- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozso3
csendes tag
Sziasztok!
Szüleimnél váltottam a T-s internetről DIGI 100/50-re. A notebook amin neteznek amikor kábellel kapcsolódik a DIGI-s dobozhoz akkor hozza is a 100/50 Mbps-es sebességet.
Mivel a T-s routert már nem használhatják Wi-Fi eléréshez előástam nekik az én régi WRT54G (V5) routeremet és bekötöttem (gyári fw). (Ennek G-s wifi sebessége elegendő volna annak az egy mobilnak ami wifi-s a házban.)
A gond a kábelen keresztüli kapcsolat sebességével van.
A notebook továbbra is kábellel csatlakozik csak most a router-hez, viszont a mért sebesség csak 35 Mbps körüli annak ellenére, hogy nem wifivel hanem kábellel csatlakozik. Két CAT5E-s gyári kábellel is kipróbáltam de mindkettőnél csak 35 Mbps volt a sebesség. Az ethernet portok gondolom 10/100-asok, azok alapján azt gondoltam, hogy hozni fogja a 100/50 körüli sebességet.
Mi lehet a gond?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Háztartási gépek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest