekercs is integrált tokon belül(!). Van termékmintában belőle, nem tudom, hány A-es (1,5A rémlik) , de drága is[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Mivel lehetne egy kört belevágni a plexibe úgy hogy az ne töjön ne repedje el stb?
Ja már van egy a Thermaltake Soprano oldalában 92mm venti hely,e helyett szeretnék egy nagyobbat. -
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
Találtam egy nagyon egyszerű venti fordulatszám szabályzó kis "kapcsolást" Itt: [link]
Valaki véleményezné, hogy jó ez a megoldás? Mi lehet a hátránya?
g.
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.
-
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
12V-ból szeretnék 5V/1,5A-t előállítani, amihez javasolhatnátok valami Mo-on beszerezhető PWM-es DC/DC konverter IC-t.
További feltétel, hogy ne legyen drága, és lehetőleg ne kelljen hozzá túl sok járulékos alkatrész.Előre is köszönet!
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
ToBeY
nagyúr
Hol lehetne ilyen nagyobb ventit kapni 23-25cm-re gondolok?!
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #5757 üzenetére
Ki kell, hogy javítsunk.
Ha egy ventin csökkented a feszültséget, csökkenni fog a rajta átfolyó áram is.
A LED meg más mint a venti. A LED-en annyi áram fog folyni, amennyit beállítasz neki az előtét ellenállással. LED-eknél kb. 2-3V feszültség esik típustól függően.
Pl. 10mA-t akarsz folyatni a LED-en, 12V-on.
Ha a LED-en esik kb. 2V, akkor az ellenállásra jut kb. 10V.
10V/0,010A=1kOhm.
Tehát 12V-on egy 2V-os LED elé 1kOhm kell, hogy 10mA áram folyjon.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz forceberg #5754 üzenetére
Akkor mért van az, hogy ha egy 2W-os ventit 5V-ra kötök 12 helyett lassabban forog??
Felvehetne 4ampert is a 0,166 helyett, mert a táp 30-ig bírja... Mi akdályoza meg a ventit, hogy a névleges éramerősségénél többet vegyen föl?? Szerény szakvéleményem még mindíg az, hogy a fogyasztókak a felvett áramerőssége fix, és a feszültség változhat.
De javítsatok ki, ha tévednék.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
didyman
őstag
válasz CounterBoci #5755 üzenetére
5V a közös pontja.
-
CounterBoci
senior tag
hi all
a speaker milyen jelet kap? hány volt pl.
mert idegesít a hangos sípolgatás, ezért lehúztam az alaplapról. de viszont jó lenne látni is néha. arra gondoltam led-et kötök rá, ahhoz viszont tudom kellene ezt. -
veterán
válasz TESCO-Zsömle #5753 üzenetére
Sztem meg minnél kisebb ellenállást teszek elé, annál nagyobb áram fog rajta folyni ugyanazon a feszéltségen...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
veterán
Sztem a 200mA-es LED is melegszik ám. Az már hűtőbordás? Nekem 400-as fehérek vannak, elég jó nagy alu lapra vannak szerelve. Majd egy elborult állapotomban megnézem, mit szól 1A-hez, persze ekkor már még nagyobb hűtőbordára feltéve.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
[CS]Blade2
addikt
E4300 a magas gyári intel box cooler-t szeretném szétszedni! A réz magos van, és a 4 felfogató, esetleg a talp lenne a lényeg. egybe kivenni, a fezzer 7-et akarom jobban felfektetni a cpu-ra, ennek erősebb a lefogatója vmivel.
Hogy tudom kiszedni azt a 4 lefogatót?
-
j.bravo
addikt
Gondolom túlnyomórészt ugyanazok olvassák ezt a topikot, mint a Hobby elektronikát, de ha mégis valaki itt akadna rá... (ottani hsz)
Kösz előre is!Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
04ahgy
nagyúr
válasz ggf8600gts #5748 üzenetére
Ha LED-et cserélsz (teszel be), akkor egy dologra figyelj. Részletezem.
- Jól gondolod, az anód a hosszabb láb, valóban annak kell a pozitívra menni.
- Ellenállás: korlátozza az áramot. A LED ugyanis furcsa egy szerkezet, nem feszültség hatására adja a fényét, hanem áram. Egy 200mA-es LED-en kb. 200mA-t kell áthajtani, és majd a LED, az ohm törvénynek megfelelően kiválogatja, mekkora feszültséget használ fel. 12V-on nem tudja ezt megtenni, ezért nagy áram folyna, pukk, LED meghalt...
- Ellenállás: nagyjából úgy kell megválasztani, hogy a LED árama mellett megfelelő feszültség essen rajta. (Pl. ha a LED 3V-ot válogat ki magának, az ellenállásra jut 9V [12V a táp].) Természetesen sorosan kell őket kapcsolni.
R = U / I (Ohm trv.) = 9V / 0,2A = 45ohm. A legközelebb eső szabványérték itt a 47ohm.
P = U * I = 9V * 0,2A = 1,8W ~ 2W. Figyelni kell, mert az ellenállás melegszik, és legalább 2W terhelhetőségű (de inkább valamivel nagyobb) kell.
Más áramú LED-re ezeket alkalmazva értelemszerűen a fenti számítást.Gyakorlati tanács a sorrendre vonatkozóan: +12V ---> ellenállás ---> LED anód (hosszabb láb) ---> LED katód ---> GND.
Ez azért jó, mert ha véletlen valami a gépházhoz ér (ami a GND-vel össze van kötve) ,akkor csak kicsit nagyobb áram folyik, legfeljebb az ellenállás jobban melegszik. De nem megy tönkre a drága LED.HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
ggf8600gts
tag
válasz didyman #5720 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítségedet.
APEVIA X-Plorer házam van. A nem világító, de működő házventillátorok helyére REVOLTEC ventit tervezek rakni, de az előlapok négy sarkában levő világítás is kezd halványodni. Szerintem ez a hagyományoknak megfelelően POWER LED-es megvilágítás.
Hogyan kell ledet bekötni? mire kell figyeljek? Anód (hosszabb láb) POZÍTIV, KATÓD RÖVIDEBB LÁB ÉS BEFORRASZT? Mi a szerepe az ellenállásoknak? -
Rive
veterán
válasz TESCO-Zsömle #5743 üzenetére
SAjna nem hiszem, hogy egy nap alatt már eredményt is hozna a dolog... De ha lesz valami, beírom
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Rive
veterán
válasz TESCO-Zsömle #5738 üzenetére
De-de
Egy könyvespolcunk vaksötétben:
Ui.: na igen, az orientációval még vannak gondok
[ Szerkesztve ]
-
Rive
veterán
A '12-es' 12V-ost jelent?
Ha igen, akkor két 'használható csati' jöhet számításba. Egyrészt vehetsz/szerezhetsz egy molex-ellendarabot a tápegység vezetékeihez. Ekkor úgy kösd be, hogy a fekete a feketéhez, a venti pirosa pedig a táp sárgájához menjen.
Ha valami dög alaplapra csatlakozó ventiről levágsz egy hárompólusú csatlakozót - vezetékestől -, akkor úgy kell bekötni, hogy fekete a feketéhez, a piros pedig oda, ahol forog. Fordulatszámérzékelés persze nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Van egy döglött tápom, aminek a 12-es ventijét szeretném hasznosítani, de csak 2 pines csati van rajta (piros, fekete vezeték). Hogyan tudnám átalakítani valami használható csatira (nem vok egy elektro zseni .
A válaszokat előre is köszönöm.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Csak nem élyszakai vadászat van készülőben??
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Rive
veterán
válasz didyman #5733 üzenetére
Folyamatos üzem lesz... Mondjuk akkor 12V-ra ca. 10m telefonzsinóron keresztül rárakhatok sorba ötöt?
Ui.: valami állatka randalírozik a padláson, úgyhogy felköltözik egy panelkamera meg némi infravilágítás...
[ Szerkesztve ]
-
didyman
őstag
Háááááááááát...Olyan 2V körüli. De ha árammal hajtod, akkor 5V-ot szánj neki kb :-) . Minden egyéb tekintetben egyezik a többi LED-del. én anno a kódzáram infrakapuját egy 555 kimenetéről hajtottam meg, korlát az IC áramkorlátja volt...
-
Rive
veterán
Egy tipikus hárommilis infralednek mennyi a feszültségesése? Meg mekkora áramot bír?
-
fero02
nagyúr
válasz didyman #5723 üzenetére
Hi!
Egy egyszerű számítógépbe szerelhető kék neonról van szó. Az invertere külön kis dobozban van. Biztosan tudod, h milyenről beszélek.
Ehhez szükséges szűrés, vagy köthetem direkbe az adapterre?
Köszönök mindent!
Üdv!
TESCO-Zsömle: köszi Neked is! Monitort már bontottam meg fesés miatt, de többet nem szeretném. Pláne nem ilyen céllal.
[ Szerkesztve ]
-
sNiP3rFun
tag
Hello ALL!
Van egyChieftect nagytoronyházam átszeretnémfesteni, nyilván elöttelekell csiszolni a rajta lévőfestéket elég ha csak átlag erősdörzspapírralátmegyek rajt majd egy finomabbal aztán alapozó vizes csiszolás festéslakk közbe száradáséscsiszolás?
Mi ennek apontos menete?
-
didyman
őstag
Az első szmbejövő adapter jó lesz, de milyen neonról van szó? Sima cső, vagy előtéttel egybeépített? Feszültséggel nem kell törődni, kb. 12V legyen. Terheletlen 22V-ot nem fog leadni egy stabilizálatlan 12V/1A-es táp, inkább 15V körüli szokott lenni és a neoncső is terhelés, tehát ezzel foglalkozni megintcsak nem érdemes. Érzékeny elektronika mellé ne kösd egy PI-tag/LC szűrés nélkül, inkább legyen önálló tápja, a TFT-t megbontani emiatt nem feltétlenül jó ötlet.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nem esznek azok sokat. Konkrét értéket nem tudok, de a piaci Adapterek 1A-t adnak le -papír szerint- minden feszen. DE! Ha ilyet alkalmazol, akkor érdemes 2dolgot megejteni! Az egyik, hogy 1.5V-on indítassz, és addig lépkedsz felfele, míg neked megfelelő lessz a fényerősség, vagy beiktatsz egy 12V-os feszstab IC-t. Mindezt azért, mert ha nincs meg az 1A terhelés, ezek a precíz eszközök 12V-os állásban leadják ám 22V-ot is... Persze tápja válogatja.
Ha nagyon barkács kedvű ember vagy, akkor "lophatsz" tápot a monitorból is. A legtöbb LCD/TFT stabilizált 12V-ot kap a beépített tápegységből...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
fero02
nagyúr
Srácok!
Vki lenne olyan kedves és elmondaná nekem, h milyen külső adapterről lenne érdemes táplálni egy neont? A TFT monitor mögé szeretném tenni, mert nagy sötétben bántja a szemem, viszont a gépből nincs kedvem külön kanócot kihozni neki.
Tehát a 12 V az adott, de hány m?A kell neki?
Előre is kösznöm a segítséget!
Üdv!
-
didyman
őstag
válasz ggf8600gts #5715 üzenetére
Éppen erről beszéltem.
-
ggf8600gts
tag
válasz ggf8600gts #5717 üzenetére
Egyébként az Apevia weboldalán (www.aspireusa.net) lehet kani külön 80 mm-es UV KÉK LED-es házventillátort.
-
shtml
őstag
válasz ggf8600gts #5715 üzenetére
Amikor még működtek a LED-ek, a fényerejük független volt a ventilátor fordulatszámától?
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
ggf8600gts
tag
válasz didyman #5713 üzenetére
Köszönöm. Még egy kérdés. Lehetséges olyan is, hogy egy 80 mm-es kék led ventilátorban az UV-kék ledek kiégnek? A venti működik a led nem világít.
Ugyanis a APEVIA vagy ASPIRE X-Plorerben 2 db 80mm-es házventillátor világítja meg a belső házat. Nos jelenleg belül nem világít semmi, de a ventik működnek. -
shtml
őstag
válasz didyman #5713 üzenetére
Bizony, a rövid idejű túlterhelhetőségen alapul a LED-ek impulzusüzemű meghajtása is. Egy-egy ritkán jelentkező túlterhelő impulzus gyakorlatilag adiabatikus folyamatnak tekinthető, vagyis tényleg a záróréteg hőkapacitása határozza meg, mennyire lehet meghaladni a névleges áramot.
Megj.: Kínai szarral még nem volt dolgom, de ezek szerint főleg azoknál segíthet az üzemi (azaz tartós) áram kisebb mértékű csökkentése.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
didyman
őstag
A LED élettartama durván 35 év névleges áramerősségével. A kínai szarok élettartama nudli. Ócska minőségű gyártás, nem elég tiszta alapanyagok, sorra mennek tönkre.
Áramingadozástól itt nem ég ki a LED. Egyrészt, mert a PC tápjának kimenetén a pozitív előjelű hálózati ingadozás NEM jelenhet meg, és mert a LED előtt tönkremenne kb. az egész gép, beleértve a tápot is. Pillanatnyi, rövid idejű eseményeket a LED nagyon jól visel, 2-3x-os túlfeszültséget is, amíg a zárórétege saját hőtehetetlensége miatt idővel fel nem hevül. Ha lineáris lenne a hálózati ingadozás hatása, akkor sem okozna gondot egy hálózat normál üzemi ingadozása.
Cserélni az első boltban kapható UV-LED-re lehet. A kínaival szemben ez drága lesz és tartós. Előtétellenálláshoz általában nem kell nyúlni, de ezt méréssel/számolással lehetne pontosan megmondani.
-
shtml
őstag
De ha kicsit megnöveled az előtét-ellenállás értékét, hogy a névlegesnél kb. 10%-kal kisebb áram folyjon át rajta, akkor durván megnő az élettartama.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
jenei92
senior tag
válasz ggf8600gts #5708 üzenetére
Ház ventillátor hogy jőn ide?Az egész házat ne cseréld ki ,a led kiéghet ha mondjuk túl nagy áramot kap(9V-os elemmel probáltam már üzemeltetni 1szem led-et )kicsit besült.de nem ismerem nem látom a házad,passz,kérdezd a nagyobb elektromos mestereket!
-
jenei92
senior tag
válasz ggf8600gts #5706 üzenetére
Mindent ki lehet cserélni,csakhát az nem ugyan oylan...
-
jenei92
senior tag
válasz ggf8600gts #5704 üzenetére
Háát akkor kiégett,gari van még rá?
-
jenei92
senior tag
válasz ggf8600gts #5702 üzenetére
Ahonnan kapja az áramot jól csatlakozik?
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Nagyon láma vagyok, de tanulni szeretnék. Egy APEVIA X-PLorer Ezüst házam van amiben egy UV kék LED-ek világítják meg a front panelt, és a belső házat. Nos a belső ház világítása kihunyt, vagyis nem világít.
Mi lehet ennek az oka a tapasztalataitok szerint? Merre induljak? LED CSERE? belső zárlat?
A számítógép rendeben működik , de a szétszedés előtt szükségem lenne tőletek néhány tippre.
A segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- Garanciális ÚJSZERŰ Deepcool PX1200G 1200W 80 PLUS Gold
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest