- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olasza
aktív tag
Sziasztok
T-mobilos (vagy független) olcsó, hibátlan telefon érdekelne. -
Olasza
aktív tag
Keresek ddr3 memóriát.
Bővebben: kellene valamennyi
szóval 2x1gb, vagy 2x2, vagy 2x4, vagy 1x4 1333MHz, vagy afelett max 1,65V-os. -
Olasza
aktív tag
Még mindig kellene egy vezeték nélküli billentyűzet
-
Olasza
aktív tag
Keresek vezetéknélküli billentyűzet/egér párost. Lehet külön is.
-
Olasza
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy zsák MyProtein-re.
-
Olasza
aktív tag
Eladó telenor one touch s (alcatel ultra 995). Januári, új alaplappal, töltővel, 4gb microSD. 30k Ft.
-
Olasza
aktív tag
Keresek fm rádiót, konnektorosat. Lényeg, hogy szóljon, a többi nem számít.
-
Olasza
aktív tag
Még mindig keresek ddr1-es noti memóriát. [link]
-
Olasza
aktív tag
Sziasztok
Budapest-Miskolc fuvart kersek, memóriát kellene elhozni.Hátha jár arra valaki.
Persze nem leszek hálátlan. -
Olasza
aktív tag
Sziasztok!
Keresek:
DDR1 noti memóriát 1GB vagy 2x512MB-ot.
1GHz körüli alaplap, proci, memória triót, vagy komplett gépet.
-
Olasza
aktív tag
Keresek kipróbálásra noti adaptert, 19V 7,1A Acer csatlakozójú, 2,5*5,5-es fejjel. Nem kell elhozni, csak egy notit szeretnék kipróbálni vele a helyszínen. 10 percre
-
Olasza
aktív tag
Hol kapható Miskolcon sült csirkeszárny? Vagy esetleg comb.
-
Olasza
aktív tag
Sapphire ati radeon 4850 512MB eladó, próbagari, 15k
Sennheiser CX 500-as füles, fehér, bontatlan, 7k
16GB-os Kingston datatraveler pendrive, alaplapválogatós, amd-kkel ritkán megy, kinek mit ér
[ Szerkesztve ]
-
Olasza
aktív tag
2x2GB Kingmax 1066 DDR2 eladó. Garanciális a pchostba. 10k
Ati 4850 Sapphire 512MB, próbagari. Ajánlatokat pü-ben várok. -
Olasza
aktív tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Spica eladó, az itt tevékenykedőknek, régi üzlettársaknak még ebből is engedek.
A bal alsó és felső sarkán van kisebb horzsolás. -
Olasza
aktív tag
Sziasztok
Eladó Samsung Galaxy Spica i5700, fél éves, pannonos, invisible shielddel a képernyőn. Garis.
Ár 38k. -
Olasza
aktív tag
Ma estig lehet jelentkezni egy samsung 750 gigás. 0 perces, HD753LJ-re. 3 év garancia a PCHost-ba szól, mától érvényes.
15kNagyobbra ráfizetek.
[ Szerkesztve ]
-
Olasza
aktív tag
Eladó:
Ütött-kopott SE p1i, a görgő problémás (ugrik), de nélküle is használható, akksi kb. 1 napos (használója sosem rakta le). Igény esetén tudok szerezni új borítást.
15k. (ez ugye kb. félár). Alku csak óvatosan.Inkább telefonon érdeklődj, szám az adataimnál.
-
Olasza
aktív tag
Keresek 1,5TB-os WD/Seagate HDD-t. Sűrgős.
Jó a bolti is, csak legyen, és ne úgy mint a pchostban, hogy elvileg raktáron, gyakorlatilag meg sehol. -
Olasza
aktív tag
Eladó:
Motorola S9 bluetooth headset: 6490,-
Sennheiser CX500: 5490,-
Sony EX-500 : 1990,-
MicroSD és M2 olvasó: 490,-
Hello Kitty füles: 1790,-Wifi-s mobil: 28900,-
-
Olasza
aktív tag
Keresek nagy kapacitású SATA HDD-t. Samsung nem jó, azt hibásan kezeli az alaplapom. Esetleg 750 gigás samsung f1-es beszámítással. (állapot ismeretlen, de van 2 év gari még rá)
[ Szerkesztve ]
-
Olasza
aktív tag
Eladó:
M002L kínai mobil, 3,5" kijelző 2 sim, Wi-fi: 28.900,-
MicroSD és M2 USB kártyaolvasó: 490,-
Hello Kitty agybadugós fülhallgató: 1790,- -
Olasza
aktív tag
MicroSD és M2 olvasó eladó. 490,-
-
Olasza
aktív tag
Eladó egy Hello Kitty fülhallgató.
1790,-
-
Olasza
aktív tag
Sziasztok.
Keresek ide-s fekete dvd írót. -
Olasza
aktív tag
Jövőhéten jár valaki Nyíregyháza felé? Egy VGA-t kellene elhozni.
-
Olasza
aktív tag
Sziasztok. Keresek vízlevegőztetőt (nem tudom pontosan hogy nevezik), ami az aquáriumokhoz van. Nekem csak ahhoz kellene, hogy a horgászathoz ne haljanak meg a kishalak másnapra, esztétikailag mindegy hogy néz ki, csak működjön. Ha van valakinek elfekvőben, kérem árral jelezze.
Köszi előre is. -
Olasza
aktív tag
Sziasztok!
Keresek valakit, aki DVD-re tud nyomtatni, és van lemeze is.
Küldenék 3 képet mailben, azt kiyomtatná lemezre, és úgy venném át. Valószínűleg utána kellessz ezekből több darab is. Árakat Pü-ben kérnék.
Vagy az is jó, ha tudtok olyan heyet, ahol ilyet normális áron csinálnak.[ Szerkesztve ]
-
Olasza
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon sűrgősen szükségem van egy hálókártyára. p2 vagy p3 ba kellene egy ismerősömnek. -
Olasza
aktív tag
Sziasztok!
Keresek D900-as samsung mobilt. Pannonos, vagy független, tökéletes karcmentes, újszerú állapotban. Lehet új is. Vagy ha tudtok olyan boltot, ahol olcsón lehet kapni.
-
Olasza
aktív tag
Eladó 2x1 giga Corsair Twin2X XMS2 DDR2 800Mhz-es memória.
Ára alku nélkül 7k.[ Szerkesztve ]
-
Olasza
aktív tag
Sziasztok.
Nagyon sűrgősen szükségem van egy óriási sata winyóra (min. 250+ giga, de inkább nagyobb) lehet új is, mai (vasárnapi) átvétellel Miskolcon.[ Szerkesztve ]
-
Olasza
aktív tag
Eladó a notim, vagy erős asztali csere érdekel.
-
Olasza
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos meg kell, hogy váljak tőle, alkudozással legyetek kíméletesek.
Acer Travelmate 5520g
Tremészetesen hibátlan állapotban, sose volt cipelve. -
Olasza
aktív tag
Sziasztok!
Eladó 80 gigás WD, Sata noti winchester 6k
Sharkoon Rapid-Case 2.5" SATA - USB HDD kék 1 hetes 3k
a kettő együtt vihető 8k-ért. -
Olasza
aktív tag
Csak úgy kíváncsiságból: Mennyibe kerül egy PS2 chippelése?
-
Olasza
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #6244 üzenetére
Rákérdeztél a biztonsag kedvéért, hogy csak 20 darabot kell venni, és nem 20 darabot egy fajtából? Írj fel engem is egy 1 gigásra.
-
Olasza
aktív tag
Eladó egy TP Link TL-r460-as router.
Hetente 2-3-szor resetelni kell, nem tudom milyen okból.
Ára: 3k, vagy egy olcsó wi-fi-s routerbe kellene beszámolni. -
Olasza
aktív tag
Sziasztok!
Eladó SonyEricsson K800i, független karcmentes, gyönyörű állapotban, 1 gigás m2-es karival.
Ára: 28e -
Olasza
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy MDA Vario (HTC Wizard)
Zsebkopott, így az ára csupán 29k.
Kérésre képeket kûldök. -
Olasza
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy microSD-SD átalakítóra, sajátomat sajna elhagytam.
Mod: ha tudjátok, hogy boltban külön hol lehet kapni, az is segítene.[ Szerkesztve ]
-
Olasza
aktív tag
Sziasztok! Miskolcon sürgősen keresek főbérlő nélküli kiadó teljes szobát. Hátha tudtok segíteni! Köszi előre is.
-
Olasza
aktív tag
Keresek valakit, aki segítene PayPal-lal kifizetni 20$-t. Adok érte 4e Ft-ot. Elég sürgős lenne, de nincs kedvem ennyiért számlát nyitni.
-
Olasza
aktív tag
eladóvá vált: Lg 196 WTQ-SF
Ára: 42e, több mint 2,5 év garancia -
Olasza
aktív tag
Pestre (Miskolcról) nekem is szükségem lenne egy fuvarra. Egy gépet kellene felvinni, monitor nélkül. Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Olasza
aktív tag
Ezt szeretném laptopra váltani. Segítsetek!
-
Olasza
aktív tag
Eladó a gépem, vagy Laptopra cserélem.
-
Olasza
aktív tag
DDR2 memória bár nem a legjobb, de olcsó
-
Olasza
aktív tag
Eladó a következő gép:
AMD X2 3800+ AM2
AsRock crossfire alaplap
2*1 Gb Kingmax 800 Mhz DDR2 memória
Xpertvision ATI Radeon HD 2600XT
250+ 80 Gb winchester
Lg 196 WTQ 19"-os TFT monitor
2.1-es hangfalrendszer
Ára: 125000,-
Vagy csere Laptopra
hírdetés[ Szerkesztve ]
-
Olasza
aktív tag
Valaki igényelt holmi gépet! Nálam van egy asszem P2-es winchester és egér nékül monitorral ingyen elvihető. Ill. van hozzá egy P3-as lap+proci azzal együtt 1500,-. Sűrgősen elvihető, költözés és hely hiánya miatt!
Ugyanitt Yamada H8550 5.1-es hangfalkészlet eladó szintúgy helyhiány miatt. 18000,- (hatalmas és 32kg)Általam még kb. 1év garival.
-
Olasza
aktív tag
-
Olasza
aktív tag
Keresek egy routert sűrgősen. Privibe, ha lehet.
Előre is köszi mindenkinek, aki tud segíteni. -
Olasza
aktív tag
Sziasztok!
VAn egy eladó P3-as lapom+intel celeron 566-os proci. Ára 2e Ft.
Még AT-s lap.
Ill. nagy szükségem lenne egy Socket 478-as lefogatókeretre. De nagyon! Bármilyen megoldás érdekel, csak ne legyen drága. -
Olasza
aktív tag
Sziasztok! Szükségem lenne egy ddr1-es memoriára. Vétel előtt ki kellene próbálni nálam, mert nem biztos, hogy az alaplap tudja majd kezelni, elég kényes darab. 128-256-os kellene. Nem kell tuning meg ilyesmi, csak működjön. Tel. az adataimnál, vagy priviben. Elég sürgős. Ha valaki csak kölcsön adná egy teszt erejéig, azért is nagyon hálás lennék.
-
Olasza
aktív tag
Hatalmas nagy Köszönöm Olynak segítőkészségéért!
-
Olasza
aktív tag
Sziasztok! Mennyit ér most egy 80gb-os samsung winyó? Valószínűleg eladó lesz.
-
Olasza
aktív tag
Most néztem az infoboxot, a bazárokhoz képest néhány száz forinttal drágább a HD sorozat, már ami egyáltalán rajta van a listán. Ha bővül, szerintem ott fogom megvenni.
-
Olasza
aktív tag
Szóval tényleg nincs értelmes bolt a környékén? Elég elszomorító.
-
Olasza
aktív tag
Na jó, akkor ezekszerint csak nekem volt mákom velük, igaz én mailben rendeltem, és másnap kézhez is kaptam.
Végülis azért kérdeztem, hogy ti melyik boltot ajánljátok. A darkcomp ritkán frissít árlistát, és van ami náluk még a chiplandnél is drágább. Tény, hogy ott értenek is hozzá. -
Olasza
aktív tag
Én inkább remélem, hogy az AsRock jó, de egy másik boltban azért láttam 10-15 ilyen márkájú lapot egy helyen, amik garanciálisan kerültek vissza.
Pontosítok: nem minőségét írtak, hanem túl sok visszavitt darabot. (A stócot pont a darkcompban láttam)
Azért most elárulom, hogy egy 2600XT-t akarok venni, de még egy listán sem látom.
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
Sajnos ezzel tisztában vagyok, de mivel a postaktg. nagyon drága, és a garancia is messze lenne, így kénytelen vagyok itt vásárolni.
Reklám: mikor a pchost-tól kértem árajánlatot, 3 cm-es piros nagy betűkkel írták alá, hogy az AsRock-ot minőségük miatt nem ajánlják. Mégis 1 napon belül beszerezték, mikor megrendeltem.
Nekem ez elég nagy pozitívum.
Szóval ehhez hasonló boltokat keresek.
Egyébként nem kérek boltokban tanácsot, inkább utánaolvasók a neten, és pontos elképzeléssekkel megyek be hozzájuk. Sajnos ezekben a boltokban is általában képzettség nélküli szimpla eladók dolgoznak, mint minden egyéb területen. -
Olasza
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok írni miskolci számtech boltok oldalait? Könnyebb lenne, mint minden boltot végigjárkálni. Drágák és üres boltok nem érdekelnek. Így előre azért írok egy párat, amit ismerek.
Http://www.darkcomp.hu
Http://www.pchost.hu (ez nagyon jó)
Http://www.chipland.hu
Http://www.bluefish.hu
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
Azt elfelejtettem, hogy ha megcsörgetsz, visszahívlak.
-
Olasza
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki nekem segíteni? Egy Crossfire alaplapot kellene kipróbálni, de kell hozzá legalább egy x1300-as videókártya. Nagyon kellene a help. Tel: 06205491619
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest