Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
-
ikiviki
aktív tag
Eladó vagy csere is játszik értelmes dolgokra..Miskolcon
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Bull Boss
őstag
478-as lapot keresnék, amiben elmegy egy 2.60/512/800-as P4 proci
-
jFox
addikt
Tső Misu!
Nekem most ilyen van : [link] kb. ennyibe is került. Van rajta HDMI, USB és viszi a népszerűbb formátumokat.( H264 sajna még nem tud. Ja és a régebbi DivX3.11-et sem )
Viszont tudja a GMC-t és PackedBitstream-et.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
ThoMee!
csendes tag
Eladó komplett számítógép 17" monitorral
Tulajdonságok:
Intel Tualatin Celeron 1.45 GHz processzor
768 MB SDRAM!!
40 GB HDD
ATI Radeon 7000 64 MB DDR
Integrált AC'97 hang
PCI hálózati kártya
TEAC CD-RW 24X optikai meghajtóA konfigurációhoz jár billentyűzet, egér, és egy 17" LG CRT monitor.
Tökéletesen működik, Miskolcon személyesen is megtekinthető, kipróbálható.
Az árban megegyezünk -
Bull Boss
őstag
Jövőhéten eladó lesz egy
Acer Aspire 3690-es laptop
1.6Ghz Celeron M
1GB DDR2
120GB Samsung HDD ( fél éves, hangtalan gyors)
Wifi, 15,4' Wxga (fényes kijelző) 4Usb, DL-es Multi DVD iró
Intel 950 Videókártya 256megáig
Akksi 10 perces.
52.000Ft.-
-
jagada
addikt
Hátha itt hamarabb kapok segítséget, beírom ide is!
Az asztali gépem nem "megfelelően" lett leállítva, és nem bootol be indításnál, mindíg ujraindul. Gondolom megsérült a kozisztencia azon a partición amin az OP rendszer van.
Nincs kéznél másik asztali gép amire rádughatnám a winyót és rendberakná, csak egy noti amire usb-n keresztül tudom csatlakoztatni. A notin nincs rendszergazdai jogom, ezért elég sokmindent nem is enged csinálni (telepíteni semmilyen progit se, lemezellenőrzés nuku).
Tudna valaki segíteni, hogy tudnám rendberakni a winyót a fentiek fényébenMazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Csonki
újonc
Sziasztok!
Eladó :
- Lutec WLA-45L usb wifi - 1500
- Dual Sim kártyás 3.5" érintő képernyős WIFI-s, 2GB micro SD-vel - 26.000 -
elistvan
őstag
Szerintem innen [link] rendelj egy ilyet : Ferguson D890HX ( szinte mindent visz és van rajta usb 2.0 többféle feliratméret és szín, háttér és körvonal, frissíthető a szoftvere) pár héttel ezelőtt láttam a pchost webshopban is de most nincs fenn ilyen nekik. 12.400+kb 2000 a szállítás. Vagy ha olcsóbbat akarsz akkor szedj le egy divx teszt cd-t innen:[link] aztán menj be a Auchan vagy Tescoba és próbálgasd ki melyik mit tud.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Feedoo
tag
A könyvben számtalan, részletes rajz ad áttekintést az épületszerkezettan hatalmas területéről. Különös figyelmet fordítottak a könyv alkotói a sok táblázattal és kevés szöveggel kialakított, feszes bemutatási formára, annak érdekében hogy a szakmai tartalom könnyen átlátható legyen a szakemberek számára. A kézikönyv mind a napi gyakorlat mind az egyetemi- és szakoktatás számára is megfelelő szakirodalom.
részletek, lásd itt! [link]
A könyv bontatlan!
Irányár 16.000Ft de lehet alkudni...[ Szerkesztve ]
-
misu
senior tag
Hy!
Csak csendben írok olyasmit, hogy ha 5 évig MEGSZAKÍTÁS nélkül töltöd be ugyanazt a munkakört, akkor az AUTOMATIKUSAN határozatlanná válik.
Tudom, mert ismerősi körben volt olyan, aki kártérítést kapott egy ilyen apró malőr miatt.Ha ez a helyzet, javaslom keress fel egy munkajogászt, vagy a megfelelő netes és valós fórumokon tájékozódj!
Megéri!Szép napot!
Bye!
Bűn az élet.
-
misu
senior tag
válasz pc-user #15075 üzenetére
Hy!
Hát, nem hiszem, hogy kirúgtak volna..
Erről nem igazán szeretnék itt bővebben írni, de nagyon-nagyon sokan mennek állami cégtől 35-40 év után úgy nyugdíjba, hogy semmihez sem értenek, egymásnak "tologatják" a titulusokat, ráadásul olyan nyugdíjjal lépnek le, hogy nekünk az fizetésnek is álom.. (nem ritka a 6 számjegy...és biztosíthatlak róla, hogy ez így van)!Én gépészmérnökként többet kapok máshol, mint ott, igaz pöttyet több és más a meló is.
Ennyi.Bye!
Bűn az élet.
-
senior tag
válasz pc-user #15075 üzenetére
Ha volt szerencséd és határozatlan idejű szerződést kötöttek Veled, akkor gyakorlatilag kirúghatatlan vagy, mert végkilégítést kell fizetni és minél régebben van alkalmazásban valaki ez annál inkább megterheli a gazdálkodó egység költségvetését, ergo nem igazán vállalják, csak alapos indokok esetében.
Ha határozott idejű szerződésed van, akkor lejáratkor nem hirdetik meg a pályázatot az állásra - egyszerű és fájdalommentes leépítés; helyi zsargonban humánpolitikai intézkedés.[ Szerkesztve ]
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
detroitrw
addikt
köllene:
olcsó DVD író vagy combo ... -
adamik22
csendes tag
sziasztok!
új LG gu280 eladó!!
[link][ Szerkesztve ]
-
trl_master
tag
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
misu
senior tag
Hy!
Egyszerű divx-es dvd lejátszót szeretnék.
USB csati legyen és sokféle formátumot ismerjen.
Bótit, egy év garral és Miskolcon.(ne jó, nem kell bót, de sok gari igen..)
Milyet vegyek és hol (és mennyiért )?Huing Saing is lehet, nem a márkára megyek, csak annyit tudjon, ha este hazamegyek egy filmet meg tudjunk rajta nézni reklám és választási mocsok nélkül..
Jah majd elfelejtem:Tudom, senkit nem érdekel, de hátha fontos..
Sajnos már nem az egyetemen dolgozom, de ha tudok szívesen segítek csomag átadás-átvételben.
Én léptem ki, nem kirúgtak, másfelé orientálódom..Szép napot!
Bye!
Bűn az élet.
-
Teng
aktív tag
Eladó 1db Vodafonos instant simkari 500ft lebeszélhetőséggel, bontatlanul: 1000FT
300DB slim cd tok, nem repedtek, ár megegyezés szerint.
És van kb 9db 5110es telom, függetlenek tökéletesen működnek 6hoz van akku, 500/db akku nélkül, akkuval 1k/db, töltő nincs. Több esetén kedvezmény esetleg csere számomra hasznos dologért.
-
jagada
addikt
Eladó:
LG Flatron ez T710B 17" síkképcsöves CRT monitor, jó állapotban, nem sárga
4,5k
Samsung DVD ROM IDE csatolós fehér színű
1,9k
2 db LG CD ROM IDE csatolós fehér
0,5k/dbMazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
dew28
aktív tag
Asus R2H Ultra Mobile PC (GPS, WLAN, BT, 7" erintokepernyo, 2.5oras akku) elado.
[ Szerkesztve ]
-
mickyboy10
újonc
Eladó egy karcos állapotú kb 1.5 éves Packard Bell Easynote MZ36 U 090 noti!
Intel Core Duo T2080 1,73Ghz
2*512 mb ddr2
120 Gb Sata hdd
Lan
Wlan
Ati Radeon Xpress200M 320Mb HyperMemory
Dual Layer DVD író
15,4" fényes TFTár.: 55000.Ft.
-
Gus
aktív tag
Keresek DDR1 333 vagy 400-as 1GB notebook memóriát. 2 db kellene minél olcsóbban.
Priviben kérek ajánlatokat.
Köszi. -
senior tag
Keresek Intel® Pentium® 4 processzort, elvárások; legyen hibátlan Socket 478, FSB533, Northwood magos. Más most nem játszik! Ajánlatokat PÜ-ben kérek, köszönöm!
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
Bull Boss
őstag
Itt az idő, ha valaki upgrdelni akar. 2x2GB (4GB) Notebook DDR2 667 ezt cserélném 2X1GB (2GB)ra természetesen értékegyeztetéssel
-
Gaga_30
tag
válasz WildBoarTeam #15061 üzenetére
Mac adress filteringet sztem minden routerben meg lehet adni, a filléres SMC vezetékesemben is benne van. Esetleg nincs rajta gomb, hanem be kell fáradni a menübe... Alapkonfogot sok router fel tud lőne magától, de hogy majd működik-e az már szerencse dolga.
-
ThoMee!
csendes tag
Eladó komplett számítógép 17" monitorral
Tulajdonságok:
Intel Tualatin Celeron 1.45 GHz processzor
768 MB SDRAM!!
40 GB HDD
ATI Radeon 7000 64 MB DDR
Integrált AC'97 hang
PCI hálózati kártya
TEAC CD-RW 24X optikai meghajtóA konfigurációhoz jár billentyűzet, egér, és egy 17" LG CRT monitor.
Tökéletesen működik, Miskolcon személyesen is megtekinthető, kipróbálható.
Az árban megegyezünk -
WildBoarTeam
senior tag
válasz ronson #15059 üzenetére
Egyik kollégám az Asus routert dicsérte nagyon. Unokatesója azt vett és tényleg csak össze kellett dugni és ment minden. Ráadásul a titkosítással sem kellett vacakolni, mert van rajta egy gomb, amit megnyomsz és a csatlakoztatott eszközökön kívül nem is enged mást a hálóra. Bár az ára is húzós.
blabla
-
ronson
őstag
Ki kell dobni.
Most lehet megköveznek, de a TP-Link és a Linksys kivételével a többi fajta router, mind megtudott már szivatni, minden ok nélkül, hogy nem én vagyok a hülye.
A D-Linkek egyik titka, hogy jobban szeretik, ha Windows alól, a cd-jén lévő programmal vannak konfigolva.
-
atyuska
tag
----atyuska----
-
Olasza
aktív tag
Eladó:
Ütött-kopott SE p1i, a görgő problémás (ugrik), de nélküle is használható, akksi kb. 1 napos (használója sosem rakta le). Igény esetén tudok szerezni új borítást.
15k. (ez ugye kb. félár). Alku csak óvatosan.Inkább telefonon érdeklődj, szám az adataimnál.
-
elistvan
őstag
Valaki router ügyben tudna tanácsot adni? (Nem az enyém hanem kollegámé szóval azt írom le szó szerint amit nekem mondott). A típusa: D-link di-524 Wifivel lenne használva egy notin, de nem enged belépni az msn-be (ha a javítsára megyek akkor sárha háromszögbe felkiáltójel "az átjáró nem található" vagy valami ilyen üzenettel) vagy ha nagy néha beenged akkor kidob egy kis idő után. Net az van többnyire, de néha előfordul, hogy az sincs.
-
jFox
addikt
válasz old gray #15050 üzenetére
Jól van nnnaaa VGA-kban sosem voltam otthon. Meg nem is érdekelt sosem. Ami az integrált VGA felett van az nekem már izmos... Meg akkora hűtő van rajta, hogy aszittem ez valami izmosabb darab....
De nem is ez a lényeg: kell valakinek vagy nem.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
elistvan
őstag
válasz old gray #15050 üzenetére
Te is tudod, hogy wordözéshez, netezéshez képest gondolta izmosnak. 2005-ben ez volt az egyik legkedveltebb kártya. Annyiba igaza van, hogy neki erre a célra fölösleges. (Ráadásul az áramot is fülösen húzza pluszba.) Nem midenki ér rá szétjátszani magát nap mint nap. Az UT meg mondjuk azon is elmegy. (Jó lehet csak a 2004 fullon, meg a Doom3 illetve a Crysis anno az én Leadtekemhez (6600GT) is járt hl2 meg doom3 steam kupon) Szóval kocajátékosnak lehet jó még.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
jFox
addikt
Nem akar valaki fejleszteni?
Van egy nVIDIA 6600GT /256Mb PCIe videókártya a gépembe, de majd meghal az unalomtól. Van rajta egy bivaly full réz hűtő is. Én (illetve az asszony) csak netezésre használom a gépet. Szóval csak lazsál ez az izmos VGA és sajnálom, hogy nincs kihasználva.
Szóval értékegyeztetéssel elcserélném valami egyszerűbb PCIe kártyára.
Feltétel DVI kimenet legyen rajta. A többi nem érdekes.
Ajánlatokat pü-ben!--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
elistvan
őstag
Garis Sapphire 3870-esemet (1slotos kék hűtős GDDR4 512Mb) cserélném 5670-re +kp.
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
HP Omnibook 6000 és FuSi Amilo 1705 alkatrészek - ár megegyezés szerint.
ATI Radeon 9600Pro 256Mb + Titan hűtő - 5k
D-Link ADSL modem + szűrő : 3k (alig használt, 1hónapot ment)
Asus Terminator PC+Benq FP71G FTF monitor csak egyben - 30k
Keresek:
- 15"-os asztali TFT panelt (vagy rossz 15" TFT monitort, ami nem törött)
- 250Gb-nál nagyobb 2,5"-os SATA winyót
- M$ Fligth Simulátor magyar nyelvű verzióját, vagy valami hasonló repülő szimulátort, ami tud magyarul
- T-Com Sinus 101 telefonhoz magyar nyelvű használati útmutatót.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
old gray
addikt
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Sir Psycho
aktív tag
válasz Sir Psycho #15040 üzenetére
Ez lenne ithon, gyűri CM hűtővel 2K.
