Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz coolpet #69373 üzenetére
élettartam...a mostani 49UF852V sztem 3éve van nálam, és 2. tulaj vagyok, az előző 43as fhd3d lg-t /vendégszobás lett/ meg költözéskor vettük, az tuti 4-5 éves, mindenféle probléma nélkül....
persze biztos van aki bevonzza a 'minden héten van vmi baj vele' dolgot, de nem gondolnám, hogy ez a jellemző
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
válasz coolpet #69351 üzenetére
médiába is kibontják, hogy meg tudjad nézni, minden ok, nem törött stb, úgyhogy ezt sztem kb mindenhol így csinálják, ha ott akarod átvenni.
nekem tőlük még nem volt semmim, (általában electrovision, meg mm /van oda 10%-om/) így nincs tapasztalatom ezügyben.
ps. gari már ársávos, szóval a gari ugyanaz a pl 2-3 év tv-re amit máshol kapsz, ha nem outlet, mint az electro
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Dreimus
senior tag
válasz coolpet #69351 üzenetére
A legtöbb boltban kibontják a tv-ket legalábbis, ha jót akarnak a dolgozók maguknak, mert ellenkező esetben a dolgozónak kell fizetni a kárt, mert a cégek nem nyelik be az ilyesmit, a gyártók meg még rosszabbak ilyen téren, az összes, sajnos
Az árváltozás is lehetséges, mert a nagykerek leginkább csütörtökönként küldenek ki új árlistát, illetve hónap elején a gyártók küldik a sajátjukat, illetve, ha van jelentős forint gyengülés akkor lehet gyakrabban is árváltozás. A mai gazdasági helyzetben minden is lehetséges.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
válasz coolpet #69290 üzenetére
Nagy öröm
40" is felejtős minden márkánál már.
Egy TCL meg egy Pana lesz talán [160e]
Hisense Top5 gyártó világ viszonylatba,csak HBO nincs rá itthon.
Jobb lenne ha szét néznél a MM-ban utána kérdeznél,mindenki jobban járna.
Legalább látnád mit mennyiért adnak manapság.
100e nem igazán elég,főleg most
A 43"-t meg lazán meg lehet szokni,pár nap az egész.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
Topikgazda
válasz coolpet #69286 üzenetére
Talán a bluetooth ami több a 7102-ben.
Vagy volt a tiedben is?
Amugy meg még a táv.lehet ahogy méssz fentebb,és a tv vastagsága.
AU8002 slim dizájn 3cm vastagság meg kisebb pár gombos táv.Ha picit szintet akarsz lépni akkor ezt vedd.
[Itt] nézelődj!
[Vagy ez a videó][ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
válasz coolpet #69265 üzenetére
Nem igazán van itt róla info.
Ezt árulják már több éve mivel nem csináltak újabb modelt ebben a méretben.
2020 környéki.
[Az arukeresős vélemények jók]
Sok választási lehetőség nincs.
Van még egy Frame tv-jük ebben a méretben,dizájnos kialakitással,inkább falra mert úgy néz ki mint egy festmény kerettel. [link]
40"-ba már nincs Samsung 43" a belépő és 4K próbáld azt,kicsi már az a 32" meg csak full hd.Streamhez én már nem nem venném mikor szinte minden tartalom
4K HDR mindenhol.[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
válasz coolpet #69263 üzenetére
Hopp erről van valami vélemény?
T5300 FHD Smart 32" -
SunMount3r
nagyúr
válasz coolpet #59473 üzenetére
Vegyél egy olcsó Amlogic Box-ot és CE-vel a média lejátszás megoldva (van Topic-ja), inkább, mint a TV-re költsd csak e miatt azt a 12K-t. Amúgy egy 6-12GB-os FDH mkv videóval kb. bármelyik mai TV lejátszója elbír, de ennél van sokkal minőségibb megoldás is.
rainman72: No ez az, hogy a HiSense jó gyártó? Elég újak még tudom, ráadásul kínai.
-
rainman72
Topikgazda
válasz coolpet #59473 üzenetére
"Nekem olyan TV kell, amibe ha bedugok egy HDD-t, akkor le tudja játszani a filmeket."
Ez jó,de én nem fogom neked egy tvre se mondani azt hogy ez olyan,sorry
Himedia mediaplayeren tökéletes a Kodi,androidos tvk-en is általában,hogy neked már a
full hd-t se birja ott más a gond sztem.
A másik,meg a 2 hdmi,az megint csak a tv gyártók spórolása.
100-120 ezerért ennyire fussa tőlük.
A Samsungon van Plex.
120-ért még ez van de ha jol tudom gondok vannak a DLNA-val. [link]
Idei Samu [link] Itt már 3 hdmi van. [link][ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
válasz coolpet #59470 üzenetére
Azt ne várd egy tv belső lejátszójától se!
Kivéve ha olyan tvt veszel amin android fut oda már tudsz többféle lejátszót letölteni
pl: Kodi,VLC....
Képpel nem lesz gond,magas kontraszt,jó fekete egyenletesség,viszont hogy milyen panelt fogsz ki az lottó,nem lehet előre meg mondani lesz-e pici bevilágítás,és felhősödés.
De ez nem csak árától függ,drágább tvk-nél is ugyan ez a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
válasz coolpet #59455 üzenetére
Ez a legalapabb Samsung model,az is tavalyról.
Ha nincsenek nagy igényeid illetve ennyi a keret akkor ezzel is meg lehet lenni.
Az az igazság hogy a qled-ig nem sokkal kapsz többet se tudásban se képminőségben.
Az idei modelek AU7102-8002-9002[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest