Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr0bi
senior tag
sziasztok , egy kérdésem lenne.
Hol lehet beállitani a routernek hogy ha azt akarom hogy IP címet és a DNS címeket egy külső eszköztől kapja ? (dd-wrt v2.4 sp1) ( IPTV home gateway-e miatt )
Ilyen esetben továbbra is használható és működőképesek a linksys router funkciói vagy innentől teljesen szerepét veszti a másik eszköz miatt ? Én sejtek valamit , csak megerősítés kellene . Köszi előre is ! -
pr0bi
senior tag
pár hozzászólással hátrébb a választ is megkaptam sorry
[ Szerkesztve ]
-
pr0bi
senior tag
Mai napon többször is azt tapasztaltam , hogy egész egyszerüen teljesen leáll a net , még a router webes felületére sem tudok feljelentkezni. Ezt a problémát egy táp ki/be huzás orvosolja miután minden müködik tovább. Jelenlegi fw-m: DD-WRT v23 SP2 (09/15/06) std
Elképzelhető hogy ezt frissítenem illene már? Esetleg tudtok ajánlani egy másik atombiztos verziót? Köszi! -
pr0bi
senior tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne. WRT54 GL routerem van DDWRT fw-vel. Ragyogóan megy minden. Szeretném megnövelni a wlan jelerősségét hogy a közvetlen szomszéd is jol tudja venni a jelet. Jelenleg 6. opcion van a wireless channel 2.437 Ghz . Meddig lehet ezt biztonsággal és megfelelő hatékonysággal növelni?
-
pr0bi
senior tag
válasz DeepDish #1545 üzenetére
Teljesen mindennapi használathoz semmit se kell rajta állítani , végzi a dolgát ahogy kell , alkalmazások is mennek többséggel ( port forward esetleg de az amugy is kéne ) . Nem kell aggódni , semmi extra dolgot nem kell beállítani . Én is azt hittem több dolgot kell majd , de tévedtem . Használd bátran!
-
pr0bi
senior tag
Tapasztalt már valaki olyat , hogy torrentezés után / közben mialatt tökéletesen maximum sebességgel töltök le , egy uj böngészöt megnyitva szinte teljesen lehal a net , az oldalakat csiga lassusággal tölti be ( letölteni semmiképp ).
Többször megpingelve a routert változó eredményeket kapok , hol 2 hol 3 elvesztett csomagom van , innen is látszik hogy valami nincs rendben . Táp kihuz/bedug tud csak segíteni a dolgon , utána mintha semmi se történt volna de ha megint elinditom torrentet ugyan ez jön elő . FTPzésnél és sima letöltésnél minden jó , elvileg..
Valakinek volt hasonló problémája ? ( WRT54 GL - dd-wrt sp2 -vel) -
pr0bi
senior tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem , pontosan mit jelentenek a dd-wrt setup menu alatt következők?
- Use RP PPPoE
- STP (disable for COMCAST ISP) -
pr0bi
senior tag
Sziasztok , segitsetek ! dd-wrt sp1 után felraktam routerre sp2 -t tökéletesen felment rá , de nem hozza be 192.168.1.1 -re webes kezelőfelületet Mi lehet az oka? Reseteltem / tápot kihuztam de semmi , ugyan az a hiba . Ledek minden zölden világít , most is erröl a routerröl vagyok fent ( beállitások megmaradtak) de nem tudok feljelentkezni rá HELP!
-
pr0bi
senior tag
Sziasztok , lenne 1-2 kérdésem ezzel a routercsaláddal kapcsolatban ( WRT54GL mondjuk ).
Sokan írták hogy ilyen v5 olyan v1 ,v3 ...stb verzióju routerük van , és az egyik ezért jo, a másik azért jó , végén már belezavarodtam a dolgokba . Ezek tulajdonképpen mit befolyásolnak használat során?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest