Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lawrence74
tag
válasz
Speed® #65158 üzenetére
Köszi. Ezt a konfigot most tőlem örökli, az én gépem lett fejlesztve i5 procira+alaplap+ddr3 memória+ssd. Abban egyenlőre maradna az 560ti videókártya. Az ő konfigja megy egy harmadik gépbe, csak mivel rájöttem hogy abba is kell videókártya, igy abba tenném a 4850-et, és az helyett kapna egy kicsit jobbat a leányzó. Mivel elég sokat elköltöttem, most így a procit nem cserélném, de egy videókari mindenképpen kell nem túl drágán. ;-)
Közben találtam a hardveraprón egy 550ti kártyát, ami mellé talán beférne egy q6600 proci, akkor az megfelelő lenne szerinted? -
Lawrence74
tag
Üdv. Adott egy C2D E8400 proci, 4Gb DDR2 RAM, Gigabyte EP45-DS3R alaplap, Gainward 4850 512Mb videókártya, Gigabyte 550W táp. A videókártya át fog kerülni másik gépbe, mit ajánlanátok helyette, nem túl drágán, olyan 30 ezerig? Lányomnak, játékra, GTA IV, Sims3-4.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest