Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redlight2
tag
Az szép
Persze tiszta sor, hogy király az oled. Főleg ha ugyanabban az árban van a 2 készülék közel azonos méretben
De neked egy jóval drágább, profi által bekalibrált bitang tv-d van. . Azért így nem egy ligában játszik azzal a minileddel. Meg szerintem 8k igényeddel elég speciális eset vagy a szó legjobb értelmében. Vájtszemű vagy és elhiszem h minden kis dolog szemetszúr. De hidd el, a userek javarésze azt se tudja minek a rövidítése a 4k..nem hogy még értékelje a 8k-t Kár is amúgy erre több szót elfecsérelnünk. Hívd át a haverod, durrants neki valami állat leejtő tartalmat és egyből oled-et akar majd venni
[ Szerkesztve ]
-
Redlight2
tag
Almát a körtével
935-öshöz nem volt szerencsém, mert mikor én vettem már nem volt kiállítva sehol. Így arról nem tudok véleményt alkotni. Megmondom őszintén, Panasonic oled-eket sose figyeltem az üzletekben mikor tv-re vadásztam. Oled fronton valahogy mindig az LG volt nálam előtérben. Meg ugye lehet neked valami brutál highend oled tv-d van
Hogy valaminek milyen a képe, szerintem sok mindentől függ. Elsősorban egy rendes beállítástól, ne adj isten egy profi kalibrálástól. Meg ugye fontos a tartalom minősége is amit lejátszik az ember róla. Meg a TCL mindig hegeszti vmit az fw-ken és sokszor egy jó fw rengeteget számít, ahogy olvasom a tcl topicot.
Engem a c845 meggyőzött, h nem ért nekem az oled másfélszer annyit A színek,a fényerő a mozgás, számomra lenyűgöző ...főleg annak a tudatában h led tv Meg ez a sokZónás dolog rengeteget dob a kontraszton. Persze , ezen a téren még mindig az oled a király. De hihetlenül szuperül meg van oldva tcl-éknél a zónakezelés. -
Redlight2
tag
Szia.
85c845 jò vàlasztàs lehet. Nekem 65ös van, szerintem elképesztően jò tv .
Viszont ennyiből màr Lg oled 77" B3 vagy C3 is kijöhet. Ha van lehetőséged valamelyik üzletben nézd meg őket személyesen. De bàrmelyiket is veszed a felsoroltak közül, nem igazán foghatsz mellé.
Nekem megfelel a c845 tudàsa és képe. De üzletben előtte megnéztem az lg oledeket is. Azok is nagyszerűek voltak. Nàlam végül az àr döntött. Nàlad lehet a méret fog dönteni.Ha miniled mellett döntesz, nem kell aggòdnod a feketék miatt. Sokszor el sem hiszem, hogy nem oled-et nézek annyira király.
-
Bodor
veterán
Szóval akkor e kettő közül melyiket érdemes szerintetek megvenni. Az LG nagyobb , és ez is szempont.
vagy
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
nutfile
aktív tag
én a G20-as Panasonicról váltottam a múlt héten LG OLED-re.
nekem akcióban a B8 elég jó ár/érték arányúnak tűnt és
szűk egy hét tapasztalatai alapján eddig nem csalódtam.
én eddig teszt jelleggel a youtuberól néztem néhány 4K60fps videt, meg Dune 4K Pro-n fullHD-ban az Avatar-t, Gladiátort, illetve m4HD-n egy Barca meccset, illetve kíváncsiságból kipróbáltam a Netflixet 4K-ban és HD-ban)
gondolom akkor az E8-ra sem lenne panasz, abban elvileg jobb a képfeldolgozó proci. -
sakal83
addikt
-
bigmasterg
addikt
Ajánlott gyakorlatilag az összes LG Oled tv. Képminőségre az E8 es C8 azonos lesz. Hangminőség és a design az egyedüli különbség.
(#33394) fgo :
Attól függ, hogy oledet, vagy qled-et szeretnél.
B8-nak jobb a képe, de ott lehet a beégés para.
Olednek jobbak a feketéi, sötét szobában egyértelműen jobb.
Qled-ek pedig fényesebbek tudnak lenni, ami kifejezetten világos környezetben előny.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest