Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
-
jFox
addikt
válasz
WildBoarTeam #55495 üzenetére
Ne má'! Addig bemohosodnak a halak.
Akkor muszáj leszek PLacitól venni ilyen USB fényvetőt. -
Gyíkac
aktív tag
Keresek Wifi-s routert. A lényeg a wifi, és nem árt ha megbízható a szerkezet.
csak antennás változat érdekel!
2000-rem van rá és 3 nap garit kérek.
-
jFox
addikt
válasz
PindurAnna #55467 üzenetére
Srácok!
PH! Táborba tervezi valaki menni? -
PLaci58
addikt
válasz
bnorci71 #55471 üzenetére
Kösz, az ötlet jó.
Hol használhatnak ilyet Miskolcon?
Nem éri meg megvenni egy ilyen készletet, mert olyan 2800+ posta, az majd 4K
Netről lehetne rendelni 4-500 Ft-ért, de soká ér ide.Tehát!
Akinek van nyák javító tolla, fűtőszál javító készlete vagy "Wire Glue" vezető ragasztója, az kérem szóljon.
Hiányzik a mikró jeligére -
bnorci71
addikt
válasz
PLaci58 #55465 üzenetére
egy próbát megér
autó szélvédő fűtőszál javító -
zsolt1225
aktív tag
Hol lehet legkedvezőbben Bolgár levát váltani?
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok!
Megkezdtük a 11. PROHARDVER! tábor szervezését.
Mint az a korábbi tapasztalat is megmutatta, nem lehet elég korán kezdeni.Pár dolog, amit egy ilyen táborról tudni kell:
- a tábor helyszíne Hajdúnánás, termál kemping.
- időpontja: 2015. július 30 - augusztus 2.
- kempingben próbálunk lenni, ahol sátorozási lehetőség van. Akinek nincs sátra, vagy hálózsákja, tudunk ingyen kölcsönadni.
- napi költség az kb 2000-2500 Ft volt tavaly, amibe a sátorhely és az esti sütés-főzés is benne van. Eddigi menü: grill kolbász, grillezett husik (csirke, marha, sertés, csípős kivitelben is) salátával, kenyérrel, paprikás krumpli kolbásszal és virslivel, gulyásleves, amibe megáll a kanál (utóbbi kettő bográcsban). Természetesen előre ezt meg tudjuk beszélni.
- a tábor szerdától – vasárnapig tart, de akinek nincs erre lehetősége, az persze jöhet pár napra is, hétvégére, vagy akár reggel jön, este megy.
- minden táborban résztvevő külön költségért rendelhet PROHARDVER! táboros pólót.Egy feliratos póló 1500 Ft volt. A darabszámtól függően kapjuk majd meg az ez évi árat, de idén is ezt az árat célozzuk meg.. Ilyen egy régebbi logó, ami lett a póló hátuljára nyomtatva.
Csak az kapja meg a pólót, aki el is jön a táborba!
Ha valaki előre elutalta a póló árát, azt természetesen tábor után visszautaljuk ha a megrendelt pólóját a táborban részvevők megveszik!
Minta nélküli pólók is rendelhetők, hasonló módon, csak jelezzétek, hogy nem kértek rá logót.A számlaszám, ahova a pólók árát (1500Ft/db) utalni:
Nagy Gábor
Erste Bank
11625009-11169501-25000005A közleménybe írjátok bele a nicket, színt, méretet és gyártót.
- a környékbeli nevezetességeket, látnivalókat többen meg szoktuk nézni. Erről később adok tájékoztatást. Ezek plusz költséggel járnak (belépődíjak, stb). Természetesen van aki kirándul, és van aki a táborhelyen marad. Ezt mindenki magának dönti el.
- oda és visszautazásról mindig tájékoztatást adunk a topicban, mert van aki autóval jön és van szabad hely nála. Tervezett autók indulása, útvonala és szabad helye folyamatosan kialakul majd.
Amennyiben érdekel és szeretnél részt venni, várom a jelentkezéseket és javaslatokat!
Mivel sok LOKÁL topikba beírtam ezt a hozzászólást, amiket nem tudok követni, ezért egyéb kérdésekkel a táboros topicban, vagy privátban lehet bombázni!Kemping árak:
Felnőtt személyi díj: 1 400,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 250 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Diák, nyugdíjas személyi díj: 1 100,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 000 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (1-2 személyes): 1 000,- Ft/fő/éj+IFA vagy 900 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (3 vagy több személyes): 1 300,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 150 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Lakókocsi: 2 000,- Ft/éj vagy 1 800 Bocskai korona/ éj
IFA: 300,- Ft/fő/éjSZÉP kártyát elfogadnak!
PindurAnna
Tájékozódásként az előző táborok topicjai:
1. PROHARDVER! tábor: 2005.július 22-24. Nyékládházai bányatavak
2. PROHARDVER! tábor: 2006.augusztus 3-6. Nyékládháza
3. PROHARDVER! tábor: 2007. július 26-29. Vadna-park
4. PROHARDVER! tábor: 2008.augusztus 7-10. Oszkó
5. PROHARDVER! tábor: 2009. augusztus 6-9. Császárszállás
6. PROHARDVER! tábor: 2010. 07. 29 - 08. 01. Soltvadkert
7. PROHARDVER! tábor: 2011.07.28-31. Mád Bor-tó
8. PROHARDVER! tábor: 2012.08.2-5. Szanazug
9. PROHARDVER! tábor: 2013. július 18-21, Szelidi-tó
10. PROHARDVER! tábor: 2014. július 31 - augusztus 3. Poroszló, Tisza-tó,[ Módosította: ngabor2 ]
-
elistvan
őstag
Üdv!
Ismerős pcje eladósoron:
Medion micro atx ház: (tetején dokkoló, elől kártyaolvasó, usb3 esata, win 7 home matrica
Intel® Core i5 2300 4 magos 2.8 GHz
450-es fap táp
4GB DDR3-RAM
2000GB HDD 100/100%
DVD író
beépített Wifi
Nvidia Geforce GTS 450 512Mbára: 65ezer
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
Köszönöm a figyelmeztetést, de nem szoktam fogdosni ilyen nagyfeszültségű dolgokat
A biztosíték jó. A fólia érintkezőkkel van gond.A hiba megvan:
szakadt a fólia egyik oszlopa (3 oszlop, 4 sor = 12 gomb), tehát 4 gomb nem megy.Van valakinek ötlete az ilyen felgőzölt fólia vezetékek javítására. Gondolom nem forrasztható, meg ha sikerülne is megforrasztani, mire összerakom leszakad az a vékony bizbaz.
Egyébként találtam hozzá neten : [link]
Kicsit drágállom[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz
PLaci58 #55460 üzenetére
Óvatosan a vezetékek tapizásával ! A magnetron kb 3000 V-os feszültséggel állítja elő a mikrohullámot !
(Ebben a nagyfeszültségű körben lehet egy üvegcsöves biztosíték, műanyag szigetelő házban.
Van ott még egy kondenzátor (ettől akár kikapcsolás után is kaphatsz egy pár elektront), meg egy dióda is. Ezek is meghibásodhatnak.)
-
Vangelis
félisten
Valakinek szinte új nyomógombos Nokia c2-01?
Dobozában mindenével! Fóliás.
Kinek mit érne ?
talicska szar már nem érdekel... abból már van sok!
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz
Jarod1 #55450 üzenetére
Alakul a mikró. Szétkaptam, megmozgattam kicsit a vezetékeket, jelfogókat és most olyan állapotban van, hogy csukott ajtóval megy a világítás, ventilátor, tányér, nyitott ajtóval csak a világítás.
Melegíteni nem melegít sajna. Lehet, hogy erősen mozgattam a jelfogókat, mintha pattant volna valami -
Pitu
aktív tag
Esetleg ha valakinek van eladó, jó állapotú utazóágy, az szóljon.
-
jFox
addikt
válasz
WildBoarTeam #55457 üzenetére
Az ilyen dolgokon már túl vagyok. Most felraktam az inbox-ot, az működik rendesen.
-
jFox
addikt
Ma befrissítettem a GMail-t a telefonomon, azóta nem jönnek meg a leveleim.
Más nem tapasztalt ilyet? Már letöröltem, újra telepítettem, de nem segített.
Lenovo S650 -
PLaci58
addikt
válasz
kicsitrash #55453 üzenetére
A control-alt-del sem megy
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
kicsitrash #55453 üzenetére
-
PLaci58
addikt
Mikrohullámú sütőhöz ért valaki? Beszart a fóliaérintkezőn a mikró gomb
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
-
jFox
addikt
válasz
Taifa Díaz #55445 üzenetére
Melyik század? Én is akkor voltam ott.
94-95 Hiradó -
jFox
addikt
válasz
kicsitrash #55438 üzenetére
Ja, pl. Zemplénagárd.
De amikor mentem katonának, akkor is azt mondták, hogy nem visznek messze a lakóhelyemtől. Így kerültem Sárbogárdra.
-
elistvan
őstag
Jön a nyár lenne egy kis időm. Szerintetek GTA 5-höz érdemesebb lenne beszerezni egy Xbox360-at/PS3-at avagy inkább fejleszteni a mostani konfigot (xeon 5450+4giga ramra gondoltam)? Minél olcsóbban szeretném megúszni, nem max garfikán játszom úgysem. Illetve akinek van box/ps3 milyet érdemes venni (gyerekbetegségek ilyesmi szempontjából) hogy minél tartósabb legyen. Pl. úgy olvastam az xboxnál eléggé gagyi a hűtés sok a meghibásodás emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
Lolipop
csendes tag
válasz
kicsitrash #55438 üzenetére
az tuti
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
kicsitrash #55435 üzenetére
Az régebbi "hirdetése".
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
kicsitrash #55435 üzenetére
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #55428 üzenetére
nem kötekedés volt a részemről, csak rákérdeztem, hogy látta-e
csak ennyi erővel az összes lokálos fórumba beírhatná, erre van a hirdetés, akinek kell ilyen, megtalálja, és tudja ha van nyíregyen ismerőse, akkor ott is rákeres.
vagy ez ilyen direkt marketing?
lehet nem is tudjuk, hogy kell nekünk ilyen, jössz és felkelted a hiányérzetet
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz
Wiz Khalifa #55428 üzenetére
-
-
-
szasanyi
félisten
Van egy eladó 1TB WD Red HDD - új, bontatlan (1 hónap gari nálam + gyártói garanciája 2018.02.27-ig [link]) 14,5k - csak nyíregyházi, személyes átvétellel!
A korábban hirdetett hardverekből pedig a 8GB DDR3-2400 Kingston HyperX Predator KIT maradt. -
kexksz
addikt
Sziasztok, 10-20k mAh körüli PowerBank-et keresnék, illetve vennék.
-
Lolipop
csendes tag
Eladó.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Sparos matricát vennék 150ft/db áron.
Akinek van és odaadná írjon privátot. -
Z0C!
őstag
ELADÓ VGA!
Gainward GeForce® GTS 450 (2048MB DDR3)
Hibátlan állapotban. Húzva, túlfeszelve nem volt.
rFactor, RBR, BF3, Assetto Corsa hibátlanul fut vele.
Lecseréltem egy Sapphire Radeon R9 270X Dual-X-re.
12.000 magyar forint. - Pici alku belefér
Ha érdekel PM! -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Teves valasztas miatt elado..
Kingston HyperX blue 4gb ddr3 1600Mhz. 2018ig garis (darkcomp).[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Elkezdett folyni a sárga festék egy Epson WP-4525 nyomtatóból. Tegnap már érdekes színű nyomatok készültek vele, de nem volt idő foglalkozni vele. Ma reggelre viszont rendesen kifolyt a készülék alól.
Miskolcon merre lehet Epson szervizt találni, ahol meg is tudják javítani, jól dolgoznak?
Mondjuk egy ideje nem jön át rajta a telefonvonal, - így akkor ki lett iktatva a vezetékes telefonból - szóval azt a részét is jó lenne rendbe tenni, hogy a fax is működjön.
-
Trollolo
tag
válasz
kicsitrash #55410 üzenetére
hihi
-
Trollolo
tag
Ezt szerintetek kb jó árban raktam fel?
Illetve ha valakit érdekel helyben akkor van rá PH-s kedvezmény természetesen
[ Szerkesztve ]
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok.
Miskolcon Kőporos út 7 8/2 -alatt felújított ( panel program ) 1,5 szobás lakás kiadó.
Bérleti díj: 35000 HUF / hó + rezsi Kaukció : 1 hónap
Kizárólag megbizható embernek szereném kiadni. Érdeklőni privátban nálam. -
scapegt
őstag
Azért mi még ennek is örüljünk, Amcsiban 3 hónap után már húznak vissza dolgozni, mert nem kapnak semmi ellátást. Mi 3 évig kapunk, ami nem rossz, ráadásul nem tiltja senki, hogy dolgozzon valaki otthonról így vagy úgy
(ha értitek mire gondolok
) Nyilván nem egy vagyon, de valamire jó, ahhoz képest, hogy nem kell érte "semmit sem csinálni".
-
PLaci58
addikt
Valakinek van itt a fórumon egy
Philips DVDR 3330H HDD-s felvevője.
Nem lehetne megkapni kölcsönbe a távvezérlőjét egy próba erejéig?
-
mycso
veterán
válasz
kicsitrash #55397 üzenetére
Így van, az összegekre lettem volna kíváncsi, közben meg is találtam [link]
Tehát 24 hétig a fizetése 70% -a CSED
Utána ha jól értem a gyermek 2 éves koráig max.108.780Ft GYED
Majd GYES +1 évig 25.650FtHát ez borzasztó....
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
kicsitrash #55401 üzenetére
Ez nem nekem kell. Ismerősömnek a gépéhez.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #55400 üzenetére
volt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest