Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derron
aktív tag
válasz #57833216 #58172 üzenetére
Az igen. Nem romlott a szemed mióta nézed?
Valószínűleg csak számomra nagy, jelenleg egy 42" tévét nézek ágyból kb 3 méterről. De a nappaliba szeretnék egy nagyobb tévét. Már végig néztem az összes: "milyen távolságra mekkora tévét vegyünk", leírást, és mindenhol azt írják hogy 3m re nem nagy a 65", de gondolom ezeknek az oldalaknak a nagy részét a tévé gyártók szponzorálják, így részrehajlóak.
És persze ezek a tesztek nagy része 4K tartalomra van, de sajnos nem lehet mindig azzal etetni a tévét. Persze amit lehet az a legjobb minőségben szerzek be, de vannak régi filmek, vagy most futó műsorok a tévében ahol még az 1080I is kérdéses.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
válasz #57833216 #57104 üzenetére
Ok
De a számlával együtt jönni fog/vagy jött egy elállàsi nyil.is pdf-be.Azért az erős hogy 1 film után meg lehet állapítani hogy milyen egy tv
Szimplàn csak beállítàs,elhelyezés,helységben a fények...
Egy 100ezres alap tv 43"-ba olyan képet ad ma màr...de inkább hagyjukPhilips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
asdf_
veterán
válasz #57833216 #57105 üzenetére
Te meg mindneképp ignoráld a megrendelés után érkezett számlát, melyen megtalálható a kereskedő telefonszáma és emailcíme is, sőt, már rögtön a rendelés visszaigazolásáról szóló emailt is, melyen link van a webshopos részleg telefonos eléréséhez, sőt még időpont is, hogy mikor fogadnak hívásokat. Nyilván ha még meg sem kaptad, akkor illenék mielőbb megemelned a telefont, és még akkor lemondani, amikor el sem postázzák, így nem utaztatják tökfölöslegesen, te meg hamarabb visszakapod a pénzedet.
-
Sinu
senior tag
válasz #57833216 #57105 üzenetére
<- ezt had ne magyarázzam el.
Egyébként nem volt haszontalan a hozzászólásom, azt próbáltam sugallni, hogy hamarabb kapsz választ az ügyfélszolgálattól.
Másfél óra eltelt a kérdésed óta. Én még nem látom itt a válasz, ezek alapján nem kapsz itt hamarabb választ, sem pontosabbat.
Szerintem teljesen alap, hogy ha valamilyen szolgáltatással van problémája az embernek, akkor első körben a szolgáltatóhoz kell fordulni.
egyenlőre ≠ egyelőre
-
F-ECT$
titán
válasz #57833216 #55145 üzenetére
Beszéltem ott egy eladóval, aki úgy tűnt, hogy képben van a technikai részletekkel is (feltettem neki 1-2 kérdést, és jól választ rá), és ő (is) azt mondta, hogy prociban erősebb a CX. Vannak olyan helyzetek, amikor ez jobban ki tud jönni, de átlagos felhasználásnál ritkán van ilyen. Szóval jó kérdés, ha ki tudnék fogni valami jó akciót, akkor azért inkább a CX-et venném, de még nem dőlt el.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz #57833216 #55137 üzenetére
Nekem ugyanez a dilemmám, de csak 55-ös méretben, és ott csak 60.000 Ft a különbség. Tervezem élőben megnézni őket, csak az a baj, hogy áruházi körülmények között nem igazán jön ki a különbség, talán ha viszel saját demo anyagokat, illetve ha van olyan elkülönített szoba, ahol nem megy ezerrel a világítás.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest