Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
ELADÓ!
Panasonic RP-HX350 lila. Garancia 2017.03.13-ig érvényes! 2x használt teszt célból de azóta pihen.
Érdeklődni PM-be lehet!
Smoke some weed nigga!
-
Ronyman
aktív tag
válasz Bull Boss #57696 üzenetére
HDTune programot telepítsd fel, abban van egy olvasási teszt. A tesztnél ne pipáld be a gyors teszt (quick test) opciót, mert akkor nem biztos, hogy valós eredményt kapsz. A teszt kimutatja, hogy hol található a hibás szektor (piros színnel jelzi), illetve azt is megmutatja, hogy hol található a lemezen gyenge szektor (sárga szín).
Én le szoktam partícionálni azt a részt ahol hibás vagy gyenge szektorok vannak, a többit megformázom, de nem gyors formázással. Általában a gyakrabban használt területek hibásodnak meg. Pl aaz a partíció ahol a windowsod van, vagy ahol a virtuális memória dolgozik. -
kicsitrash
aktív tag
válasz Bull Boss #57696 üzenetére
tedd át másik gépbe, nézd meg másik sentinellel is... nálam ssd-nél mutat 2700 nap üzemet, meg összevissza számokat
A senti csak azokat az adatokat írja ki, amit már megjelölt a hdd (volt rajta írás-olvasás). Mutathat évekig fals kondíciót, ha épp azokra a szektorokra nem írtál.
-
mezis
félisten
válasz Bull Boss #57692 üzenetére
Először is lementesz mindent vagy biztonsági másolatot készítesz.
Particiók törlése, formattálás (részletes, lassú), teleírod a filmjeiddel aztán HDD Sentinel. Ha még van értelme.Igen, van amikor őszi mélyszántásba kezd a fej a lemez felületén. Egyik pillanatról a másikra. Ehhez elég annyi, hogy bekavarodik a fej alá kb dohányfüst méretű szennyeződés.
Majd amikor már külső tárolónak sem lesz alkalmas, szedd szét a HDD-det és nézd meg a lemezeket.
mezis
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Bull Boss #57692 üzenetére
A Samsung-ok mostanság nincsenek toppon. Sok a hibás, szar darab. Én Crucialt vettem nem bántam meg. Corsair-ről is nagyon jókat hallottam. A többiről átlagosan rosszat.
De A HyperX nem oly rossz elvileg.
Úgy tudod leellenőrizni hogy rámásolsz annyi adatot amekkora a kapacitása. Aztán azt megint egy másik HDD-re ami tökéletes rámásolod. És ha hibátlanul byte-ról byte-ra megegyezik a méret is meg minden akkor nincs gond még akkor. Legalábbis én mindig így csináltam.
Smoke some weed nigga!
-
Bull Boss
őstag
válasz Wiz Khalifa #57691 üzenetére
le tudom valamivel ellenőrizni ezt a HDD-t hogy hazsnálható-e még? Van valami spec progi? Amúgy HyperX Furyt rendeltem, remélem nem bánom meg.. Samsung lett volna még egy másik alternativa de valahogy ez szimpibb volt.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Nem hiszek az összeesküvés elméletekben, de pár napja néztem a HDD-m ami 100/100as volt, majd kb 2 napja nézegetek SSD-ket és (tudom semmi köze hozzá), de tegnap este hirtelen átváltott 100/25re a kondició... 155 hibás szektor. Ezzel lehet kezdeni valamit? Egyébként SSD után pont egy külső házba került volna tárhelynek, arra még jó ?
-
JamesFinn
senior tag
Üdv.
Eladó egy Rapoo e6100 tipusú bluetooth-os billentyűzet kihasználatlanság miatt. Egy windows 8.1 tablethez kaptam, de nem használom. A tablet-el és windows 8.1-es laptopon próbáltam, azokkal működik. Ára: 4500 huf. Személyesen Kazincbarcikán megtekinthető, átvehető. Privát üzenetet hamarabb látom. -
Relo
tag
Keresek törött/hibás/lelakott 17" LCD monitort, valamint 15,6 ccfl csöves kijelzőt laptopba.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
üszök
őstag
Keresek magas támlás karfás forgószéket. Olcsón jót jeligére.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
PLaci58
addikt
válasz Penndragon #57673 üzenetére
De talán lesz régiségvásár. Költeni ott is lehet
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Penndragon #57673 üzenetére
Nem lesz nyitva. Szóval a pénzed megmarad.
Smoke some weed nigga!
-
Penndragon
tag
Sziasztok. Szerintetek holnap nyitva lesz a zsarnai piac? vásárolni szeretnék (pontosabban az asszony akar pénzt költeni )
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
lakisoft
veterán
Eladó TP-LINK TL-WR1043ND V 1.8 gigabites wifi router - 7k
- Árad -
-
[sultan]
tag
Sziasztok!
Van nálam egy elég régi PC (ilyen 1 GHz Celeron körüli proci van benne), a táp már nem jó benne. Van hozzá egy nem tökéletes 15 colos CRT is. Ismertek olyan helyet, ahol ezért adnak még valamit, vagy már csak a szeméttelepre jó?
-
Ronyman
aktív tag
A jófogáson miért nem működik az állásajánlatok/álláskeresés rész? Már több napja próbálom, de nekem nem álláshirdetéseket, hanem mindenféle mást ad ki....
-
Relo
tag
Sziasztok
Digitális Miskolctól származó ingyen laptopban megengedett vajon a memóriabővítés?
Igaz hamarabb cselekedtem, mint utánajártam, a 2GB mellé bedobtam még 2-t.Remélem nem lesz belőle gond.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! SSD-t szeretnék venni 250GB körülit. Milyet ajánlanátok?
-
üszök
őstag
Az enyém sem volt friss vásárlás. Kollégámtól vettem aki vagy 2 hónapja vette,és múlt héten vittem vissza,ráadásul nem is oda ahol vette.Buziskodtam vele egy darabig,de nem akart rendesen működni,így meguntam. Az Avasi Tecsoba vittem,mondtam az ügyfélszolgálatosnak,hogy ez semmire nem jó,nem lehet használni. Adta is vissza a pénzt.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
AtHoS
nagyúr
Már régebben vette, így a visszaviszem már nem játszik, de lényegében a GetFit+ alkalmazásba kellett csak belépni, az összekapcsolódott a karpereccel és egyből szinkronizálta is az órát. Szóval 5 sec az egész csak nem ártott volna felírni a regisztrációkor kapott jelszót
read-only mode on the forum
-
mycso
veterán
válasz bozsozso #57647 üzenetére
Igen ott van.
Ma hoztam el az autót, mert tegnap este ott maradt száradni.
Jól dolgoznak. Még picit nedvesek maradtak (ülés/kárpit), de azt mondták, ha száradás után még esetleg találnék valahol valamit, akkor vigyem és csinálják (világos a kárpitom).“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
3db 5méteres led szalagra (kompletten akár) lenne szükségem még a mai napon. Miskolcon hol tudnék venni a legkedvezőbben? Kirakatba kellene 3*5 méter.
Ötlet? -
Bull Boss
őstag
Nagyon finom nagyszemű szelidgesztenye eladó (inkább nagyobb tételben) 1000Ft/kg (nem az enyém csak megbizásból árulom)
-
AtHoS
nagyúr
opendott karperecet vett valaki leárazáskor a Tesco-ban?
Aki beszerzett ilyet leírhatná hogyan szinkronizálja rajta az időt.
Egyik barátom vett a lányainak két ilyen perecet, de már a beüzemeléskor is szívtunk a többféle telóra letöltött progival, míg végül sikerült hangolni, viszont 2 perc időeltérés alapból létezett, de mióta óraállítás volt ez megugrott egy órával. Mondjuk lehet, hogy épp a telefonján maradt egyik fölös appal próbálkozott és nem azzal, amivel sikerült anno beüzemelni.
read-only mode on the forum
-
elistvan
őstag
775ös és 771-es procik eladóak:
core2
775:
e4300 1500Ft
e4600 2000Ft
e6600 2000Ft
e6500 2500Ft771: (adapterrel)
xeon 5160 (ala e6850) 2500Ft
xeon 5248 ala e8400) 3500FtMától vasárnapig Edelényben, utána Sajószentpéteren és Kazincbarcikán.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Wiz Khalifa
veterán
ELADÓ!
1GB Kingston 1GB DDR1 - Ár: 1k
Smoke some weed nigga!
-
jFox
addikt
Valami olcsó 8-10"-os tabelet nincs valakinek eladó?
Nem kell márkás erőgép, használható legyen és olcsó.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz kicsitrash #57627 üzenetére
Ebből sajnos több van a világon de nem sok.
Smoke some weed nigga!
-
kicsitrash
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #57626 üzenetére
Nekem is van eladó limitált példányszámú gépházam (csak 1 van belőle) )
-
Wiz Khalifa
veterán
Smoke some weed nigga!
-
Penndragon
tag
És ugyanakkor a magyar helyesírás szabályai c. könyvet keresem!
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
gorje
senior tag
Van valaki aki Full Tilt-en játszik? Kérdésem lenne.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
ELADÓ 100/100-as WD 80GB és 160GB HDD és Új eredeti női napszemüvegek jóval a bolti ár alatt...
Hirdetések -
XmoD
senior tag
Eladó konfig egyben vagy akár bontva is:
CASE: GZ-G3 PLUS 12k (gyári ventikkel)
PSU: FSP Group Blue Storm II 500W 4k
MOBO: GA-EG41MFT-US2H (hátlap megvan, 771-re átalakítva a tokozás) 9k
CPU: Intel® Xeon® Processor L5420 9k
RAM: Corsair XMS3 4GB KIT 7k
HDD 1: WD VelociRaptor WD1500HLFS 150GB (100/100) 7k
HDD 2: Maxtor MaXLine Plus II 7Y250M0 250GB (félhulla állapotban de még tárolni jó. bónusz a konfighoz)
VGA: Gainward GeForce® GT 630 1024MB SilentFX (ettől kisebb kártyaméret nem nagyon létezik ) 9k
CPU COOLER: Alpenföhn Sella (full passzívban venti nélkül,csak a lap+cpu+ram kombóval eladó) 2k
Egyben 47k fix áron, 1 hét garanciával!
Bontva pedig csakis így vihető :
MOBO+CPU+COOLER+RAM: 24k
CASE+PSU: 13k
A többi vihető külön is.
Csere játszik:
Lenovo ThinkPad X220-ra vagy hasonló dockolható üzleti notira. Helyileg Nyíregyen található. Szállításban nem tudok segíteni max PH!uvar szervezésben.
-
SpongyaBob
veterán
válasz SpongyaBob #57591 üzenetére
A videókártya és alaplap már elkélt
csökkentett árakkal az alábbiak továbbra is eladók:
- AMD Phenom II X4 955 BE Processzor ~ 12 ezer (tuningfajta )
- 2x2 GB CSX DDR2 800 CL5 RAM ~ 6 ezer
- 2x2 GB Kingston DDR2 800 LP (félmagas) CL5 RAM ~ 6 ezerVegyétek-vigyétek
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
erik365
senior tag
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Véletlenül nincs valakinek
émászos C&A-s 20%-os kuponja? Sör/csoki fejében?[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tudjátok milyen ez a népkerti autó tisztító? Autó kárpitot szeretném tisztíttatni velük. Ha lenne tapasztalata valakinek az jó lenne, de az sem baj ha mást ajánlotok.
-
Vangelis
félisten
500GB WD My Passport eladó.
1x használt. Garanciás! Dobozon 3 év van de a garancia papíron 2 amiből pár nap telt csak el.
Ár: 13e
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
mycso
veterán
Srácok, aki adott be mosógép csereprogramra pályázatot, kapott már valami visszaigazolást?
Vajon mikorra lesz ebből valami?“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Red_Bull
aktív tag
SanDisk 4gb microSDHC Class 4 (eredeti, keveset használt) - 1000 ft
Kappa gurulós táska: Mérete kb. 65x32x40 cm, keveset használt, szép állapotban van. 2500 Ft
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen széket vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest