Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz makoss #56599 üzenetére
A HDMI kábelen digitális jel megy, vagy van kép, vagy nincs kép, nincs köztes út. A rossz kábelen nincs kép, de olyan nem létezik, hogy a fű nem annyira zöld, vagy a vonalak nem annyira élesek.
Inkább nézd meg, van-e nálad rendes földelés, kell-e egy földhurok- leválasztó, vagy esetleg valamelyik eszköz kábelét fázishelyesen kellene bedugni.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
makoss
veterán
Sziasztok!
Nem igazán tudtam hova írjak, gondoltam beteszem ide.
Szerintetek a HDMI kábel minősége függ attól milyen a képminőség és hatással van az egér működésére?
Azért kérdezem mert most olyat tapasztalok, hogy ha a NUC 11-et bekapcsolom úgy hogy a HDMI kábel be van dugva a Denon bekapcsolt erősítőmbe, onnan kimegy egy HDMI kábel a Led tévémbe (ARC), akkor normális a képminőség, egér mozgását is normálisnak tapasztalom.
Viszont ha ki van kapcsolva az erősítő, de áram alatt van akkor a képminőség is rosszabb és az egér is lassabban reagál.
Szintén ez a helyzet ha egy másik nem ARC-s HDMI bemenetre dugom a NUC-ot.
Érdekes, ha asztali gépen gépezek, elég ha csak áram alatt van az erősítő, normális minden viszont ott a kábel is minőségibb.
Van erre valami megoldás, hogy a NUC-nál se kelljen mindent benyomni a normális működéshez?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #56551 üzenetére
Volt pár álmatlan éjszakám, aztán végül csak megléptem a tápegység megfordítását - a gyorskötöző olykor csodákra képes...
Ezzel a megoldással 6-8°C-ot sikerült lefaragnom CB R20 alatt a CPU hőmérsékletéből. Igaz, a ventik száma is nőt eggyel, valamint az eLoop-okat lecseréltem Apache-okra.Azt azonban ne feledjük, hogy 3db Noctua-val hagyományos irányban építkezve szintén ugyanannyi volt a hőmérséklet, mint a 2db eLoop-pal. Szóval az irány megfordítása azért csak hozott a konyhára.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Qkackca
őstag
válasz szezso15 #56591 üzenetére
Igen, ezek az újabb i3-ak (10.gen-től felfelé) már kb tudják azt, amit a mostani i5-öd.
Socket 1700-as laphoz lehet (!, nem biztos) hosszú lesz a hűtődhöz járó csavar (2mm rövidebb kell elvileg a doksi szerint) [link]
Egy utána nézést megérhet ez is.Nirvanus: szép jószág az is.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Nirvanus
aktív tag
válasz fatpingvin #56592 üzenetére
Q87TN lap, i7-4790T, 2x8-1600, 1TB mSata, FSP téglával és egy industrial nemtudommi házban.
[iTX-or-GtfO!]
-
VTom
veterán
válasz flashpointer #56577 üzenetére
Kivenni hogyan fogod belőle?
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
szezso15
addikt
Akkor lehet, hogy csak én szaladtam rá a rudira, bár végeredményben mindkét lap kibírt 4-5 évet, ez akár még "elmegy" kategória is lehet.
#56583 Qkackca:
Rendben, akkor igazából maradjon az ASRock, hátha kifogok valami tartósabbat. Dedikált VGA van, egy Radeon RX560, a táp egy mATX Chieftec (van neki hely a házban), a hűtőm pedig egy Arctic Freezer 11 LP. Maradnék az Intelnél, ezek az i3-ak hozzák nagyjából az ősi i5-öm teljesítményét? Mert ha igen, akkor próbálok keresni valami jó lapot.
Köszi mindenkinek!
*Hajrá Loki!* i15+
-
PROTRON
addikt
válasz Nirvanus #56589 üzenetére
Nekem Giga H110T-N alaplapom van, abban csücsül a 7500-T meg 2x4 GB ram, meg a fenti Samu evo 840 250 GB msata ssd, rendszer alá elegendő.
Autocadhez is néha használom, de van mellette nagy dög munkaállomás, szal inkább második, hurcibálós, fosbúúkozos gépnek építettem.
Nem gond ha vírusok ellepik, míg a nagy gépen a céges adatok, megrendelői belső műszaki anyagok miatt más a helyzet.[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Nirvanus
aktív tag
válasz PROTRON #56588 üzenetére
Jó dolog a Hardverapró. Iszonyat sokáig kerestem 4790T-t, de magában nem volt eladó. Van egy B85N Phoenix lapom, az eszi az msata-t. A NAS-ba bekerült az i7 (Z87 Expert lapos nagy dög), abból a Phoenix-be átkerült a 4590T és a terás msata, ebbe meg került egy 4460T és egy 480as msata. Szóval ma legóztam. A konfig egyébként 65 volt, klavival, egérrel. Én meg nem tudom, hogy miért vagyok Haswell fan, de így alakult.
[iTX-or-GtfO!]
-
PROTRON
addikt
válasz Nirvanus #56587 üzenetére
Hékás hogy képzeled hogy ellopod az én gépemet és belegyömöszkéled egy ilyen fekvő házikóba?
jaaa várjál csak...nekem nem is ilyen a hűtőn lévő venti, mert ez túl hangos nekem...meg van benne VGA-m...huhh...még is itt van mellettem, most megnyugodtam...
De mi az a msata SSD nálad? Honnan? Hogyan? Én örültem hogy sikerült használt piacról 256-ost szereznem, értékelhető minőségben, nekem 840 EVO van, de vásárláskor Sentinel szerint csak 2 év garantált élettartam volt már csak benne, ez 1 éve volt... tudom attól még működni fog tovább...[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Qkackca
őstag
AM5-ös itx lapot azt hiszem a foramax vagy firstshop vagy be-va chipnél láttam még november elején (150k+ volt legalja úgy rémlik)
(Meg kicsit elcsúszott az utolsó mondat az előző hsz-emnél, plusz egy kis typo jelen van)
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Qkackca
őstag
válasz szezso15 #56579 üzenetére
Hát pechedre, mostanában is az Asrock lapok a legolcsóbbak. Meg elég magasak az itx lap árak.
Dedikált vga van/lesz? Elég a prociban lévő? Táp? Hűtő? Intel, Amd, mindegy?
De pl egy i3-10100(f)/10400(f) socket 1200 vonalon vagy i3-12100(F)/12400(F) socket 1700 irányban?flashpointer: szép, nagy, ügyes vagy.
Akkor most gyakorlatilag vagy fenn van az oldallap de akkor nem működik, vgay nincs fenn és működik?Horvi Noctua C12-nek tűnik.
(a közeljövőben nm hinném hogy érint a téma )http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Rick4
félisten
válasz szezso15 #56579 üzenetére
Régen ugyanez volt nálam gigabyte, asus, msi lapokkal, aztán először lett egy asrock, 2012 óta van itthon szinte folyamatosan működő asrock q1900B és Asrock J4105-itx, sok sok éve meglévő Asrock H110M-itx, kb 2 éve meglévő Asrock H370m-itx, saccra 1.5 éves Asrock H410m-itx, és kb 1 éves Asrock B550m-itx lap, mind kapott az élettől, tehát mentek becsülettel, és mind hibátlan.
Ne vesd el az Asrock lehetőséget.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Horvi
őstag
válasz flashpointer #56580 üzenetére
Az milyen CPU hűtő amúgy rajta? Valami top-flow hűtőnek tűnik de méretre toronyhűtőnek is elmenne
Hello darkness, my old friend...
-
flashpointer
őstag
válasz flashpointer #56577 üzenetére
hat nem sok reakciot valtott ki
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, mert eléggé kiestem az utóbbi években a PC-világból. Van egy mini-ITX konfigom, amiben alaplapot szeretnék cserélni, mert a jelenlegi ASRock lapom (AsRock H81M-ITX) haldoklik, kékhalálok, random kifagyások jönnek nem ritkán. Régebben ugyanez volt a problémám egy másik ASRock lappal, szóval most lehet, hogy valami mást is kipróbálnék
A problémám az, hogy a processzorom egy i5-4670K, emiatt LGA1150-es Socket kéne, de ahogy nézem, ezt fújhatom nagyjából. Emiatt cserélnék CPU-t is (meg RAMot is, mivel DDR3-asaim vannak), tudnátok esetleg egy olyan kombót ajánlani, ami kb. ezt az erőt hozza? Fontos lenne, hogy W11-re tudjam frissíteni (a jelenlegit nem lehet az alaplap miatt), ezen kívül semmi nagy vágyam nincs, néha FIFA-zni szoktam, de amúgy internetezésre, filmezésre (Chromecast) van használva. A ház, amibe kerülne egy Cooler Master Elite 120 Advanced.
Nagyon köszi előre is a segítséget!*Hajrá Loki!* i15+
-
flashpointer
őstag
válasz flashpointer #56527 üzenetére
Jo hat egy 4080/90 (a kepen egy 4080 gainward Phantom) osszeszerelt helyzetben boooven elfer a sima NR200-ban , csak az a szar csatlakozo ideiglenesen igy kell kialljon, amig nem lehet hozza kapni forditot.
Amugy meg kb 6-7 mm marad hosszaban meg vagy 3-4 szelteben, ha valaki valami hasonlot akar bepasszirozni, de ez is ugy ment be hogy ki kellett kisse fesziteni az elejet meg a hatuljat hogy ferden be lehessen eroszakolni.
-
FireKeeper
nagyúr
-
Flashback
addikt
Van most olyan mini-ITX ház amiben a cpu/vga 70° környékén tartható terheléssel?
Talán az NR200P vízzel?[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
RazoR
veterán
Megfordítottam a ventiket, a cpu hűtőn hátulról szív, fent meg mind a kettő kifelé fúj.
Jobbak lettek a hőfokok 3-5 fokkal, proci 58-62, vga max 67. Cserébe értlemét vesztette látvány szempontjából az rgb-s venti... -
Crabface
senior tag
Én már inkább nem is írok ezzel kapcsolatban... Kinek mi tetszik úgy használja a hardvert...
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
Crabface
senior tag
-
Crabface
senior tag
Ezekkel a hőmérsékletekkel semmi baj nincs, sőt....
Az első fordított venti szembe fúj a táp ventivel? Érdekes megközelítés... És szerintem ha kiveszed a vga alól a két ventit, akkor sem fog változni érdemlegesen a hőmérséklet.
Cpun torony hűtő van? Mert akkor a hatol be felül ki az optimális.
[ Szerkesztve ]
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
RazoR
veterán
NR200P-ben mi lenne a legjobb venti elrendezés?
Jelenleg 2 slim venti van a TUF 3060Ti alatt, 2 venti van a procihűtőn amik hátrafele fújnak, felül az első venti befelé fújja a levegőt a procihűtő elé, a felső hátső venti pedig kifelé fúj.
Stressz teszt alatt proci max 70-72 fok, VGA max 68 fok
Játékok alatt a proci max 65 fok, VGA max 60 fok.
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #56503 üzenetére
Végül ez lett a befutó:
Ugyanazt a hőfokot hozta a Noiseblocker B12-PS duó, mint a Noctua trió (NF-P12 és 2db NF-S12B). A tápot próbáltam átfordítani, de még emelni is kellene rajta, mert túlzottan szélen van a tápcsatlakozó. Keresztben meg eléggé kitakarna a 12V-os MoBo kábel is. Végül aztán feladtam a harcot...Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
sasNAXO
aktív tag
válasz Hatvan9 #56542 üzenetére
Nekem AMD Ryzen procival volt hasonló. Ott a prociban a memória vezérlő kattyant meg, látta a ramot, a típusát, adatait ki is olvasta, a Windows szépen elindult két rammal, de amint a 32GB kitből több mint 16GB-ot kellett használni (tehát a második ramot is ), azonnal restart, és csak a rossz (nálam második) slottal nem indult.
Szerencsére volt nálam két proci, két ram, és két alaplap, hogy kinyomozzam, mi a fene történik, de "buli" volt, mert pont egy frissen vett alaplap tesztje közben derült ki...Eladó cuccok: Bq! Pure Rock LP, Sangoma A108E
-
Rick4
félisten
válasz Hatvan9 #56545 üzenetére
PH-n keresnék helyi csoportban valakit, akinek van 1-2 ilyen pár kölcsön, sőt, mivel a sajátod nem tűnik kompatibilisnek, még talán egy ph-s eladóval is megbeszélném, hogy ha beválik, kell, ha nem, visszaveszi. Nem tudom, hol laksz, de ha kell, tudok adni 5-6 pár ramot is próbálgatni, akár 4-5 napra is viheted őket, csak a fiókban pihennek, a Balaton délnyugati csücskénél vagyok.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Hatvan9 #56542 üzenetére
Ez a ram dolog sajnos olyan, amit megérteni nem lehet, mert mindig azt tapasztalja az ember, hogy vagy megy vagy nem, két modul esetén lehet még rosszabb is. Most is van itthon olyan lapom, egy itx-es asrock nem tudom mi egy i7-8700-zal, amiben két teljesen egyforma kingmax ddr4 2400-as ram csücsül a két slotban, így egy éve hiba nélkül megy, memtest 100x hiba nélkül lefut, rendszer gond nélkül üzemel, viszont ha megcserélem a két ramot a foglalatokban, az egyik elkezd hibázni, memtest kidobja pár perc alatt. Külön külön mindkettő jó, sőt, mindkettő jó mindkét slotban, d eegyütt csak a megfelelő slotokban akarnak jól menni.
Az időzítés, fesz, minden azonos, nincs húzva, minden alapon, és mégis. Másik rammal nem csinálja, úgyhogy nem slot és nem memóriavezérlő. Nincs rá elfogadható magyarázat, én sem tudom a megoldást, mégis ez van.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Hatvan9
senior tag
A Gigabyte oldala összesen 57db típust nevez mega listáján. [link]
Nincs közöttük de szerintem legalább 10x ennyi típussal kompatibilis.
De a másik foglalatban B-Slotban, működik megy, bios is látja.
A-Slotba végtelenig resetel.
A processzor foglalatot hajnalban tudom átnézni telefon LED fény alatt alaposan.
Amikor beleraktam csak átfutott rajta a szemem nem láttam hibát, viszont a processzor (i5 6500) aljára emlékszem hogy helyenként sötétebb, barnás halványan az érintkező pont.[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
válasz Crabface #56535 üzenetére
Ah, annak nem illene megfőni. R72700 & 1070 simán ment. Olyan 70 fok körül volt teteje mindkettőnek.
Ha az alaplap proci felőli oldalára tudsz tenni egy vékony ventit ami megkeveri kicsit a levegőt, akkor jobb. Csak mikor a fal mellé kellett tennem a gépet, akkor már nem volt hatékony a dolog, utána tudott hosszabb (8-10 óra) idő alatt megrekedni a meleg kicsit.
De ha azóta se kaptál jobb tippet, elsőre semmiképp se vetném el az ötletet. Ha befér a motyó, a költségvetésbe, méretileg.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Rick4
félisten
válasz Hatvan9 #56539 üzenetére
Ne az eladóval foglalkozz első körben, hanem a lap kompatilibitási listáján szereplő ram behelyezésére koncentrálj. Onnan lehet reklamálni, ha azzal is hiba van. Persze a procit ki kell venni, remélem megnézted a foglalaltot, mielőtt megvetted, én mindig úgy adok fel alaplap hirdetést, hogy a foglalatról is van fent fotó.
-
Hatvan9
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen használt Gigabyte ga-h110n alaplapot, i5 6500 procival, valamiért újraindulgat ha a Slot A -ba teszem a memóriát, Single Channel 1x8GB Kingston Value a memória.
Elméletileg az alaplap és a processzor is hibátlan -
Crabface
senior tag
válasz Qkackca #56534 üzenetére
Értem, mire gondolsz. Mondjuk egyelőre stock 2600x és 3060-at kéne nem megfőzni... Bár vga lehet majd lesz nagyobb is és akkor kellene a több hely...
Még magamnak sem tudok házat keresni, nem hogy másnak
-
Qkackca
őstag
válasz Crabface #56533 üzenetére
Az játékvíz, nem?
Beférni befér, de nem tudom mennyire takarja ki az optikai meghajtó tartója (kb félig).
A hdd környékére sem jut túl sok levegő.Kicsi a hátsó venti (alapból, egy kis flex lehet segítene) de leginkább a vga és a procihűtő között, adott esetben benn tud rekedni a meleg.
Arra gondoltam volna igazábólhttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
HookR
addikt
ASRock DeskMini X600/B760 és DeskMeet X600/B760 a láthatáron - wccftech
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Crabface
senior tag
Sziasztok. Házat keresek megbízásból, az alábbi feltételekkel:
- rövid ATX táp
- 3.5"-os HDD hely (1-2)
- Lehető legkisebb legyenKét slotos <25cm vga menne bele, két memória slot elég (itx, matx), 95w proci levegővel hűtve egyelőre, 2x nvme ssd.
Minden ötlet érdekel, új vagy használt is.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz flashpointer #56527 üzenetére
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
sb
veterán
Sziasztok!
100-120W (vagy felette) külső 12V-os tápot tudnátok javasolni?
Van most ami megbízható és viszonylag olcsó?A mostanival - bár csak sw-ből néztem, nem mértem rá - de gyanúsan kisebb értéket mutat a 12V-ra és nem is mai darab már...
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
flashpointer
őstag
válasz rasotamas #56526 üzenetére
Semmi konkret meg, nezegetem mibe ferne be egy 4080 (ami pont akkora mint a 4090) csak a hulye csatlakozoja miatt amihez meg nincs 90 fokos adapter (majd lesz valamikor) egyedul az nr200 MAX-ba megy bele vertikalisan. A referencia kepet amire valaszoltam magamnak talaltam egyedul ami itx konfig es 4090 de ugye nem tul biztatoan nez ki az ismert problemak miatt.
Gondoltam feldobom a temat hatha mast is erint es kitalalt valamit
-
veterán
-
flashpointer
őstag
válasz flashpointer #56465 üzenetére
háh csak ossze kell kombinalni:
-
sasNAXO
aktív tag
válasz Qkackca #56521 üzenetére
"Pure Rock LP, 45mm, 100W TDP": De megörültem amikor olvastam, pont szereltem az In Win Chopint, mondom hű veszek egyet bele, erre alaposabban megnézve ugyanúgy oldalra fúj az AMD procikon mint a Noctua L9a.
Igazán kijavíthatták volna benne, de úgy néz ki arra már nem futotta. Intel procira lehet függőlegesen rakni, szóval ott nincs ilyen probléma...Superbuy: Ha rendelsz kérlek írd le a tapasztalataidat, nekem is van ott ami tetszik (+redditről egy build hozzá).
Eladó cuccok: Bq! Pure Rock LP, Sangoma A108E
-
mpierre
veterán
válasz mpierre #56519 üzenetére
A teteje elég szellős. Szerintem nem lenne para. Magasabb lenne a proci hőmérséklete... Kb.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Qkackca
őstag
Milyen vagány gépek vannak itt (a forumtársaknak)
- - -
Igaz kinn van a főoldalon, de a Pure Rock LP, 45mm, 100W TDP azért megérdemel egy említést itt is.
- - -
Erről a superbuy oldalról rendelt már valaki? Nézegetem a Jonsbo N2-t, alin kb 138 dodó + 50 a posta, superbuyon pedig 107 usd + ? a posta mert nincs fiókom oda.
- - -
KaqXar19 a server itx lap az Asrock Rack X570-es?http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
FireKeeper
nagyúr
válasz mpierre #56519 üzenetére
nekem is tetszik de az az ár elég nevetséges. Illetve nem tudom a videokártya mennyire értékeli hogy 80%-ban egy üveglapra köpi ki a meleg levegőt.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
mpierre
veterán
Ez olyan kissé ipari, de pont ettől bejövős. Azért az a 416 dodó elég durva egy ár érte.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
HookR
addikt
A felröppent Xiaomi kuckó pletykájának kapcsán érzek némi zavart az erőben. Egyrészt a képeken leledző ház fellehető az alábbi néven:
=================================================
aboStudio ContainerM nem hivatalos oldalak - caseend / superbuy
- 170 x 300 x 300 mm (15,3l)=================================================
Másrészt az igencsak költséges CNC forgácsolás és a nagyüzemi tömeggyártás között antagonisztikus ellentmondás feszül.
A Xiaomi kaliberű céghez eleve méltatlan bárdolatlan dizájnról nem is beszélve.[ Szerkesztve ]
-
HookR
addikt
Deng A12 nem hivatalos oldalak - caseend /aliexpress / superbuy / reddit
- 166 x 256 x 295 mm (12,54l)▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
HookR
addikt
GALAXY W5 nem hivatalos oldalak - caseend / aliexpress / superbuy
- 146 x 263 x 347 mm (13,32l)
- DAN A4-SFX klón▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
HookR
addikt
Mecha A4ITX nem hivatalos oldal - caseend / aliexpress / chinahao / superbuy
- ~123 x ~205 x ~311 mm (~7,84l)
- DAN A4-SFX klón▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
HookR
addikt
Hamman Neptune X1 hivatalos oldal - [link] / caseend.com / youtube / shopee.com.my
- 217 x 217 x 430 mm (20,25l)▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
-
HookR
addikt
Xiaomi Mini Host képek - notebookcheck.net / wccftech.com
-
HookR
addikt
GEEEK G4 hivatalos oldal - [link] / caselabs.org / youtube
- 100 x 215 x 227 mm (4,88l)▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
HookR
addikt
Jonsbo HX6200D hivatalos oldal - Black / White
120 x 120 x 63 mm
=================================================
Jonsbo HX4170D hivatalos oldal - Black / White
- 95 x 95 x 45,3 mm
=================================================▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
KaqXar19
tag
-
félisten
válasz Vigneau #56505 üzenetére
Ki lennék békülve, ha még kapható lenne... illetve más néven elérhető Csájnából, de onnan nem tudok rendelni.
Egyébként ha nem nyomogatja/tapizza az ember, akkor tkp. tökéletesen jó ez a műanyag is."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Vigneau
félisten
válasz AxBattler #56482 üzenetére
Igen, tudom. Ha jól emlékszem, viszont pont Te írtad, hogy a Kolink Satellite Plus kivitelével már ki voltál békülve.
Ilyen verziót viszont nem nagyon találtam a kínálatban.
Amúgy pár ki- és bedugás után már az egyik fekete vezeték érintkezője kilazult az alaplapi USB csatlakozóban.
-
Vigneau
félisten
válasz hegegabi80 #56498 üzenetére
Igen, jó vétel volt ez az Arctic Freezer 33 Duo a maga kompakt, 150mm-es magasságával. Viszont álmomban nem gondoltam volna, hogy a lap CPU foglalata ennyire közel lesz a ház oldalához és némi fejfájást okozhat majd a ház belső tápkábele.
A Cooler Master Elite 110-nél viszont szerettem, hogy fordítva is berakhattam a tápegységet. A Cooler Master GeminII M4-re szívóként raktam a ventit, felette volt a tápegység kifelé szívó ventije. Ezzel a húzással 8°C-ot nyertem anno a hagyományos elhelyezéshez képest.
A fordított helyzethez kell majd egy Feleségmentes nap...
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
válasz FireKeeper #56495 üzenetére
Azzal elvileg kicsit hűvösebb is lesz majd a GPU viszont lehet megnő a szelzaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest