Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabe123
aktív tag
Eladó fehér színű újszerű Galaxy S Advance telefon 1,5 év garanciával.
Egyetlen hajszálkarc sem található rajta (személyesen megtekinthető Miskolcon,
kijelzőn fólia, végig tokban tartva,oldalán még rajta a gyári fólia.)Doboza , töltője mindene megvan a füles és a gumiharangok sem voltak
használva.
Gyakorlatilag teljesen újnak mondható.2013. január 24-én lett vásárolva a T-Mobile-nál egyben, tehát nem részletre.
Fekete színű tok ajándék.Igény szerint 2.3-as t-mobilos vagy 4.1-es gyári Jelly Beannel.
Miskolcon található.
Képek:1 2 3 4 5 6Ára: 50k
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
törölt tag
Ikarus 211 (talán?) alacsony támlás műbőr (az se baj ha szövet) busz ülést keresek! 2 vagy 4 darabot!
lehetőleg a kapaszkodó cső nélkülit!( ha még piros is lenne azért sz*pnék )
-
Teng
aktív tag
Halihó
Valakit érdekel egy használt ASUS EAH4890 1GB DDR5 dobozában, kábeleivel-átalakítóival ?
-
veterán
válasz kicsitrash #37687 üzenetére
Aztán ugye az apró betűs részben benne van, hogy a vállalt szolgáltatási sebesség ugye kb konvergál a 0-hoz ^^
Everybody lies.
-
DISC4U
tag
válasz kicsitrash #37687 üzenetére
5ghz-en már nagyon az időjárás sem számít
-
Trollolo
tag
Eladóp fekete iPhone 4S 16GB, Voda függő, 1 hónapos, karc és sérülés mentes, minden tartozékával, 3db tokkal.
Ár: 105k
Plusz van hozzá egy hátlap ajándékba
[ Szerkesztve ]
-
JamesFinn
senior tag
Üdv!
Eladó Koobe Be Free E-inkes könyvolvasó.
Minden tartozékával.(doboz, fülhalgató, usb kábel+töltőfej)
Aki ismeri a könyvolvasókat, az tudja mit jelent az e-ink.
Nem fárasztja a szemet mint az lcd kijelző.
A készülék egy éves. Tökéletes állapotú.
Az akku idő kiemelkedő.
Egy töltéssel (használattól függően) akár 2-3(!) hónapig is üzemel.
Ajánlatokat várok!
A bepattintós (gyári) bőrtokot ajándékba adom.
(melynek ára 3000huf)
A gyártó honlapján minden más infót megtalál az érdeklődő az alábbi linken:http://www.koobe.hu/termek/116
Az olvasó megtekinthető, átvehető kazincbarcikán.
Kérdésekre szivesen válaszolok.
Ára:22.000huf, ami némiképpen alkuképes. -
bolygo85
tag
Ipod Touch 2G 8GB (mobil csere érdekel de akár még CPU beszámítás is szóba jöhet!)
Eladnám a címben említett Ipod Touch-t kihasználatlanság miatt állapota szép, kijelzőn HOME gomb mellett van egy vékony alig észrevehető hajszálkarc hátlapot szál csiszoltam, működése hibátlan!
IOS verzió 4.2.1 JB
Tartozékai :hálózati töltő,adatkábel,szivargyújtó töltő.
ütött kopott/női telefon nem érdekel!!
Ajánlatok P.ü-be
[ Szerkesztve ]
Vive cum honore, mori cum gloria!
-
jFox
addikt
válasz scapegt #37680 üzenetére
Nézz meg más https-t hsználó oldalt. Pl. FHB.hu. Lehet, hogy a mikró miatt nem megy a biztonságos kapcsolat. Egyik ismerősömnél is ilyen Borsodweb-es cucc van, és náluk pl. nem megy a Play áruház. Azt mondja, hogy nem lehet biztonságos kapcsolatot létrehozni.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
scapegt
őstag
válasz ikiviki #37679 üzenetére
Valami biztosan le van tiltva, mert csak bizonyos oldalak nem jönnek be. Nem azt mondom, hogy szándékos, valószínűleg csak beállítás kérdése, csak kíváncsi voltam, mik a tippek.
