-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
Rebbel #166409 üzenetére
A két kiszemelted közti teljesítmény különbség átlagosan 6-9% játékoktól függően, azaz a 6750XT túlárazott. Jó, szuper, de drága! A 6700XT-hez képest ha maximum 35-40 ezer lenne az árdifi...akkor, de akkor is csak talán.
Használt bányakártyáktól én óvnálak.
Lehet belőlük tényleg nagyon jó darabokat kifogni, olyan embertől aki ésszel használta, és gondolt arra is, hogy ha később értékesíti, akkor ne toljon ki a vevővel. Klímázott, UV-zott, és odafigyelt.
De ez a kevesebb...A másik a garancia.
Én pl. eddig nem is tudtam, hogy ha az AMD - től veszek pl. egy a példának okáért RX 6800XT - t, akkor a garancia az én nevemre szól és NEM RUHÁZHATÓ ÁT, azaz Te nem tudod nélkülem érvényesíteni alkalomadtán...
Én is meghökkentem, de attól még így van.Szóval...a használt bányászcumók...lutrik.
Ha nem vagy allergiás a kissé megemelkedett ventihangra és/vagy fülessel játszol, akkor ez a Te kártyád!
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Kitűnő állapotban lévő ASUS DUAL RX5500XT EVO OC 8GB 128bit
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- ASUS TUF GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING garis 2027.03.28-ig
- ASRock RX 6950 XT 16GB GDDR6 Phantom Gaming OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X PCIE
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest