Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
klimokrisz
tag
válasz INGJOKE #95103 üzenetére
Nem tudom a kérdésedre a választ, mert még nincs TCL TV-m. Szeretnék venni, de jó lenne, ha az ára lemenne olyan 30-40 ezer forinttal (a szüleimnek egy TCL 43C655 magamnak egy TCL 55C765-öst).
A legkisebb merevlemezeim a mai naptól 8 TB-osak, a legnagyobbak pedig 20 TB-osak.
A pendrive-ok közül a legkisebb kapacitású nálam 1 TB-os.A Samsung tévém minden fájlt lejátszott, de ott is formázni kellett más formátumba. Utána minden film tökéletesen ment, még a GoPro 11-es 4K-s videóim is.
[ Szerkesztve ]
„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
klimokrisz
tag
TCL vagy bármilyen TV-ről legyen szó az USB pendrive akadozásra:
Azt írják a neten, hogy a pendrive formázása a gond. Sok pendrive alapból: exFAT.
Helyette legyen FAT 32 vagy NTFS és akkor a filmek tökéletesen mennek rajta.[ Szerkesztve ]
„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
klimokrisz
tag
Emag-nál a "-15% kuponnal" azt hogyan kapod meg? Hol kel keresni a kupont?
-
klimokrisz
tag
A TCL operációs rendszere "Android TV" ezt fel lehet frissíteni a "Google Tv" operációs rendszere? Van ebben valakinek tapasztalata?
Kimondottam a TCL 32S5400AF szeretném Androidról a Google -ra frissíteni ha lehet.„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
klimokrisz
tag
Sziasztok!
65 Eft-ig milyen Tv-t tudtok nekem ajánlani?
TCL 32S5400AF láttam ennyiért csak nem tudom hogy megéri-e ?
Esetleg van valakinek tapasztalta erről ? Vodafon tv - menne rajta.„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
klimokrisz
tag
válasz sandró60 #92530 üzenetére
Minden MediaMarkt Magyarország üzletben lelehet adni ezeket.
pl.: a Békéscsabai Centerben az udvaron mindent átvesznek ami elektronikai hulladék, csak mondani kell, hogy: Jó napot! A MediaMarkt-nak hoztam elektronikai hulladékot és már engednek be is a kapun. Az udvar közepére ki pakolod amit vittél és már lehet is menni a Centerbe a barátnőnek venni a legújabb ruhákat. (na én ezt nem csinálom mert nincsen barátnőm szerencsére )„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
klimokrisz
tag
Szerintetek melyiket érdemes megvenni?
TCL 55C745 vagy TCL 55C805
Látta már valaki itt egymás mellet működni ezt a kettő tv-t?
Véleménye? Vagy inkább ebben az árban más és jobb Tv-van?„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest