Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
válasz rainman72 #63196 üzenetére
A múltkor elakadt ez a szál, de engem továbbra is érdekelne: Miben jobb egy natív 120 Hz-es TV egy olyan TV-hez képest amiben csak benne van ez a mozgásjavítás TV adás esetén, ami nem 50/60 Hz-en jön? Apósék UE50MU6102-esére is azt hittem hogy 120 Hz amikor megláttam először, de aztán kiderült a turpisság... Ha már akkor tudtam volna hogy ki lehet kapcsolni
-
PTomi92
aktív tag
-
aradebil2
senior tag
válasz DanielLong #63192 üzenetére
Szia, az OLED topicban én ezt találtam anno.
-
rainman72
Topikgazda
válasz PTomi92 #63193 üzenetére
Simább képnek kell lennie egy 120hz-s panelen mondjuk sport műsoroknál.De van kivétel pl a Hisense U8QF hiába a 120hz mégis mozgás problemákra panaszkodnak.
Vagy ha konzolhoz kell.
Viszont nem rosszak ott a 50/60hz tvk se,meg nagy számba csak ezek vannak.
2 hete pont egy Lg Nano753-t nézek semmi nem tünt fel.
Az Lg-nek ha az oledet kihagyjuk akkor a Nano86 modele lesz 120hz-s ami elég drága. [link] IPS edge led plus local dimming,nem annyira veretes kombo sajnos
Samsungból meg a Q70A VA edge leddel.
TCL C728 VA direct led.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Saccco
nagyúr
válasz koadam777 #63194 üzenetére
Pont ezen távolságra vettem 65C728-at. Maximum ~3-3,5 méterről tudom nézni.
Egyébként a gondolat így is áll. Csak 279 vs 220 vs 272.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
DanielLong
senior tag
Tudnátok linkelni valamilyen sample bázist TV teszteléshez? Pár rövidebb HDR tartalomra, magas bitrátájú klippre gondolnék, amit vihetek magammal az üzletbe.
-
Saccco
nagyúr
válasz koadam777 #63182 üzenetére
65?
- 377 az XH90, most túlárazott, szokott lenni 349-ért.
- 65C728 akciós áron ~279-ért szerintem verhetetlen ajánlat
- A1 OLED az OLED és annyi, 60Hz, kis fényerő, gyengécske hardver, B és C az irány ott.Lehet, hogy BF árban az XH90 lemegy 299-319 köré.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
koadam777
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi 3 TV közül melyiket ajánlanátok? (Tv adás sporttal és Netflix)
-Sony XH90
- TCL C728
- LG Oled A1Köszönöm!
-
karmaresz
senior tag
Sziasztok ismét.
Tesómék keresnek tévét a nappaliba. Tavaly vettem egy 65"-es Sony XH900-at, ami nagyon tetszik nekik is, de gondoltam megkérdezem, van-e most reális alternatíva a piacon.Előre is köszönöm!
400.000-ig. Ha nagyon megéri, akkor 450e az abszolút felső határ.
Netflix, YouTube, PS4/PS5
65", 3-4 méterről. kisebb nem jöhet szóba ezt kijelentette.
Változó, főleg a délutáni órákban. A tévé nem kap direkt napfényt.
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szemből, többen
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Netflix, HBO,
HDMI 2.1
Nem számít.
Sony, Samsung, de jöhet más is.
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
4K, viszonylag jó kontraszt és színvisszaadás, nem gagyi távirányító
Csak új.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
Pascal83
csendes tag
Üdv
van valakinek tapasztalata, hogyan néz ki az Xbox Series S (1440p) képe egy 65" 4K tévén? Azt olvasom, hogy a Series S a médiatartalmakat ki tudja tolni 4K-ban de a játékokat csak 1440p-n, ami gondolom veszít az élességéből ha felskálázza a tévé. Jelenleg egy 32" 1440p monitort használok.
Illetve ehhez az összeállításhoz van ajánlott vagy kevésbé ajánlott tévé? LG C1 és környékén nézelődök, hajlok az OLED felé de még lehet hogy valami QLED lesz végül. A felhasználás inkább film (régebbi SD sorozatok + 4K streaming), de kocajátékra ott az Xbox.
Köszi előre is! -
Haja
tag
Sziasztok!
Ebben esetleg tud valaki segíteni?
Melyik ajánlhatóbb, vagy inkább kerülendő a lentiek közül?Magasabb árkategória:
Sony Bravia KD-50X85J
Sony Bravia KD -49XH8596B
Sony Bravia KD-49XH95
Samsung QE50Q80AAT
LG NanoCell 50NANO85/86/88
Philips 50PUS8506/36/46"Alacsonyabb" árkategória:
Samsung QE50Q60TAU
Samsung QE50Q60AAU
Sony KD-50X80J/81J
Philips 50PUS8505
TCL 50C725
LG 50NANO75/77/80/81Üdv!
Haja[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz modecom1994 #63175 üzenetére
Ha Sopron, Tatabánya, Miskolc, Pécs vagy Kaposvár elérhető számodra és van rá még +10% pénzed, akkor Euronics és TCL 55C728. Szerintem.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
rainman72
Topikgazda
válasz modecom1994 #63175 üzenetére
Ezt tegnap találtam.
TCL által gyártott Thomson model kb a C725 szint [Thomson 55UH7500]
Persze van más is csak ez érdekes meg új volt számomra.
200e alatt nem sok minden van még 55"-ba sajnos,emelkedtekbaz árak.
Samsung 55AU8002 pédául.
Lg 55UP77-78 vagy UP80-81003.
Lg 55Nano753 holnap 150e az eMagon.[ Szerkesztve ]
-
modecom1994
tag
-
rainman72
Topikgazda
válasz modecom1994 #63173 üzenetére
Ez egy belépő Hisense nagy eséllyel IPS panellel.Semmi nincs benne ami PS5-höz alkalmas,tehát 2.1hdmi és VRR. [link]
Talán az input lagja esetleg,az se az igazi
A DCI-P3 100% meg sztem jó nagy elírás[ Szerkesztve ]
-
modecom1994
tag
Hali ki néztem egy tvt magamnak leginkább Playstation 5-höz kellene
Hisense 55E76GQ
ezt a típust vagy esetleg ha valaki más ajánlana meghallgatom 200k a keret és 55 colos
Lenovo Legion Pro 7 16IRX8H 16" WQXGA 240Hz Gaming laptop, Intel® Core™ i9-13900HX, 64GB, 1,5TB SSD, Nvidia GeForce RTX 4080 12GB GDDR6, Lg oled c2 55” Playstation 5 Slim, Iphone 14 Pro max
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 5 éves sima LG 50"-os IPS paneles TV-t használok. Gondolkodom, egy új TV beszerzésen a következő szempontok miatt. Ami a jelenlegi TV-mnél kicsit zavaró az az IPS panel sarkoknál lévő színeltérése, valamint filmnézésnél sokszor veszem észre, hogy "akad" a kép pl egy távolról fényképezett folyamatosan mozgó jelenetnél.Érdeklődnék, hogy érdemes-e 60Hz-nél gyorsabb képfrissítésű TV-t néznem, vagy a gyakorlatban ennek nem igazán lesz szerepe film illetve TV nézésnél?
Amennyiben igen, 55" környékén melyik TV ajánlott? (lehetőleg VA panelest keresnék ezúttal). Ársávot pont ezért egyelőre nem is írnék, nem tudom, hogy milyen ársávban kezdődnek a nekem megfelelő TV-k. Az OLED QLED TV-khez nem ragaszkodnék az ára miatt Mint márka az LG továbbra is szimpatikus az WebOS miatt.
Köszönöm a segítséget! -
nincsilyenxx
csendes tag
válasz Aftershock11 #63169 üzenetére
pontosan ugyan ilyen tv-t akarok most én is lecserélni
A rendszere olyan piszkosul lassú lett 1 év alatt hogy eszméletlen -
Aftershock11
csendes tag
Sziasztok,
Elég régóta gondolkodom TV váltáson, egy 40"-es Samsung UE40H6400 helyére jönne.
Az LG C OLED-jei felé húz a szívem, de elég borsos az áruk. Ha szóba jöhet olyan nem OLED készülék ami hasonlóan nagy előrelépés lenne, de mondjuk 300 alatt van, akkor az is érdekel.
Ha esetleg van olyan best-buy jellegű készülék, ami eltér a speciálisabb követelményektől (HDMI 2.1, 120Hz, VRR, márka), azt is szívesen fontolóra veszem.Előre is köszönöm!
400.000-ig, ha alatta van természetesen nem gond...
TV, Netflix, YouTube, PC/Konzol
55", 3-4 méterről.
Változó, főleg a délutáni órákban. A szoba délelőtt kap direkt nagyfényt, de jól sötétíthető.
Szemből, esetenként enyhén oldalról.
DLNA
HDMI 2.1
Nem számít.
LG, Samsung, Philips, Sony
4K, 120Hz, VRR, HDR
Csak új.[ Szerkesztve ]
-
Eraah
tag
100.000 - 150.000
Filmezés, sorozat, youtube. Lehet a jövőben veszek egy PS5-öt, de ez ne legyen szempont.
4-5 méter
Inkább sötét és inkább este.
Szemből
Neflix/HBO/Youtube. Lehet rákötném a PC-m is néha.
HDMI, de ez gondolom standard.
Falra lenne szerelve.
Nincs
Nincs
Inkább új, de szóba jöhet használt garival is, ha belefutok egy jó ajánlatba.Látom az általam írt keret jelentősen kisebb, mint az itteni átlag. Nekem tényleg nincsenek nagy igényeim. Az elmúlt 6-7 évben okostelefonon néztem filmeket/sorozatokat/youtube-ot, ahhoz képest szinte bármi előrelépés lenne.
Illetve kicsit homályosan látok ezért a tűéles kép sem jelent nagy pluszt, mert nem veszem észre. (-0.5/-0.75 szemüveg, amit nem hordok)Ha ezekhez alapján tudtok valami tippet adni, azt nagyon köszönöm előre is!
-
Lefty
addikt
válasz Flashback #62951 üzenetére
Be lehet, de ez a kisebbik gond, utana kiszedni, illetve a lakasba bevinni mar nehezebb, bar attol függ hol laksz, illetve van-e lift. Nekem mondjuk az MM dolgozok segitettek az 55 C1-et betenni a kocsiba, viszont a parkolobol az elsöre utana teljesen egyedül vittem fel, ugy, hogy nem vagyok egy nagy darab. Volt pillanat, mikor atfutott az agyamon, hogy ez itt most le fog zugni vissza a lepcsöforduloba ahogy van.
[ Szerkesztve ]
-
f0rmi
friss újonc
Sziasztok !
Új TV-t szeretnék venni és ebben kérnék segítséget.
1, A szánt összeg : nagyjából 150k
2, Igazából mindenes TV lenne.
3, Mérete 43''-50''
4, Világos szoba
5, Szemből nézném/néznénkKöszi
-
OldMike
őstag
válasz Adiking #63155 üzenetére
Szia, nem csak ez a különbség. A Smart Tech HD Ready, a Hyundai pedig Full HD. Ebben a méretben a HD Ready sem rossz, mivel ezt a méretet inkább messzebbről nézik a használók, mint ami a felbontáshoz optimális lenne.
Amennyiben megfelel a HD Ready felbontás, akkor ajánlhatom ezt a tévét, nekem bejött: [link]42LM660S
-
Hartmann 85
csendes újonc
Szia,
Igen azt is olvastam. Lassan két hónapja téma a családban a TV.
Segítségre lenne szükségem. Tanácstalan vagyok milyen TV válasszak. Fontos a jó kép minősége.
400000 alatt maradnék
Főleg filmet nézünk online, vagy streamen.,valami sport közvetítést. Illetve hagyományos tv műsorok.
A nézési távolság 3 és 4 méter. 75 coll ban gondolkodom. Ha szükséges a jobb ár érték és kepminoseg érdekében engednék 65 collra.
Este film, sport, gyerek műsor. Hétvégente napközben csak délelőtti órákban megvilágított helység keleti irányból a tv északi irányba lenne
Szemből, és enyhén oldalról (10° 20° szög )de ha esetleg valaki otthon van konzolokban, megköszönnék egy tippet olyan fali megoldásra, amivel nem csak dönteni és kifordítani lehet a falra merőlegesen, hanem akár süllyeszteni is.
Netflix, külső adathordozorol
ha tud hdmi2.1 ok, ha nem az sem baj
falon lesz
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszert?
Nincs favorit. Megjelenitet kép minőség a lenyeg
Könnyen kezelhető legyen.
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)
Garanciális mindenképp.[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Hartmann 85 #63143 üzenetére
szia,
ajánlom a topic összefoglalót.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Adiking
tag
Sziasztok,
Ezek közül melyiket ajánlanátok?
Smart Tech SMT32S10HC4U2G1
vagy
Hyundai FLP 32T343Tudom, hogy az egyik smart, a másik nem.
Mondjuk ilyenekre gondolok, hogy üzembiztosság stb.Köszönöm
-
Haja
tag
Sziasztok!
Maximum 300e Ft, de inkább kevesebb. Két részre bontanám, mi ajánlható 200 Ft körül és mondjuk 250e Ft körül
Van két gyerek, szóval részben mesék, plusz filmek, sport
Kb. 2,5 méter, de max 50-es méret
Vegyes
Főként szemből, viszont ahogy nézem a kínálatot, csak VA paneles TV-k vannak ebben méretben. Azért a kanapé széléről még ne torzuljon a kép.
Nincs semmi extra igény, az alap dolgokat tudja. Talán annyi, hogy USB-ről ne legyen válogatós. Illetve tudjon felvenni, de talán ez már alap.
Nincsenek
Mindegy
Nincs. Androiddal van tapasztalatom, nincs bajom vele.
Nincsen, ez majd a TV sajátossága lesz úgy is :) Ambilight jó dolog, de nem kizáró a hiánya.
Csak új
Ezeket néztem, ezek közül melyik ajánlható?
Magasabb árkategória:
Sony Bravia KD-50X85J
Sony Bravia KD -49XH8596B
Sony Bravia KD-49XH95
Samsung QE50Q80AAT
LG NanoCell 50NANO85/86/88
Philips 50PUS8506/36/46
Alacsonyabb árkategória:
Samsung QE50Q60TAU
Samsung QE50Q60AAU
Sony KD-50X80J/81J
Philips 50PUS8505
TCL 50C725
LG 50NANO75/77/80/81Üdv!
Haja -
Hartmann 85
csendes újonc
Sziasztok,
Szerintetek melyik éri meg jobban?
SAMSUNG (QE75Q7F) 190CM Q-LED 4K
TCL 75C728 75" 4K Ultra HD QLED SMART TVElőre is köszönöm
-
Kickass
őstag
válasz OldMike #63148 üzenetére
Van TCL tv topik lehet ott gyorsabban választ kapsz.
-
OldMike
őstag
Üdv!
TCL tévét használókhoz lenne egy kérdésem az Android felülettel kapcsolatban. A Google Play áruházból letölthető appoknál mennyire korlátozott az elérhetőség? Konkrétan: nekem egy 32"-os Hyundai Androidos tévém van, hétvégi házban való használatra. Amúgy nem rossz eszköz, de például a Play áruházban nem jelenik meg egy csomó ismert alkalmazás (Chrome, Opera, VLC, Wifi Analyzer és még sok más).
Nem tudom, hogy ez gyártótól függ, vagy a tévék esetén korlátoz a Google. Köszönöm.
(amúgy a YouTube alkalmazásban sem talál meg elég sok olyan videót, ami a PC-n elérhető)42LM660S
-
apholyon
aktív tag
Üdv!
LG 55NANO753PR -rel kapcsolatban mi a tapasztalat, vélemény? Apósoméknak keresek 55"-os TV-t, 150k körül, leginkább LG képei tetszettek nekik.
Előre is köszönöm!
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
aradebil2
senior tag
-
[ Szerkesztve ]
-
Hartmann 85
csendes újonc
Sziasztok,
Milyen TV ajánlanátok 75 colban.
Filmek külső adathordozorol és Netflix.Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Rtingsen TCL C728 hol találom? Totál idióta számozásaik vannak ott a tclnek
-
rainman72
Topikgazda
válasz zsinnyegtet #63136 üzenetére
Nézel sok feliratos filmet?
A Sonynál panasz van a bloomingra.
Ha nem akkor jók azok is.
Amugy meg ami jobb árcetlit kap!
Az idei Sony drágább mint az Lg oled,akkor inkább az utobbi.[ Szerkesztve ]
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz zsinnyegtet #62428 üzenetére
Sziasztok...újra
Nekifutok ennek a pénteki giga akciós napnak és rövidre zárnám a dolgot ha éppen úgy alakulna valahol ez az egészen elképesztő elb@szott árazás
1. LG OLED55C11LB (még jó, hogy nem szerettem volna OLED-et de az ára elég meggyőző)
2. Sony Bravia XR55X90JAEP (elég jókat olvastam róla akárcsak az XH-ról)
3. Sony Bravia KD-55XH9096 (titkos favorit...és még pénzünk is marad )Nagyon köszönöm ha esetleg segítetek valamerre elmozdítani a dolgot.
A rock and roll az nem egy tánc...
-
Gabesz87
veterán
Folyton dilemmázom...65" méretű TV-ben gondolkodom, TCL C728 / Hisense U8QF (amelyik épp jobb áron van), de elgondokodom amikor meglátok ilyen akciót, hogy OLED van 300k alatt, igaz 55". De úgy vélem, a méret lényegesebb, elég messze van a TV a kanapétól, úgy 5-6m. Tudom, ehhez még a 65" is kicsi papírforma szerint. De a mostani 49" után jelentős előrelépés.
Apropó TCL; mi az, hogy 1 év gari? 250k fölött nem 3 év jár törvényileg?
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz gordonfreemN #63132 üzenetére
Levonod a tanulságot és már nem rendelsz náluk.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok,
Olyankor mi van ha leadtam egy rendelést az aqua-ba,két nap múlva visszamondták majd látom, hogy 300 helyett már 330ért elérhető?
Első körben szemét dolog.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
tomszli11
tag
Emagnál a rendelés átvételkor az eladó gyerek majd 10 percen keresztül próbált győzködni hogy befog égni a kijelzője ennek a tv-nek és hogy kössek rá extra biztosítást. Végén már nekem volt ciki a viselkedése, gondolom ő ebből profitált volna ha nyélbe üti.
erről a tv-ről van szó egyébként -
Vasy09
őstag
Sziasztok!
50"-os méretben tudnátok ajánlani valamit 200ezer forintig? Hálóba kellene, semmi extra, 90% TV 10% filmezés, és szigorúan szemből!
Előre is köszi!Gamertag: Vasy09
-
Jakesz
addikt
válasz DanielLong #63119 üzenetére
Nagy eséllyel ezek bemutató darabok, oledből olyat én nem vennék.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Most vettem egy Hisense 4K Tv-t az eMAG-nál és az eladó próbált rábeszélni a beégés elleni biztosításra.
Igaz hogy ennél a típusnál elég sűrű a beégés vagy csak az eladó próbált egy kis jutalékra szert tenni?
Ha igaz, akkor lehet ellene tenni valamit?
Előre is köszönöm! -
stilo18
addikt
válasz headhunter #63109 üzenetére
Azta, de jó minőségű videó ez...Nem ismertem a csatornát, remélem hosszú életű lesz és lesznek hasonlóan színvonalas tartalmak. Köszi a linket
A teszthez hozzászólva nem tudtam hová tenni eddig, hogy ez a tv lett a legjobb lcd, de már látom hogy best buy kategóriában...
Kíváncsi leszek jövőre mit tesznek le az asztalra...remélem fényerőt csapnak hozzá és akkor tényleg teljesen versenyképesek lesznek..
A 300 nit nagyon karcsú...de gondolom LD nélkül így tudták megőrizni a panel kontrasztarányát.#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Hartmann 85
csendes újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Tanácstalan vagyok milyen TV válasszak. Fontos a jó kép minősége.
400000 alatt maradnék
Főleg filmet nézünk online, vagy streamen.,valami sport közvetítést. Illetve hagyományos tv műsorok.
A nézési távolság 3 és 4 méter. 75 coll ban gondolkodom. Ha szükséges a jobb ár érték és kepminoseg érdekében engednék 65 collra.
Este film, sport, gyerek műsor. Hétvégente napközben csak délelőtti órákban megvilágított helység keleti irányból a tv északi irányba lenne
Szemből, és enyhén oldalról (10° 20° szög )de ha esetleg valaki otthon van konzolokban, megköszönnék egy tippet olyan fali megoldásra, amivel nem csak dönteni és kifordítani lehet a falra merőlegesen, hanem akár süllyeszteni is.
Netflix, külső adathordozorol
falon lesz
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszert?
Nincs favorit. Megjelenitet kép minőség a lenyeg
Könnyen kezelhető legyen.
Garanciális mindenképp.Minden segítséget javaslatot előre is köszönök.
-
Dicker
őstag
válasz DanielLong #63107 üzenetére
Szóval akkor megéri? Ne is keressek tovább?
Amúgy euronics.
-
Saccco
nagyúr
válasz gordonfreemN #63110 üzenetére
279-ért kell venni akcióban. Azon az áron jelenleg a piacon verhetetlen ajánlat.
Euronics-en szokták ennyire akciózni, ha kifogy a készlet általában 1-2 hét alatt újratöltik.
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz headhunter #63109 üzenetére
kevés szó esik a 65-ös tipusokról.
Pl 65C728 mit lehet róla tudni, 340-es árát éri-e stb?
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
headhunter
addikt
-
rustee
csendes tag
válasz DanielLong #63107 üzenetére
Ezt akartam én is kérdezni 364 a legolcsóbb helyen.
-
kesztió
aktív tag
válasz Gigicuci #63101 üzenetére
Akkor próbálom megérteni.
Ha például Simona Halep valamelyik meccsét 4K-ban sugározza a DigiSport 2 (Romániában vagyunk, ugye), gondolom, UHD esetén 25 Hz-es képfrissítéssel jön az adás, jó, legyen 50 Hz, ha piszokul profik. Hogy lesz ebből 100 Hz? Mesterséges intelligenciával kitalálja a köztes frame-eket (vagy egyszerűen csak interpolálja), és ez fluidabb mozgásérzetet nyújt, mintha duplázná az illető frame-et? Vagy a 100 Hz-nek csak effektíve 100 Hz-es tartalomnál van értelme? Hogy működik ez a dolog?Bug és debug fia vagyok én
-
idealTunes
csendes újonc
Sziasztok!
43-as tv-t keresnék.
250e alatt maradnék
A PC-re kötve menne, főleg filmet nézünk online, vagy streamen valami sport közvetítést. Ritkábban, de előfordul rajta witcher 3, régebbi konzolos játék.
Szeretném időnként munkára is használni, hogy ne kelljen egyik szobából a másikba rohangálni: irodai szoftverek, táblázatok, ilyesmi.
asztalnál nézem alapvetően, de filmekre, sportra kb 2m-ről
Este filmek, napközben munka, sport.
Szemből, de ha esetleg valaki otthon van konzolokban, megköszönnék egy tippet olyan fali megoldásra, amivel nem csak dönteni és kifordítani lehet a falra merőlegesen, hanem akár süllyeszteni is.
pc-ről nézek mindent, úgyhogy ez annyira nem mérvadó
falon lesz
sony, samsung, lg, phillips (Tcl?)
Az ambilight-ról jókat olvastam, de nem feltétel.
Nem bánnám, ha 100hz lenne.
Garanciális mindenképp.Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz Dicker #63093 üzenetére
Kiegészítésnek:
Nem feltétlen akarom kimeríteni a keretet, ha nem muszáj.
Most van LG OLED55BX3LB - 288 ezer forintért. Elég akciósnak tűnik. Legtöbb helyen bőven 300 felett van.
OLED55GX3LA (Ez 400 körül van, de csak a hangrendszer, és a dizájn különböző, akkor nem fizetnék rá. Van házimozim. )
OLED55B13LA - 340e Ft.A három között érdemben mi az eltérés? Vagy más modell felé nézelődjek? Nem igazán átlátható nekem ez a A,B,C kategória, hogy miben más.
-
Saccco
nagyúr
válasz kesztió #63094 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Kiskutya
veterán
válasz kesztió #63100 üzenetére
Nekem c715 van és nagyon jó tv az is! Ha sok sport műsort nézel akkor a 100hz miatt érdemesebb a 728. A 725 annyival jobb a 715-nél hogy van benne memc és onkyo a hang viszont a 715-ben valódi 10 bites a panel. A lényeg mind a 3 tv jó azt neked kell eldönteni mire használod és mennyit szánsz rá!
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Gigicuci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest