Új hozzászólás Aktív témák

  • ronaldo

    őstag

    válasz ronaldo #30143 üzenetére

    Visszatérve a problémámra, utólag eszembe jutott egy lehet, hogy elég fontos dolog. A topicot olvasgatva jutottam arra, hogy számíthat valamit.

    Külső rackben tartom a hdd-t és az ominózus "halál" előtt, win7-en rámásoltam pár gb adatot, majd fogtam és egy win xp-t futtató gépre csatlakoztattam. Ott fogtam a korábban rámásolt adatot és áthúztam a win xp-s gépre.

    Ezután, szokásos alkalmazási helyére, a win7-es notebook mellé került. Itt kezdődtek a gondok. Azért érdekes ez, mert csak az a (1tb nagyságú) partíció bolondult meg teljesen (nem tudom elérni - fagy minden, hd sentinel, total commander, stb. ha csak az egeret a partíció fölé viszem), ami használva volt az akció során.

    Get data back látja is ezt a partíciót, tudok is róla menteni adatokat, de mindig minden momentum úgy zajlik, hogy amíg felismeri a hdd-n a partíciókat, addig messziről kerülni kell a kontaktot a géppel, mert kifagy az adott program.

    Ezt csak azért írtam le, hogy szeretnék arra a következtetésre jutni, hogy a wd saját szarjával majdan leformázva ezt a hdd-t, talán még nem kell kukába dobnom végleg. (mielőtt a rajta található kb. 10%-nyi pótolhatatlan adatot lementem).

    Mi történhetett pontosan, mikor win7 -> xp aktus történt? :F

Új hozzászólás Aktív témák