Jelerősséget nem tudom, hol kell nézni...nincs a tálcán pl., egyelőre máshol még nem néztem
-
csoky21
csendes tag
Sziasztok
Eladó Galaxy NVIDIA GeForce FX 5500 256MB AGP-s videókártya.A hűtőventillátorból 1 csavar hiányzik de tökéletesen működik, egy kis tisztítás sem árt neki
Kipróbálási gari van, az ára legyen 4000 Fthttp://kepfeltoltes.hu/view/130507/IMG_20130507_113810_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Emailt hamarabb olvasok.
Köszi -
scapegt
őstag
Valaki, aki járatos informatikában, adhatna egy tippet, mi a gond:
kint vagyok a semmi közepén, állítólag mikrohullámú internetünk van. A telefonnal tudok hívni, de hívást fogadni már nem, tök süket.Az internettel pedig még nagyobb a gondom, a gmail be sem jön, ha a Chrome-ot le akarnám tölteni, az is csak karikázik...közben meg bejön a freemial.hu, meg sok más is, de pl. a Class fm-et nem tudom élőben hallgatni...épp amit szeretnék Mi lehet a gond? Létezik hogy pont a gmail-t tiltották volna le és még 1-2 oldalt, vagy csak puszta véletlen? Mobilnettel a telómon böngészőben bejön a gmail.
-
Vangelis
félisten
Eladó
Asus P5B
Intel D805 2,66GHz 2 magvas.
Venti
1,5Gb DDR2
500GB HDD
9800gt 512Mb DDR3 galaxy
Ár: tudja a fene.... kinek mit ér meg. Dobjon egy privátot.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Jarod1
veterán
Sziasztok ! Egy ismerősöm sürgősen albit keres Lehetőleg két szobás, felújított lakás érdekelné!
infókat priviben. Thanx -
kicsitrash
aktív tag
ha valakit érdekel egy 1 terrás wd nas, dobjon egy püt
-
Gabe123
aktív tag
Eladó fehér színű Galaxy S Advance telefon. Egyetlen hajszálkarc sem található rajta (személyesen megtekinthető Miskolcon, ha esetleg találnál rajta minden egyes hajszálkarcért -1000ft)kijelzőn fólia, végig tokban tartva,oldalán még rajta a gyári fólia. Doboza , töltője mindene megvan a füles és a gumiharangok sem voltak használva.
Gyakorlatilag teljesen újnak mondható.
2013. január 24-én lett vásárolva a t-mobile-nál egyben, tehát nem részletre.
Fekete színű tok ajándék.
Igény szerint 2.3-as t-mobilos vagy 4.1-es gyári Jelly Beannel.Ára: 50k
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
scapegt
őstag
Íme az ágy, amiről tegnap írtam, hogy eladó lenne, mert lecseréljük. Van ágyneműtartója, 150 cm széles, 190 cm hosszú, faragott fa karfás. A szövet világosszürke, korához képest nagyon szép állapotban van, mely a képeken is látszik. A fejtámla szövete koszolódott be, melyet egyszerű lecserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Gyíkac
aktív tag
válasz kicsitrash #37603 üzenetére
a gt 630?? mit tud? és mennyi az ára?
-
elistvan
őstag
válasz kicsitrash #37603 üzenetére
A 9600GT mennyi lenne?
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
-
ronson
őstag
válasz scapegt #37657 üzenetére
Ha az enyém lenne és eladni szeretném, nem csak árulni akkor 15k-t kérnék érte.
De ha van hol tárolni, akkor érdemes szerintem 25-el a nagyobb oldalakon meghirdetni és havonta csökkenteni egy 5-össel ha nem megy el.
Vagy felrakni a vaterára 1ft-ról és lesz ami lesz. Szoktak elég jó dolgok is kisülni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Gyíkac
aktív tag
ismerősömet érdekelnél 1 darab 8gb körüli micro sd hc class6 akár 10 is
akinek van kérem dobjon egy privit
-
scapegt
őstag
Tehát akkor mi a korrekt ár egy tényleg alig használt Sony KV-29FX30K típusú, 72 cm-es Trinitron képcsöves TV-ért, eredeti távirányítójával?
-
alufelni
tag
válasz kicsitrash #37648 üzenetére
Szia,hogy haladsz a PC építéssel? (tank project)
Ez se semmi -
kicsitrash
aktív tag
160-250 gigás vinyót keresek... sata-pata, mind1
-
kornel76
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Eladó cuccaim:
Asus RT-N12E router, bontatlan csomagolásban. Extreme Dig-ba szóló 3 év garival (most jött meg mint csere). 6k huf.
Asus Crosshair IV Formula kb még 1év garral (most jön vissza a nagykerből) 25k Huf.XFX HD6950 2GB +Scythe Setsugen 2 hűtő (gar már nincs, 3 napot adok rá) 30k Huf.
Corsair Dominator DHX Pro XMP 9-9-9-24 Ipon gar még 2 év asszem illetve a gyártói még +2év 2*4Gb 14k huf.
Ha valami érdekel privizz pls.
Az árak minimálisan alkuképesek.
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
elistvan
őstag
válasz kicsitrash #37644 üzenetére
Enyire olcsó a hozzá való lap?
-
aktív tag
válasz Jarod1 #37642 üzenetére
-Én nem akarok senkit megbántani de kb 7-8 évvel ezelőtt vetem igaz hogy lomostól de Sony 72-es,100hz-es,pipes tv-t 10-ért/táv nélkül/nem értem ezeket az árakat,lomosoknál lcd-k vannak már 20-ért.
elistvan:
-Ha nem játszol akkor felesleges fejleszteni,inkább gyűjtögess és vegyél egy jobb i5-i7-es használt vasat.
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
Jarod1
veterán
én is kontrázok 1 55 centis eladó Samu tévével
[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
Érdemes 775-ös konfigot bővíteni? (A lapomon lévőt) egy Q6600-ra gondoltam négymagosítani, és ha igen mennyit éri meg adni érte? Vagy van hasonló teljesítményben de olcsóbb alternatíva? (A q9xxx-et jó val drágábbak szerintem nem éri meg a különbözetet.) Hangsúlyozom nem játszok rajta. Ugyanígy a 3870-emet is szeretném egy kisebb fogyasztású hasonló teljesítményű darabra cserélni (5750-re gondoltam).
-
AtHoS
nagyúr
válasz NokiaLife #37637 üzenetére
Nézd meg az előbb linkelt cikkben megnyitható bemutató videót.
Ha nem bonyolult, akkor az alapján magadnak is meg tudod csinálni.
(nem bonyolult pl. egyetlen munkáltató adóigazolása alapján, de pl. 3 munkáltató esetén is "csak" összegezni kell a bevételeket és a levont adóelőlegeket. Külföldi munka esetén - hazai alapbér + külföldi juttatások - már picit bonyolultabb a helyzet)read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Kis infó a csökkentett adattartalmú bevalláshoz. Benne van milyen esetben nem lehet ilyennel élni
Csökkentett adattartalmú személyi jövedelemadó bevallásread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz scapegt #37622 üzenetére
Egyszerűsített adóbevallást már semmiképpen se csinálj.
Azt február 15-ig lehetett, szóval a teljest X-eld a borítólaponMelyik rész nem tiszta számodra?
Szerk:
Hátha jól jön valakinek
Videós segítség az szja-bevallás kitöltéséhezSzerk2:
#37634 scapegt
Nincs jelentősége, nyugodtan X-elheted a teljest. 5 oldal összvissz nem túl bonyolult esetben és pont ugyanannyi adatot kell kitölteni így is, úgy is[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
scapegt
őstag
válasz NokiaLife #37633 üzenetére
Pont ez az, hogy az irányárat sem tudom nagyon
Amit biztosan tudok, hogy amikor vettük, 136e Ft körül volt az ára (na ezt sem tudom annyira biztosan, úgy látszik )Eszembe jutott valami a TV-vel kapcsolatban...nem tudom, hogy ez hiba-e és hogy mind ilyen-e, vagy csak ez. Az elején, felülről nézve a TV-t, a képernyőtől elvált az alsó szürke műanyag keret. Ez szemből egyáltalán nem látszik. Vittük egy másik lakásba a TV-t (ahol azt hittük, jó lesz, de sajnos a szekrényen nem fér el, lelóg kb. 8 cm, így nincs rá szükség) és akkor láttuk meg. Előtte soha nem vitte senki sehova a TV-t, végig egy lakásban volt, az utóbbi majdnem 2 évben kb. 10 percre volt bekapcsolva, előtte is nagyon keveset nézték.
Ath0s: csökkentett adattartalmú megnevezés van a programban, elnézést, elírtam. Szóval én azt jelöltem be, de nem tudom, jól tettem-e. Még nem nyomtattam ki, szóval ha valaki ért hozzá, ennyivel segíthetne
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
Van egy ugyanilyen Sony KV-29FX30K típusú 72 cm-es síkképcsöves, nagyon megkímélt, nagyon keveset használt, gyönyörű állapotú TV-nk fölöslegesen (költöztünk, hoztunk egy LCD-t, így erre nincs szükség). Megvan a távirányítója, az is karcmentes, folpack-ba csomagolva a kezdetektől (tudtommal). A TV szerintem jó ha ment összességében maximum 2-3 hetet.
Mennyit kóstálhat most ez a TV?
A hirdetés nem az enyém, csak jók a képek róla
[ Szerkesztve ]
-
derrik
őstag
80W90 olaj 2dl lenne valakinek Miskolcon?
-
-
NokiaLife
csendes tag
válasz Penndragon #37623 üzenetére
Akkor ezért kell szegény észak magyarországos csajokat is havonta elküldenem
Csak korrekt emberek érdekelnek,csibész vagyok de nem gusztustalan:)
-
bnorci71
addikt
válasz NokiaLife #37621 üzenetére
pedig qrva kíváncsi lennék hogy a 4 hónapja a cég álltal flottába vásárolt számról ami cég nem is Borsodba van bejegyezve, honnan tudják az ÉM újságnál, hogy én borsodi vagyok, elég gyorsan belefolytottam a szót a szokásos "Egyébként nem érek rá visz-hall mondattal
de van egy gyanúm, A toplak. hu lesz a bűnös
Penndragon
és a fentire mi a véleményed?
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
scapegt
őstag
válasz pc-user #37624 üzenetére
Nem szívesen adunk ki sok pénzt most ágyra, de ez számomra kényelmetlen. Eddig ráadásul egy puha matracon feküdtem, ahhoz vagyok szokva és ez most jóval keményebb és abszolút nem bírok rajta aludni. A lepedő alá tettem már egy vastag plédet, így valahogy megy az alvás, de anélkül nem. Szóval kénytelenek leszünk venni egy ágyat. Egyébként sem akarok ilyen matracos megoldást, az is csak félmegoldás. Szeretnék végre normálisan aludni
-
Penndragon
tag
válasz NokiaLife #37621 üzenetére
"Tárcsázó gépet" használnak, hasonlót mint a Jack O'Neill a csillagkapuban...
Véletlen szerűen (vagy valamilyen algoritmus alapján) tárcsáz, általában 3 cseng ki, ha nem veszik fel lép jön a következő szám. Ha egyáltalán nem csöng ki (nem létező szám), Akkor a rendszer törli, de egy bizonyos idő elteltével előveszi megint és újra próbálja. Ezért van az ha megkéred őket hogy töröljenek, 1-2 hónap és megint hívni fognak, mert a rendszer vissza pakol. Tudom dolgoztam ilyen cégnél...A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
scapegt
őstag
Abev Java-val kapcsolatban valaki rutinos? Tölteném ki az adóbevallásomat és bár elvileg kész (1 számot kellett csak megadni a személyes adataimon kívül), mégis van egy rész, amiben nem vagyok biztos, hogy egyáltalán ki kell-e tölteni, és hogy egyszerűsített adóbevallást kell-e készítenem, vagy a simát. Valaki tudna segíteni? 2 perc segítség elég volna kb.
-
scapegt
őstag
válasz NokiaLife #37618 üzenetére
Ez nem volt annyira kellemes, ráadásul egy idősebb nő volt. Az sem igaz, h külföldön vannak, nyugi
Én csak gondolom, hogy arra megy ki a játék, hogy hivogatnak, aztán ha nem veszem fel többször egymás utáni napokon, akkor nincs itthon senki - gondolják ők - és eljönnek feltörni a lakást. Egyébként szó nélkül letette a telefont, el sem köszönt és be sem fejezte a mondandóját, de ha esetleg holnap is felhív, az lesz az első mondatom hogy "A jó édes k... a...." és leteszem én is. Mert már kezd idegesíteni, ami azt illeti. -
-
scapegt
őstag
Valami nő hivogat - állítólag Ózdról - hogy a szüleim járnak-e egészségügyi szűrésre, de tegnap már mondtam neki, hogy külföldön vannak, erre ma megint felhív...de a hülyéje még mondta is, hogy tegnap már telefonált és mondtam neki, hogy külföldön vannak...vajon mit akarhat? Telefonálgat ide-oda és ha nem veszik fel a telefont huzamosabb ideig, akkor betörnek?? Vagy mire megy ki a játék vajon?
-
diablo1984
veterán
Eladó:
Digitális gép:
vagy Samsung D60 6 megapixeles, 3x-os optikai zoomos, sd kártyát fogad, semmi tartozék nincs hozzá, csak a csuklópánt, szép képet csinál!- 8,99k
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chokony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!
Tápegység: FSP 250W-os, 12cm-es ventis, csendes táp(jó nehéz), 3 nap gar- 2,5k
Optikák:
- 16x-os Lite-On dvd író, dual layeres, ATA-s, fehér színű, szinte csak olvasásra volt használva egy irodai gépben, 3nap gar -2,5k
- DVD olvasók, ATA csatlakozásúak, 2db LG(1 fekete, 1 fehér), 1 Antec fehér színű, 3 nap gar. 1k/db
Ház:
Aerocool Aeroengine JR, fekete, szép állapotban, minden takaró lemezével, 2db 12cm-es és 1 db 8cm-es kék ledes ventivel, amiket a ház potijáról lehet szabályozni, doboza is megvan! - 8,5k
478-as proci: van egy 478-as tokozású P4 2,66Ghz-es proci,northwood magos, 2,66Ghz/512/533/1,525V! SL6DX típusszámú!- 1,8k -
ikiviki
aktív tag
Mai napon ez még vihető.
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
scapegt
őstag
Az a helyzet, hogy most nincs időm fotózni, mert mindjárt indulunk, de később készítek róla képeket.
Ez ággyá alakítható, van ágyneműtartója, nagyon masszív, erős ágy, faragott fa karfákkal és háttámlával (az azon lévő anyag a rajta fekvők fejétől koszos, de szimplán kicserélhető és akár szivacsossá alakítható). -
scapegt
őstag
válasz bnorci71 #37608 üzenetére
Ezzel nyilván mi is így vagyunk, nem akarunk gagyit venni, de azért 200e Ft-ot nem fogunk kiadni egy szekrényágyért Akkor inkább veszünk egy ágykeretet és rá két matracot és inkább foglalja a helyet a szobában Valószínűleg így oldjuk meg.
Néztem egy ilyet, bár nem tudom, hogy ez recseg-e pl., meg kell nézni. Még szétnézünk néhány helyen. Az sem biztos, hogy 180-ast veszünk, bár én nem bánnám, csak hát nem olyan hatalmas a hely a szobában, hogy elférjen.
-
NokiaLife
csendes tag
válasz Blackmate #37584 üzenetére
Én ismerek 1 korrekt srácot.40 kilométerről költöztetett tavaly 2t- ás kisteherautóval 15 ezer forintért.Még pakolásnál is segítkezett kicsit.Egyáltalán nincs elszálva magátol. Pontos megbízható a megbeszélt időben érkezik.Ha kell a száma irj privit.Nagyobb távolságra kedvezményt ad mindenkinek.Üdv.
[ Szerkesztve ]
Csak korrekt emberek érdekelnek,csibész vagyok de nem gusztustalan:)
-
bnorci71
addikt
válasz scapegt #37607 üzenetére
7 éve költözéskor vettünk az akkor még bútorboltként üzemelő Hámor Étterembe, 1 fenyő keretet+matracot 180x200-as akkor volt 50+50e 10év a matracra a gari, akkor majd hanyat estem az ártól de nem bántam meg.
Valamelyik nagy ember mondta
A cipőd és az ágyad jól válaszd meg mert ha nem az egyikbe akkor a másikba vagy."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Blackmate
senior tag
Köszönöm a sok hasznos infót. Rakodni, pakolni nem igazán kellene: az megoldott ismeretségi körben. Egyedül a fuvar kérdés. Ha a Hertz felárat számol fel akkor, ha a fővárosban teszem le a kocsit az úgy nem valami fair. Ha pedig fuvarozót fogadok, akkor a sofőrnek ki kell csengetni a visszautat + a várakozást amíg pakolászunk. Érdeklődök itt is, ott is, aztán meglátom melyik a legjobb választás.
[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
válasz kicsitrash #37602 üzenetére
Nyilván ez sok mindentől függ, ha dolgoznék olyan helyen autón, ahol nálam a kocsi és simán megyek vele hétvégén maszekolni, akkor én is elmennék, mondjuk kis távolságon 2000/órában.
Lehet amit írtam is soknak tűnik, de még egy középosztályi életre se futja belőle, ha becsületesen adózik az ember, mint az ismerősöm.
Nem beszélve, hogy lejön a rakodók díja, ami 1000ft/óra általában, bár az már 8 éve is annyi volt.
[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
válasz kicsitrash #37602 üzenetére
Ha nagyon korrekt költöztető fuvarost keres valaki, akkor tudok ajánlani. Ritka rendes ember. Nála dolgoztam 4 évig másodállásban, de emberileg is nagyon sokat tanultam tőle. Viszonylag olcsón is dolgozik.
Sokan kisebb autókkal is drágábban dolgoznak.
Egyébként most kb. 6000-7000Ft egy óradíj Miskolcon, 2 rakodóval.Nem egy olyat viszont ismerek Miskolcon aki úgy van, hogy mondok egy kemény árat az ügyfélnek és vagy beszopja vagy nem.
-
kicsitrash
aktív tag
GT630 és 9600GT videokártyát valakinek?
Jó áron adom, igaz tartozékok és gari nélkül. Kinéztem egy 4870-est, arra kellene a zsé. -
kicsitrash
aktív tag
válasz ronson #37601 üzenetére
Amikor egy ismerősöm kellett költöztetni (kb. szinvaparktól a tamperébe) a megrendelt fickó nem volt elérhető... sosban olyat tudtunk keriteni, aki 2x fordult 25 ropiért (sofőr + 1 pakoló emberke). Mondjuk volt lom, bútor stb, illetve sürgősségi felár...
Haverom pesten 8-ért dobták el kb. 6 km-t egy D2-es autóval
-
ronson
őstag
válasz kicsitrash #37599 üzenetére
Én tudok olyat aki kiszáll.
Egyébként ez úgy van, hogy vagy óradíj vagy kilóméter. Kis távolságokon nyílván óradíj.4 évig rakodtam költöztetésnél.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest