Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
A térdem a szabálykerüléshez kapcsolódott. Kinn a tábla, akkor biza annyival kell menni. Ha kinn lett felejtve, akkor meg tessék jelenteni, bizonyára megvan a megfelelő fórum erre.
Eszem ágában sincs megmagyarázni, hogy a biztonságunk érdekében van-e, engem nem érdekel ha pénzbeszedés miatt van. Aki szabályosan közlekedik, attól nem szednek be pénzt. (Tudom, kátyú, záróvonal és társai, de biztos vagyok benne hogy a bírságok zöme gyorshajtásból származik)
Viszont ha a drága autóstársadalom megszokja, hogy itt biza bármikor lehet mérés indokolatlan táblánál is, akár bokorból, biztos vagyok benne hogy a többségnek könnyebb lenne a lába.
A példamutatáshoz:
Itt nincs első és második, nincs olyan hogy először ő mutasson példát (nem beszélve arról hogy a negatívat könnyű kiragadni, ha ezerből egy rendőr telefonál akkor az feljogosít engem? De ez mellékvágány, inkább vegyük úgy hogy le sem írtam, az arányokba meg végképp ne menjünk bele). A rendőr azért ilyen, mert abból a közlekedési mentalitásból került ki ami általánosságban tapasztalható az utakon. De attól hogy egy rendőr szabálytalan, én még nem érzem magam feljogosítva arra hogy én is az legyek.
Kicsit olyan ez mintha azt mondanád, hogy bizonyára vaj van a politikusok füle mögött, így nem baj ha a közember lop.Lehet hogy én élek egy becsületes álomvilágban, de biztos vagyok benne hogy mindenkinek jobb lenne a közérzete ha ez lenne az általános vélekedés.
[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Linux haladóknak
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest