- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyabá
senior tag
Eladó lenne egy Hauser MP 4 lejátszó,majdnem új!
Garanciális! 6900ft[ Szerkesztve ]
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
-
Jarod1
veterán
én 40 ért 4 szeres dvd írót 8400 ért 128 megás pendrive otv hát ez se ma volt
-
scapegt
őstag
Az én mp3 lejátszóm nem kell valakinek? 57.000,- Ft-ért vettem anno, nem gagyi
[ Szerkesztve ]
-
ragamof
csendes tag
Már csak ők keresik gazdájukat, ha minden igaz:
- Deer DR-8400BTX 400W táp
- Asus Ide DVD iró (fekete)Ne fogják a port, szabadítsatok meg tőlük...
HP ProBook
-
-
Dzsedáj
tag
válasz #40731136 #35382 üzenetére
Üdv, a táp külön nem eladó véletlenül? Nekem 400-as volt, de egy áramszünet meg egy kis túlfesz. leoffolta
Érdekel esetleg valakit egy ilyen MP3 lejátszó fillérekért? Az dobjon meg egy priváttal
''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''
-
diablo1984
veterán
válasz kicsitrash #35369 üzenetére
átlagár, mint bárki másnál.
-
törölt tag
Sziasztok!
Eladó az alábbi félkonfig:
- C2D E4500
- ASUS P5K
- Geil 2x1GB DDR2
- FSP Bluestorm II 500W
- hibás Gigabyte Radeon HD3850 512MBBővebben: [link]
Ár: 23 000 Ft
[ Szerkesztve ]
-
atyuska
tag
válasz kicsitrash #35363 üzenetére
sajnos én napi 80km megyek munkába és vissza
az exide nálam nem gyengélkedett nem baszakodott, csak egyszer nem indult
[ Szerkesztve ]
----atyuska----
-
ragamof
csendes tag
Hitachi Sata 250GB HDD keresi még gazdáját holnap csinálok hozzá HD Sentinel riportot!
HP ProBook
-
ragamof
csendes tag
Memo, VGA, alaplap gazdára talált! Köszönöm az eddigi rohamot! De a többi még mindig áll!
HP ProBook
-
ragamof
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi alaktrészekből kinek, mire és mennyiért lenne szüksége?
- Gigabyte GA-EP31-DS3L
- C2D e6550
- Gainward 9500GT 1 GB
- Hitachi 250GB sata
- Kingmax 2GB DDR2 1066Mhz - KLEE88F-B8KU6
- Deer DR-8400BTX 400W táp
- brutál CoolMaster hűtő
- Asus Ide DVD iró (fekete)Valamint ugyanitt XBOX 360 LT 3.0, Nokia Lumia 710 (független), Samsung Galaxy S Advance (voda) szintén eladó!
Privátot hamarabb látok!
Üdv:
R
[ Szerkesztve ]
HP ProBook
-
PLaci58
addikt
Hali.
Keresek ATI 9600 / 128 MB / AGP-s videokártyát.
Lehetőleg olcsón és hibátlan állapotban."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
kicsitrash
aktív tag
válasz diablo1984 #35368 üzenetére
ha eladnád, mennyi lenne? érdekelhet...
-
diablo1984
veterán
keresek 2x2gb ddr2-es 800-as notiramot 1x2gb ddr2-es 800-as beszámításával!
-
77Gabesz
csendes tag
Sziasztok!
2.5mm-es jack (apa-apa) kábelt keresek kb 40 cm-es hosszban.
Miskolcon merre találok elfogadható áron?Gabesz
Nickemben a 77 nem az IQ-m, hanem a születési évem!
-
mezis
félisten
-
mezis
félisten
válasz kicsitrash #35363 üzenetére
2 hónap az elég sok az akkunak. Pláne ha nem volt országúti futás előtte csak városban. Riasztónak is van készenléti fogyasztása, néha nem is kevés. A hengereknek is jól jön egy kis olajfilm pótlás rozsda ellen. Én hetente legalább egyszer mindenképp teszek egy kört az autóval.
mezis
-
atyuska
tag
Volt Exide-m, kb két és fél évig bírta, kuka, most vettem noname magyar szart, arra legalább van 2 év gar, exide -re akkor 1 volt, másfélszer annyiért.
----atyuska----
-
kicsitrash
aktív tag
Eladó egy a héten gariból visszatért (új kártyát adtak egy 5750 helyett) gainward 640gt 2gb kártya.
Csere érdekel s1155 procira. Érd: privátban. Gari: 3 év. Bontatlan. Nettó áron (18e) vihető. -
Bull Boss
őstag
P4-es olcsó noti valakinek? [link]
-
ABnormal
őstag
-
ABnormal
őstag
nekem 44Ah-ás bosch van (370A indítóáram,ha jól emlékszem),8éves... most úgy indít,hogy reggelente kitöröl minden adatot a memóriákból... mintha elment volna az áram ,én az exide 540A-es indító áramú prémium akksiját néztem ki... használ valaki exide-t?
[ Szerkesztve ]
-
benvolio
őstag
Nincs véletlenül valakinek eladó ilyen asztali telefonja? /Még a Digi adta vagy lehet adja is még ingyen a telefon előfizetéshez ezt a típust./
Üdv! -
AtHoS
nagyúr
válasz wwenigma #35352 üzenetére
Igazság szerint nem is nagyon lehet variálni, mert pl. S3 és S5 verzióban nincs olyan méretű, ami jó a Punto-ba. Maradt az S4-esek közül az a méret, ami ide befér (éppen gyári méretű a választott). Ilyen szempontból nem a legideálisabb a Punto gyári akku mérete.
sutykuru
Első körben szétbontom és megnézem, aztán meglátjuk mire jutunk.
read-only mode on the forum
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz sutykuru #35353 üzenetére
Nahh valszeg az lesz az.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
Ezt szokta ismerosom is javasolni, csaak nem azt a valtozatot ami a teszkóban kapható hanem valamelyik miskolci boltban, mar nem tudom pontosan mi alapjan kulonbozteti meg.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
AtHoS
nagyúr
válasz bnorci71 #35347 üzenetére
Kocsi szerencsére üzemképes bár ha nem egyből jön elő a hiba, akkor még ....
Pitu
Fiat Punto-ba kell az akku. Most egy Varta van benne és kb. 3 éves lehet, de nem bírja már a hideget és elég gyakran töltőre kell rakni, hogy hajlandó legyen indítani.
Szétbontjuk majd a töltőt, hátha megmutatja magát a hiba szemrevételezéssel is. Viszont ahonnan az akkut rendeltem van kínálatban töltő is 5k-tól 30k magasságáig.
-
kicsitrash
aktív tag
keresek s1155 -ös procit, minél olcsóbban : celeron g530- pentium 840 között bármit. a megyében szinte bárhova érte megyek.
-
.:Kristian:.
addikt
Van 2db nem működő nyomtatóm. Az egyik egy multis Canon MP140 a másikat nem tudom, lent van a pincében. Fogalmam sincs mi bajuk, alkatrésznek ajánlom. Egész mogyorós, táblás boci csokiért vihető, barcikán. Ha nem kell senkinek kidobom.
[ Szerkesztve ]
-
.HUman
tag
MSI 9800GT 512MB eladó/cserélhető.
Személyes átvétel Kazincbarcikán, vagy nagyon ritkán Miskolcon.
.
-
Ivanh
senior tag
PCI-E videókártyát keresek, holnapi miskolci átvétellel.
Bármi szóba jöhet 15 ezerig bezárólag, egy kikötés van: Shader Model 3.0 minimum.
Priviben jelezz, ha tudsz valami okosat.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
AtHoS
nagyúr
válasz bozsozso #35339 üzenetére
Találtam egy akciós helyet (totalcar) szállítással együtt 16k-ból megvan Bosch S4-es akku. Egy métert sem kell tenni hozzá, szóval megrendeltem
jFox
Úgy tudom Rittenbacher már nem működik, igaz elég régen jártam arrafelé, de akkor üres volt az üzlethelységMás
Fater előbb abszolválta a 20 éves akku töltőjét
Fordítva rakta a kapcsokat az akku sarura. Innentől nem "szikrít" a töltő, ha összeérintjük a csipeszeket egy pillanatraJavítható a készülék vagy kerítsünk újat? Ha új, akkor hol, milyet, milyen árban?
Szerk:
Természetesen a biztosítékot megnéztem, azzal nincs gond. Ha bedugom 220-ba szépen világít a töltő elején egy piros LED.read-only mode on the forum
-
benvolio
őstag
Jóféle 17" vagy 19"-os 4:3-as TFT monitort keresek jó áron.
Üdv! -
AtHoS
nagyúr
Gépkocsi akkumulátort merre érdemes jó árban nézni Miskolcon?
Ránéztem Bárdi-ra meg egy Pesti boltra, kapásból 4k-s felár Bárdiéknál ugyanarra az akkura
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Van valkinek eladósorban 500w körüli tápja?
Ha igen egy árat dobjon pü.-ben!--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
-
Pitu
aktív tag
Valami gáz van az oldallal. Nagyon gyakran jön 503-as válasz...
-
.:Kristian:.
addikt
Keresek IDE/SATA dvd írót asztali gépbe. Ha lehet fekete előlapos, de ha fehér az sem nagy gond. Mai miskolci, vagy barcikai, esetleg s.péteri átvétellel.
-
Bull Boss
őstag
Kétmagos gép olcsón [link]
-
pusi1981
aktív tag
Az árat elírtam !!!
A monitor ára : 13.000 Ft !!!! -
pusi1981
aktív tag
Eladó lesz a Philips 19"-os monitorom.
Típus száma: 190 WVFőbb tulajdonságok:
Képátló 19 inch
Pixelméret 0,285 mm
Fényerő 300 cd/m²
Kontrasztarány 850 :1Frekvencia
Vízszintes frekvencia 30 - 83 kHz
Függőleges frekvencia 55 - 75 HzLátószög
Vízszintes látószög 170 °
Függőleges látószög 160 °Egyéb
Egyéb adatok 35,8 x 43,8 x 21,1 cm
Súly 5 kg
Képátló 19 inch
Pixelméret 0,285 mm
Fényerő 300 cd/m²
Kontrasztarány 850 :1
Válaszidő 5 ms
Maximális felbontás 1440 x 900
Környezetbarát minősítés TCO '99
Csatlakozók D-subA monitor megkímélt állapotban van, KARCMENTES, nagyon vigyáztunk rá !!!
Ára 15000 Ft
Érdeklődni privátban.
[ Szerkesztve ]
-
Ivanh
senior tag
Kínában nem állt le a gazdaság, mint nálunk, náluk élénk a belső piac...
Nem értem a kormányt...mindent feláldozni az adósság állomány csökkentése érdekében...
Dilettánsok.(na nem , mintha az előző-adóssághalmozó-kormányok jobbak lettek volna...)Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
detroitrw
addikt
Eladó:
1-1db használt! SanDisk microSD:
- 8GB Class 4 : 1,5k
- 16GB Class 6 : 3k
- 32GB Class 4 : 6kkipróbálható, de 1 7 PH! garis
érd. PÜ
-
wwenigma
Jómunkásember
Azert HQelektronika arait nezd meg, szvsz 50ft/db. Futarral olcsobb ott megvenni 5-6 kondit es hazhoz hozzak masnap.
Kinai posta meg azert olcso , mert amerikaban buntetovam van a kinai cuccokra ezert a kinai allam fizeti a normal postat nekik (ha jol tudom)
[ Szerkesztve ]
-
Zethepolee
aktív tag
-
jFox
addikt
Ha már noti bontás: én meg IDE felületű notebook DVD/RW-t keresnék.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Teng
aktív tag
Ha esetleg van valakinek noti bontásból tökéletesen működő 15,6os 40pines noti kijelzője ne tartsa magába engem érdekelne.
-
mezis
félisten
válasz bnorci71 #35316 üzenetére
Már sok ideje csak rádió vezérelt órával ellenőrzöm a pontos időt. 40 évvel ezelőtt meg egy háztartásban csak egy rádió volt. Az után is kellett volna havi előfizetési díjat fizetni. Meg az autóba beépített utáni.
(Jujj ezt most nem kellett volna írnom, mert ha ezt matolcsi (igen, csupa kis betűvel, mint nemecsek ) megtudja....!mezis
-
bnorci71
addikt
Akkor még pontos időt a rádióból lehetett levadászni. Vagy telefonon.
ha a rádiót 2 frekin hallgatod van csúszás melyik a pontos idő ??
az elemhez ezért akartam automata órát, de ami tetszett azon egy 0-val több volt
maradt a quartzAtHoS
busznál nem az a lényeg pontos legyen az órád hanem, hogy együtt járjon a sofőrével
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
scapegt
őstag
Eladó több darab üvegből készült medál nyaklánccal együtt, csomagolásban. Akár ajándéknak is tökéletes, főleg a közelgő Valentin nap miatt Van többféle is, pl. csillag, spirál, SZÍV, kör, stb. alakú. Vannak nagyobbak és kisebbek, többféle színváltozatban. Ha érdekel, milyenek vannak még, privizz!
Még néhány, a teljesség igénye nélkül[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
9600gt körüli vga-ja nincs valakinek?
pls privibe
-
Bull Boss
őstag
Hülye azért nem vagyok újságfőcimlapon LG LCD tv, alul nagy betűvel kiemelve " C " energiaosztály. Ezek a pr esek komolyan ennyire hülyének nézik az embert? Már mióta erény egy C energiaosztály..
-
mezis
félisten
A napelem+akkumulátor megoldás számomra aggályos. Régen akkumulátor volt a PC-k alaplapján, azoknak 5-7 év volt az élettartama. Ráadásul a végén már jött ki az akkuból valami maró anyag.
Esetleg nagykapacitású elkóval (1-2 Farád ?)Pontosság: Az új svájci mechanikus órám 10 mp-et sietett naponta. Pár hét alatt rádöbbantem, hogy hiába, én ennél sokkal pontatlanabb vagyok... . Akkor még pontos időt a rádióból lehetett levadászni. Vagy telefonon.
mezis
-
AtHoS
nagyúr
válasz Pttypang #35301 üzenetére
Természetesen nem 2k-s kategória, de mikor megláttam a neves gyártók milyen időtűrést adnak az óráikra döntöttem úgy, hogy egy rádiójel vezérelt órába nevezek.
Viszont nem is 40..50k. Itt Miskolcon 28.30k magasságában lehetett akkor megvásárolni és egy fillért sem engedtek egyik boltban sem az árból, így netről rendeltem 2 év garral. Fémdobozban küldték postával együtt 22k párszáz forintért.
A Tough Solar csak "hab volt a tortán", nem ez volt az elsődleges szempont a választásnál
Szerk.
Előtte egy piacos órám volt, amit korrepetálásért kaptam az egyik barátomtól (piacozott akkor), de elszakadt a szíja. Na ez a piacos óra 5 másodpercet sietett egy év alatt. A neves óragyártók ennek többszörösét adják meg időtűrésben, ami számomra már elfogadhatatlan volt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- További aktív témák...
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest