Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #68159 üzenetére
Sok minden elfordulhat pro-kontra, de ha kellően odafigyel a vásárló, akkor is elhúzódhat adott esetben mire érvényesíti a jogait. Viszont ez a jog onnantól él számára miután saját tulajdonába került a küldemény.
Sérült doboz esetén - ha észreveszi - simán mondhatod, hogy márpedig a sérülés miatt nem veszed át. természetesen ehhez alaposan át kell nézni a "dobozt". Ha ez nem történik meg és a futár elmegy, onnantól az átvevő felelőssége a történet. Tanulság: nem mindegy kit bízunk meg átvevéssel!!!!Benzinkútos pick-pack pontra én is kaptam már szanaszéjjel szakadt csomagot, de mivel a benne lévő könyvek gyakorlatilag épek voltak, így nem kértem, hogy jegyzőkönyvezzük a dolgot....lehet mondani, hogy szerencsém volt a tartalmi dolog relatíve kisebb sérülékenysége miatt.
Esetedben a vevő kitörölheti nemesebbik felét, mivel nem tudja bizonyítani, hogy csomagolás-szállítás közben keletkezett a sérülés. Amikor elengedte a futárt elismerte, hogy minden rendben a csomaggal. Onnantól pedig jön az IJ történet még akkor is, ha valóban szállítás közben történt a probléma, csak Ő ezt már nem fogja tudni bizonyítani. Szóval ez a részéről szívás...Bár ügyfélmegtartó magatartással a szolgáltató lehet előzékeny, viszont ez tényleg egyéni döntés kérdése, nem lehet általánosítani ilyen esetekre
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest