-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
Topikgazda
válasz energy4ever #75817 üzenetére
Motowellt, Taurist, Generic: direkt nem ezeket emlitettem, mert azok tenyleg atbrandelt kinai (valamilyen ismertebb blokk masolataval rendelkezo) gyartmanyok, teljesen mas teszta.
Ha nagyon akar az ember, akkor talal 1-2 eves vagy 15-20.000km-es hosszutavu teszteket ahol oszinten irnak a negativumrol/pozitivumrol konkretan az ujabb Keeway-ekrol (RKV,RKS,RKF, stb), Braziliaban, Malajziaban, Angliaban, stb. stb.
En csak azt mondtam, hogy kar egy kalap ala venni mindent (mint ahogy egy Keeway-t se lehet pl a Motowellel osszehasonlitani). Es itt most egyiket se bantom vagy vedem, de van kulonbseg minosegben.
Az egesz abbol indult ki, hogy 1 millio alatt csak hulladekot lehet kapni es kb a 300k-s Quinqujihuang noname agymotorral, akksikkal szerelt elektromos robogo az egy szinten van pl a 7-8-900k-s NIU-val, amibel Bosch,Panasonic stb cuccok vannak.
En pl tesztnek csak a youtubeon rakerestem a NIU-ra: a 2018-2019-es modeljukkel van boven teszt, van kozottuk 3000km-es review is meg van kevesebb is. Hosszabb tavu tapasztalatokat nem lehet elvarni egy kb varosi hasznalatra szant, 1-2 eves modelltol, viszont mar egy kepet ad rola, hogy mi az amit nyujtani tud.Megis, honnan szerezzen az ember infot, ha nem a reviewk-bol, vagy a forumokon talalhato tapasztalatokbol?
En kicsit azert orulok neki, hogy most van egyfajta termeszetes ellenszenv az elektromos jarmuvekkel szemben mert sokkal kritikusabban allnak a teszthez az emberek(ahogy en is), nyiltabban kimondjak hogy ha valami igy szar.(nem a szemellenzos zoldenergia fetisiszta tesztelok omlengesere gondolok)Az, hogy hol rakjak ossze szerintem te is tudod hogy nem jelent sokmindent. Az, hogy milyen alkatreszekbol es milyen quality controll mellett, mar megint mas teszta.
Ez kicsit sarkitva olyan, mint hogy az osszes kinai telefon ami X ezer forint alatt van, hulladek, meg mind ugyanott keszul.Azt el tudom teljes mertekben fogadni, hogy a te szemedben egyformak es hulladekok, de attol meg nem biztos hogy igy van.
En csak azt tudom mondani, hogy ha valaki egy adott modellt/tipust keres, barmilyen markabol, legyen az akar benzines/elektromos: ne sajnalja ra akar azt a tobb hetet, amig annyi hazai/kulfoldi forumot vegigtur a tapasztalatokrol es a ketkoros tesztek vagy egymondatos velemenyek alapjan dontson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kézzel font, tökéletes állapotú kosár
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Hibás! Westen Pulsar Green 24 kéményes kombi gázkazán
- Újszerű! Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest