Aktív témák
-
goom
senior tag
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ! Igazán örültem nekik.
Aggregátor: igen, tényleg elég lenne a G92-es. De az nem alternatíva nekem, hogy marad a VGA, mivelhogy már elígértem, és ami fontos: nagyon jó áron. Ez tehát az alapeset, ebből kell kiindulnom: kell egy másik. Ami kb. háromnegyed évvel fiatalabb lesz, mint ez, ami valahol azért előny, szerintem.
szasanyi: nagyot nyeltem, amikor olvastam az írásod. Amúgy is él bennem némely aggodalom ATi-ék felé (bocs a fanoktól, de volt már, ismerem) - most ez erősebb lett... És a topicba is bekukkantottam, kösz a tippet. Hát ja...
Hogy miért "kapkodom el ezt a cserét", azt az előzőek után már jobban értheted. És a 4850 értékében nem nagyon látok nVidia-t, hacsak a 9800GTX+-t nem. Inkább akkor azt nézzek? Mert 59 és 68eFt között van egy nagy űr - a GTX260 meg már drága lenne. A Gainward 9800GTX+ ára egy ezressel tér el a - szintén Gainward - HD4850-esétől...
zolynet: igen, a Gainward-hoz (mint láthatod is) ragaszkodom: elsősorban pont a hűtés miatt. A +20eFt-ról meggyőztetek; igazatok van, belátom. Inkább azt hozzáteszem a jövőbeni CPU-cserére rakogatott pénzhez.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Yettel topik
- E-roller topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest