Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gatesz

tag

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni. Kb 5 éve vásároltam egy 43"-os LG tv-t két hete megjelent egy kb 3-4 cm átmérőjű fehéren világító folt, és most pár napja megjelent egy másik is.

Eléggé zavaró.

Javításon szerintem egy 5 éves tévénél nem igazán érdemes gondolkodni, ezért újban gondolkodom.

Eddig nagy LG rajongó voltam, és ok, hogy kb mindennek 5 év az élettartama a mai világban, és én értem azt is, hogy ez is mozgatja valamilyen mértékben a gazdaságot, de most egy kicsit csalódtam. Ami miatt nagyon szerettem a TV-t az az, hogy még egy kisebb felbontású (420p) filmet is nagyon szépen játszott le, nem tudom hogy csinálta, de nem volt pixelesedés (megfeleő távolságból) és élvezhető volt abszolút. Én szerettem a menüt is, bár szerintem picit lassú volt.

Lényeg a lényeg, hogy gari hosszabbítással (5év) kellene beleférni a TV-nek 200, de inkább 150 ezerbe.

Mit ajánlanátok? HDR fontos, főleg a PS4 miatt stb... Minimum 2 USB csatlakozó kell.

Előre is köszönöm. És annyit kérnék, hogy ha valaki ajánl valamit, akkor indokolja is már meg. NEm tudom mik a vélemények a QLED, NANOCELL technológiával kapcsolatban.

Új hozzászólás Aktív témák