-
S.Feri
őstag
Eladó olcsóságok:
Mushkin DDR2 2x2gb/800
Crucial DDR2 2x2gb/800
Billentyü és egér
Sony Walkman mp3 4gb
250gb WD 2.5 sata winchester
Assus eee PC 900Érdeklődni priviben!
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
KukkSteve
senior tag
Valakit nem érdekel egy 5200+ -os Athlon ? Ha igen akkor ajánlatokkal priviben Holnaptól már át is vehető Miskolcon. !
A számom az adatlapomon. ;)
-
petrov51
csendes tag
2 x 2 GB DDR2-800 RAM eladó. 18000 Ft. MAIL-ben érdeklődj! petrov51@freemail.hu
-
ronson
őstag
HP 865GV alaplap (LITE-ON gyártmány, keveset futott, ultrastabil, AGP nincs, viszont van Intel Extreme Graphics 2, illetve megy a PAT rajta így gyakorlatilag olyan gyors a memória kezelése, mint egy 875-ös lapnak. A lapnak nagyon jó automatikus venti szabályozása van így igen csendes gép építhető belőle.)
Celeron D 2,53/533/256 + gyári hűtő
2*256MB Samsung DDR 400, Dual channel
6k
IDE - SATA átalakító. Ezzel lehet IDE portra SATA eszközt csatlakoztatni.
1.5k/db
USB Sound device.
1k
[ Szerkesztve ]
-
trl_master
tag
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
Jarod1
veterán
akinek alien tv-re kell távkapcsi itt elérheti: [link]
-
jFox
addikt
válasz Bull Boss #15026 üzenetére
Mandriva, OpenSuse, Uhu. mindegyik tud magyarul és elég könnyen konfigolható.
Pl. Win7-alat nem tudom működésre bírni a scanner-emet, Mandriva2010 kapásból felismerte.Keresek: sata noti HDD-t 250Gb felett.
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Bull Boss
őstag
pcmcia wi-fi karit vennék olcsón
-
elistvan
őstag
250W-is FSP atx táp eladó (4molex 1 floppy, 20pin+4es kieg)
-
Lajkó
őstag
Húsvétkor járok Miskolcon, és környékén ha valakit érdekelne egy Fujistu Pi 3560-as néhány extrával...
Érdeklődni Pü-ben ha lehet, mert nem igen járkálok ebben a topikban. -
Bull Boss
őstag
volna valakinek egy működő 1700+ Athlonja?
-
Bull Boss
őstag
válasz trl_master #15019 üzenetére
nekem nem ment benne a T2250
-
jagada
addikt
Nincs valakinek kölcsönbe egy árnyékolt/zajszűrős USB hosszabító??
Csak 1 napra kéne kipróbálni valamit.Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Teng
aktív tag
Eladó 1db Vodafonos instant simkari 500ft lebeszélhetőséggel, bontatlanul: 1000FT
300DB slim cd tok, nem repedtek, ár megegyezés szerint, esetleg csere számomra hasznos dologért.
És van kb 9db 5110es telom, függetlenek tökéletesen működnek 6hoz van akku, 500/db akku nélkül, akkuval 1k/db, töltő nincs. Több esetén kedvezmény esetleg csere számomra hasznos dologért.
[ Szerkesztve ]
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Szakdolgozathoz keresek anyagot, falusi turizmushoz kéne 1-2 tényszerű adat. Dokumentumok, jegyzetek, tele számokkal.
Nem rizsa, tényszerű adatok!
Aki bármilyen formában tud segíteni az dobjon pü-t, a többit megbeszéljük. -
lemcsi
tag
Hali
Nincs vkinek elfekvöben AGP videokarija?
legalább egy 256-os elférne.
Szokásos PÜ.Písz
-
jagada
addikt
Eladó:
LG Flatron ez T710B 17" síkképcsöves CRT monitor, jó állapotban, nem sárga
4,5k
Samsung DVD ROM IDE csatolós fehér színű
1,9k
2 db LG CD ROM IDE csatolós fehér
0,5k/dbMazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
mycso
veterán
Eladó:
939-es gyári hűtőm (asszem egy 3200+ gyári coolere volt) - 1KDDR1 512MB 400MHz memória - 2.5K [link]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
[sultan]
tag
Sziasztok!
Nincs valakinél elfekvőben egy firewire kártya hozzávaló kábellel?Bull Boss: ha tudod, próbáld másik gépből leirtani róla
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest