- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
Jester01 #21862 üzenetére
inkább csak azt mondanám, hogy veszélyeztetve vagyunk, mert koncepció nélkül alkalmaznak technológiákat meg eszközöket. pl. mikor bejött ez a tetves prime beltéri nem volt meg hozzá igazából a megfelelő backend még. az adatbázis is valami offline statikus szar volt, ami nem is kapcsolódott a valós adatbázishoz. van ugyan egy ilyen beltérim nekem is, de nem használom, mert értelmetlen egyszerűen amikor a 8 éves LG tévém is kiröhögte a képességeit.a Hbb is csak azért létezik kb., mert anno valaki értett hozzá, de ha jól sejtem ma senki nincs a cégnél, aki érti, hogy hogy működik. és az integrált modulok is inkább amiatt jelenhettek meg, mert valaki azt gondolhatta, hogy ezáltal OTT tartalmakat a modulosok is elérhetik. de egyéb köztes szoftveres réteg nélkül tudomásom szerint ez nem is működik. a Hbb-t lehetne kihasználni max, de azt meg évek óta nem sikerül összerakni meg konfigurálni.
szóval persze lehetne ez az egész jó is meg minket esetleg nem is érint, de pénzmosáson kívül szerintem eddig semmilyen változás mögött nem volt a szolgáltatás minőségét erősítő szándék. ha jól értem ez a nagra open tv megeszi a conax kódolást. túl sok infót eddig nem találtam róla hogy működik. nem lepődnék meg, ha végül a kártyák és az integrált modulok kigolyózásával járna a művelet, mert amúgy az látható volt, hogy saját platformra akarják terelni a dolgot. az is érdekes, hogy jó ideje modult nem lehet webshopban igényelni. általában kivezetés vagy szarakodás jele. bár ha jól sejtem az integrált modulok is változatlanul a leghitványabbak, azokért nem lenne kár. igazából tetves mód drága lett most már a mindig, viszont a technológia (CA-kártya esetében) rugalmassága miatt lehet jónak nevezni egyáltalán.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest