-
IT café
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Nincs jelentősége, mert igazából nem vagyok érintett a témában, csak próbálkoztam tegnap egy kicsit, és gondoltam leírom Neked, mert Te is belefolytál a múltkor... A Wireless repeater dologról van szó, gondolom rémlik még, hogy bizonyos típusokhoz nem lehet virtuális interface-t hozzáadni! Nos akkor utánajártál, hogy kiderítetted, hogy mégiscsak van HW különbség a különböző verziókban, de mondtad, hogy DD-WRT-ben simán hozzáadható a virtuális interface, szemben a Tomato-val! Tegnap unatkoztam, és kipróbáltam a dolgot, és azt tapasztaltam, hogy lehetőség valóban van rá, de amint megpróbálom elmenteni a beállításokat, a virtuális interface eltűnik az admin felületen, és utána már a hozzáadás lehetősége sem jelenik meg! Vagyis olyan, mintha a firmware ekkor venné észre, hogy ez bizony nem fog menni, és kikapcsolja a funkciót! Vagyis azon a verziókon, ahol Tomato alatt erre nincs lehetőség, ott egyértelműen DD-WRT alatt sincs!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Fotók, videók mobillal
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest