Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz WildBoarTeam #15960 üzenetére
Sikerált megoperálnom a monitort. (pedig azt hittem már mindig leshetem az osd-t)
A mikrokapcsolóval volt a gond. Beragadt (szerintem meggyengült), de megoldottam egy kis ragasztássalblabla
-
kryboy
tag
Sziasztok nagy HELP-re lenne szükségem!
Adott 2 sata wincseszter az egyik samsung-160G a másik Western Digital-500G
Nos a gondom az volna hogy a 160 G-ra simán tudok telepíteni stb minden jo , de viszont
az 500G nem engedi!
Ilyesmit ír ki: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key
Mitévő legyek hogy az 500-as tudjam csak használni?
A válaszokat előre is köszönöm -
Vangelis
félisten
Mégiscsak el kell adom a drágaszágot
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Zethepolee
aktív tag
Dell miniHD 1010 3G RED eladó!
Irányár: 100.000HUF
-
elistvan
őstag
válasz Bull Boss #15981 üzenetére
Nekem lenne eladó új (2év garis) 8-as micro sd-m illetve van egy 1illetve 2 gigás Kingston is, csak nem tudom mennyit adnál érte. Ha már a vinyót is megbizniszeljük valamikor. Illetve van 3x1Giga asztaliba való 667-es Kingmax ramom. Lehet ezt elcserélném 2x2giga 800-asra.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
misu
senior tag
Hy!
Pár eladó cucc:
(ezek jók)
Radeon 9500 AGP, 64m +artic rev.3,
hynix ddr 400 2x256mb, duálképes,
Socket a Sempron 2400 és athlon 2000(axda),
PCI-os USB kártya,
420W PFC-s, ATX táp.
2,4GHz cerka 478-as.És van egy hibás Asus A7N8X lapom, hibája megvan, egy alkatrészt kell(ene) rajta kicserélni, így is üzemel, de random újraindul.
+ Egy oldalhiányos ház.LEGO (főleg ömlesztett) csere érdekel..
Szép napot!
Bye!
Bűn az élet.
-
senior tag
válasz Bull Boss #15989 üzenetére
Tudom, hogy arra értetted, de nem csak Neked címeztem - még ha a Te hozzászólásodra is ment a válasz! Pörgessük fel, ez volt a jelszó! Én ezzel szállok most be.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
-
Tottika
tag
Valami erős 450es tápot dobhatna valaki jó áron
Mostanában a 4870 és a 6000+x2-őt nem bírja a tápom és lekapcsol játékoknálT0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
Bull Boss
őstag
2-4gb Micro SD-t vennék olcsón
-
Ronyman
aktív tag
Keresek 775ös procit hűtővel!
MSI PM8M3-V alaplapba menne! Nem tudom a PCB verziót, mert nincs ráírva, de itt van a CPU listája, a legkisebb, legolcsóbb proci kell. Csak netre meg filmnézésre kellene!
Olcsóság előny nagy előny
A héten szeretném átvenni! Szóval ha valakinek van ne tartsa magánál, adja el nekem!
-
KukkSteve
senior tag
Egy AM2 LEFOGATÓKERETTEL DOBJON MÁR MEG VALAKI LÉCCI...PERSZE NEM INGYÉÉÉÉ
A számom az adatlapomon. ;)
-
Red_Bull
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Fuvart vállalok:
Most pénteken:
Május 21. péntekDebrecen - Miskolc - Rodostyán - Miskolc - Debrecen (meg az összes többi település ami útba esik)
Autóval, akinek hozni vinni kell valamit szoljon, megbeszéljük.
üdv
-
PLaci58
addikt
válasz bnorci71 #15968 üzenetére
Nincs is az 30 másodperc
Olyan 4-5sec körül mértem.
Még a műholdas vételnél megértem a késést, de földi sugárzásnál fogalmam sincs mit csinálnak addig a jellel. Valószínűleg a bejövő jelet átkódolját, rögzítik, majd timeshift-el leadját. Gyanítom, hogy az átkódolás sebesége miatt így pufferelik.
Szigorúan egyéni vélemény minden szakmai indoktól mentes !!![ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Tottika
tag
T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
bnorci71
addikt
válasz PLaci58 #15965 üzenetére
Ráadásul emiatt kb. 40 ms-os késésel (megvárja míg összeáll a két félkép és aztán jeleníti meg)
erről jut eszembe
Tudja valaki a DVB-T adás miért késik kb 30mp-t az analóghoz képest?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
ati012
őstag
Ha több Miskolci is vásárol ilyen gépet akkor személyesen elviszem! 1 embernél pedig postázok. Postát állom, ha ezen a héten vásárolsz!
-
PLaci58
addikt
Meggondolandó Olyanom nekem is van.
Az LCD és a Plazma is teljes képet jelenít meg, ugrik a váltott soros megjelenítés. Ráadásul emiatt kb. 40 ms-os késésel (megvárja míg összaáll a két félkép és aztán jeleníti meg). Gondolom ezért nem megy a pisztolyka.
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz WildBoarTeam #15962 üzenetére
Van eladó HP3906A , bonatlan tonerem, gyári, zacsiban.
Mennyit érhet? Valakit érdekel esetleg?Továbbra is keresek 6V 4Ah zselés akksit!
-
Bull Boss
őstag
válasz WildBoarTeam #15960 üzenetére
Ha esetleg tönkremenne nekem van épp egy eladó TFT-m
-
WildBoarTeam
senior tag
Ilyen nincs..ez a rohadt sz@r monitor....
Beragadt az egyik gombja és nem tudom kipiszkálni, most folyton itt mutatja középen az osd menüt. De ugye ennek is este kell jönnie, amikor az ember nem szerelni akar, hanem filmezni....
Tuti amúgy, hogy a gari is most járt le...előkeresem már a garpapírját...blabla
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz elistvan #15942 üzenetére
Nem, ezt inkabb a DVB-T/DVB-S -re hegyezték ki.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
bnorci71
addikt
válasz Ronyman #15940 üzenetére
Mindig a víz az úr.
Azért azt az embert is elővenném aki eladta adta az árterületet és hagyta feltölteni, hogy áruházak épüljenek rajta, na meg az út építőjét aki ennyire leszintezte az utat.
benvolio
na ha ez a rémálom megtörténne akkor olyan lenne a város mint a katasztrófafilm.
Pécs sajnos ma megtapasztaltaÉn nyéken azt hittem mesze a Hejő.... a kert végébe 50cm víz áll...szerencsére csak a kertben
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
adamik22
csendes tag
Debrecenbe megy valaki mostanság?? ha minden igaz egy gépet kellene elhozni de még nem 100%
-
sly105
aktív tag
Eladó lenne SÜRGŐSEN !!!! Fujitsu Siemens Amilo LI 2727 tipusú kifogástalan állapotú 1,3 éves laptopom ajánlatokat várom!!!!! S.O.S PLÍÍZZ!! EGY Barátomon kéne segítenem anyagilag azért adnám el!
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
Oly
őstag
Sziasztok!
Megy valaki mostanában Szeged felé?
Privi pls
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
trl_master
tag
eladó noti:
Acer Aspire 7520 17"-os notebook
TK55-ös kétmagos AMD procival, ami 1,8-on megy, 2,5GB ram, 160GB-os winchester (Sentinel szerint 100/100-as), Geforce 7000 vga, DVD-RW, akksi 1órát bír, szép állapotban!
gyári gar már nincsen rá, én vállalok 3napot! Dolby
tartozékként töltőt tudok a géphez adni!
ár: 100k, alku belefér!"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
jFox
addikt
válasz WildBoarTeam #15949 üzenetére
Próbáltam 50 és 60Hz-en, de alapvetően az LCD másképp jeleníti meg a képeket mint egy CRT és ebből eredhet a porbléma. Meg a fényereje is kisebb. Kíváncsi vagyok plazmán vajon működne-e? :S
"Vegyél egy öreg "junosztot" " azért visszafelé nem akarok fejleszteni...
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz Ronyman #15947 üzenetére
Érdekel valakit egy fénypisztoly? PS2 és Xbox -hoz csatlakoztatható egyszer volt kipróbálva. Vadonat új, drót nélküli.
Magamnak vettem csak LCD-TV vel nem műxik. ILYEN
2800FtRonyman: Most beszéltem párommal, azt mondja, hogy már jönnek-mennek az autók a József Attilán, csak a 7-es buszok ritkán járnak.
[ Szerkesztve ]
-
Ronyman
aktív tag
Köszi! Kitartunk!
Már fél 7 kor nem mentek a buszok hiába vártuk, aztán megjelent 2 is, de pár megállóval odébb leszállítottak, mert ha most bemegyünk, akkor nem fogunk tudni hazajönni!
Egyik ismerősömék Kistokajig jutottak, mert ott meg sor volt, szóval ott se értek volna be hamar dolgozni!Aztán a boltba tömegek álltak.
A nagy pánik végére kiderült, hogy 7:40-től meg jár a 7-es busz.
Na most nem tudom mi van. Mert senki nem ír semmit a hírekben!
Nem tudjátok tetőzött már a Sajó, vagy ha nem akkor mikor fog?
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
válasz WildBoarTeam #15934 üzenetére
bár ideiglenesen 1 hétig vagyok itthon,
-
Ronyman
aktív tag
Gyerekek! Soha nem hittem volna, hogy egy időre elvágja a víz Felsőzsolcát Miskolctól. Ezt is megéltem. Nem tudtam ma reggel dolgozni menni! Ismerősök megpróbáltak Kistokaj felé kimenni, de feladták a kocsisor miatt. Sajnos most mindenhol a víz az úr
A zsolcai körforgalom reggel: [Videó]
[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
Samsung 740N TFT - karmentes gyönyörű állapotban - 16K
-
KukkSteve
senior tag
Keresem a következő dolgokat:
-Am2 lefogatókeret
-13k-ig PCI-e VGA (minden ajánlat érdekelhet)
-Néhány kisebb PCI-e VGA (lényeg hogy 256Mb, az sem baj ha DDR2)
-20, 40, 80, Gb-os Ata/sata vinyókBombázzatok püben!!
A számom az adatlapomon. ;)
-
wwenigma
Jómunkásember
Eladó :
Gainward GT220/1G gDDR3 (2,5év garis, physx-re pl. )
Hauppauge WinTV-HVR 3000 hibrid tuner (analog/S/T) -- kép1 -- kép2
PCI Firewire 1394 Controller Card (ez nem az csak hasonlo) -- kép
Pinnacle PCTV Pro -- kép
TP-Link TL-R460 router -- kép (stabil, 40-45Mbit up+downlink -ig átvisz)
Nokia Dbox2 (DVB-C) + 256MB SD bovites + uj taviranyito (előlap nyema + kicsit csikos) -- kép1
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Zethepolee
aktív tag
Eladó netbook:
DELL miniHD 1010 RED 3G
2év garancia, új!Irányár 100.000HUF
-
Jarod1
veterán
ma néztem a szinvát, tudjátok mit lehetne csinálni most? raftingolni gumicsónakkal.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! AZért irok hátha volna valakinek egy FCPGA-FCPGA2 átalakitója. CPU upgrade nak is hivták vagy még ismertedd nevén Powerleap-nak. A lényege volt, hogy tudtál használni tua procit olyan lapban ami amúgy nem kezelte. Van ilyen valakinek ?
-
bajuszati
tag
Eladó 55cm képátlójú TV, OVP Orava márkájú(szlovák gyártmány).
Távirányítója megvan.
Irányár: 12000ft -
Jarod1
veterán
bakker elment az áram, komlóson,,, ooops megjött
-
kryboy
tag
Eladó lehet!
Árakat privátban küldj!
P4(2G ram stb! -
bnorci71
addikt
válasz elistvan #15921 üzenetére
céges HP csinálja, hogy ha indításkor nincs bekapcsolva a monitor akkor nem lehet a natív felbontást kiválasztani, ha be van kapcsolva akkor azzal a beállítással indul.....
próbáld meg bekapcsolt monitornál indítani a gépet
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
elistvan
őstag
Van egy Hanns G Hi221D LCD-m. Tegnap bekapcsoláskor átváltott a monitor drivere alapértelmezett monitorra magától és nem lehet az 1680x1050-es felbontást kiválasztani, ez a monitor natív felbontása szóval most "csúnya" a kép. Mit lehet csinálni? Visszatetettem a régi drivert de abban sem enged 1680x1050-et kiválasztani. Van mindefélemás nagyobb-kisebb felbontás a csúszkával de pont ilyen épp nincs.
-
trl_master
tag
keresek:
DDR2-es notiramokat 1 és 2gb-os méretben! fő az olcsóság és a megbízhatóság!
több darab érdekelne, de ha csak 1 van Neked, az is jöhet!
pm-ben lehet jelentkezni!"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
atyuska
tag
Olympus E410 dupla kit eladó ára első körben legyen 90000 Huf
Kb. 1év 9 hónapos, 2 év garancia van rá, most vittem el az Olympus szervízbe egy komplett tisztításra.
Ha a kit elmegy akkor pedig egy 70-300 Zuiko is eladó, kb 1 éves ez is az ára legyen ennek is 85000 Huf
Mindenre nagyon vigyáztam, karcmentes állapotban van minden.
Aki egyben elviszi annak ajándék táska és memkártyák, szűrők.
----atyuska----
-
WildBoarTeam
senior tag
Úgy látom elég becsendesedett a fórum is az árvíz miatt...
Hát ezt sokáig fogjuk még emlegetni.Unokatesóméknál még a fal is megrepedt, vissza sem költözhetnek a házba.
blabla
-
sly105
aktív tag
Na most jöttem haza az árvízvédelemből(berendeltek homokzsákot pakolni) .Nem semmi volt.
Én még ilyet nem láttam pedig 35 vagyok.Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
ikiviki
aktív tag
válasz elistvan #15908 üzenetére
Nekem van eladó .de nem clon DM500+ uj beltéri amivel a kártyamegosztás is tőkéletesen megy..ja és meg is van csinálva..
Most amugy Ukránba nem érdemes már behozni beltérit mert legutobb a Sport1.2.DigSport stb..már Nagra 3 kodolják..Ja meg tudok megosztást is intézni ..havi -ra,,
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
jFox
addikt
Eladó dolgaim:
ATA mobile-rack - 800Ft
2.0 USB PCI port - 2k (zsír új)
5.1 Cmedia hangkártya - 1k
Kőnig USB 3D Sound controller - 1k (zsír új)
Lavod MP3 lejátszó 128Mb - 1k (zsír új)
DVI - HDMI kábel 1,5m - 1k (zsír új)
DVI - HDMI kábel 5m - 2,5k (zsír új)
DVI - VGA+DVI átalakító - 1k (zsír új) DVI-ből csinál sima VGA és DVI kimenetet.
DVI mama HDMI apa átalakító + ajándék 1m DVI kábel - 1k (zsír új)
HP Omnibook 6000 és FuSi Amilo 1705 alkatrészek - ár megegyezés szerint.
D-Link ADSL modem + szűrő : 2k (alig használt, 1hónapot ment)
Megfelelő ajánlat esetén eladó lenne egy Toshiba Satelite L350-170 tipusú 17" asztali notebook.
(T3200 proci/2Gb/250Gb) Vista cimke az alján, Angliában vásárolt. Keveset használt.Ha valakit érdekel és komoly árajánlatot tud tenni az keressen PÜ-ben!
Keresnék egyenlőre kölcsönbe egy 3.3v-os tápot ami HP R707 fényképezőhöz való.
-
kryboy
tag
lehet lessz nálam 2db AGP Ati 3650 az egyik 256 a másik 512 rammal!
Ha valakit érdekelne az írjon rá árat Pü-ben! -
veterán
Eladó tápteszter 1,7k-ért
- Árad -
-
Teng
aktív tag
Van egy darab HP márkájú 15ös notebook táskám, jó állapotban van, ha érdekel valakit írjon rám és küldök képet is ára 3000Ft.
[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
Ha szeretnél egyedi telefonházat, gépházat, vagy laptopot annak lenne egy ajánlatom!
Airbrush festés! Ismerősöm csinálja, privátban el tudom küldeni az adatait plusz pár referenciamunkát.Árak: 7500-től felfelé a minta bonyolultságától, összetettségétől nagyságától függően!
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz elistvan #15908 üzenetére
Ne vegyél! Már elkezdték a Nagra3-as kódolás, sorban szűnik meg a csatornák kóddal történő vételi lehetősége.
Jelenleg a kártyamegosztás tűnik használhatónak. Ahhoz DM 500-S talán a legolcsóbb, ami már linuxos.
DM-500[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
Beltérit szeretnék venni mert drága a kábel tv Edelényben meg vackok a programok (na jó van ami nézhető) melyiket érdemes megvenni? Olyat keresek ami okosítható és fogja a kódolt adásokat is, ugyanis holnaphoz egy hétre készülök Ukránba menni aztán próbaképp beruháznék egyre.
-
vepe
őstag
Eladó:
-Panasonic KX-TG 7220 v.nélküli telefon: 2,5e (nincs benne magyar menű)
-Sinus 101 v.nélküli telefon: 2.5e (magyar menűs)
-Gyári nikon AA-akku gyors-töltő: 2,5e (kb 2,5óra alatt feltölti a 2500mah akkukat) -
Gaga_30
tag
Ip1600 félretéve Sly105-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Ivanh
senior tag
válasz pc-user #15899 üzenetére
kirohad a vetés, a konyhakert tönkremegy...belvíz/árvíz pusztítása nyomán drágább lesz az élelmiszer, még egy ok hogy teszkó/ósan stb az élelmiszenek nevezett ipari hulladék árát újfent emelje...
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Antimatrix
senior tag
ASUS H4350 512Mb HDMI/Dsub/DVI - oem 3 nap gar
Gecube Hd4650 512MB - DSUB/DVI/HDMI kimenet doboz+driver cd - foglalva
Powercolor HD4770 512Mb GDDR5 gyári hűtés - Doboz +kábelek 2011.06 24-ig gar
Gigabyte HD4670 1Gb GDDR3 DVI/HDMI - doboz ZALMAN hűtés 2012.09.28-ig Gar Kecskemét LINGVIN - foglalva
ASUS HD4850 512Mb GDDR3- Galciátor Aktiv hűtés Doboz+ driver cd 2011.04.01 gar
Sapphire HD4870 512Mb GDDR5 Silent Eff. hűtés - Doboz +kábelek 2011.05 20g gar
Hardverker + eregeti garjegy Bp
Sapphire HD4890 1Gb DDR5 Silent eff. - Doboz+drivercd+kábelek PCX gari 2011.11.12-ig
Nvidia:
Nvidia 6200TC Passziv hűtés Pci-e
XFX 9500GT 256Mb GDDR3 680Mhz CORE - GPU + hűtés doboz 3 nap gar
MSI 9800GT 512Mb DDR3 green=( nem kell 6pin táp) doboz+ 2012-ig Planar Computer garos
Gigabyte 8800GT 512MB G92 Turboforce Edition Zalman hűtés gyári OC-s G92 65nm - Doboz + kábel - 2011.06 AQUA
CPU:
AMD Phenom X2 545 3,0Ghz/800/6MB BOX garis Db
AMD Phenom X3 720 Black Edition BOX - 2,8Ghz
AMD Athlon II X2 240 2,8Ghz/800/2Mb oem garis
AMD Sempron S754 2800+ oem
Intel CPU
E8400 BOX 1 év gar -érkezik
E7300 oem -3nap gar - érkezik
E 5300-s 2,6Ghz/800/2MB oem foglalva
Intel Cleleron D430-s 1,8Ghz/800Mhz/512Kb oem
Intel Pentium D531 3Ghz/800/1MB oem - menalcas van aki szeretné megvenné átadniAM2 alaplap MSi K9N Neo oem -szabvány MSi hátlap 1 hét gar
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Jarod1
veterán
úgy néz ki 40 napig esni fog, A sajószipi vajon nem önt ki?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest