Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pácsó35

újonc

Sziasztok,

Tanácsot szeretnék kérni.

Új TV vásárlás előtt vagyok, gyűjtöm az infókat, de miné többet gyűjtök, annál jobban töröm a fejem.

A Mediában megnéztem a kiállított tvket és persze rögtön eldöntöttem, hogy UHD-t akarok. De amikor utánaolvastam rájöttem, hogy egyrészt felesleges, másrészt ha 3-4 méterről akarom nézni akkor egy irgalmatlan nagy képenyő esetén lesz észrevehető a nagyobb felbontás okozta különbség.

Átálltam FULL HDra agyban, kb az alábbi paraméterekben gondolkodom:
    - min 47" max 50"
    - smart funkció
    - esetleg 3d,
    - ár/érték arányban legyen jó,
    - az ára kb 180k.

Az alábbi típusokat pécéztem ki az eddigi tanulmányok alapján:
    LG47LF632v 175k
    Pana TX 530CS520E 185 k
    Samsung UE48H6400 185k
    SONY Bravia KDL48705C 190 k

AZ LGről sok jót olvastam, de nem nyűgözött le élőben a képe.
    A Panasonic és a Sony gondolom belépő szint, minőségben gondolom azért jobbak, vagy már ez a múlté? :)
    Samsung az ha jól olvastam tavalyi modell, egész szép volt a képe a mediában, de vhogy nem jön be.

Nekem a Pana nagyon tetszett első blikkre, plusz az öt év gari is meggyőző, de attól tartok, hoyg a belépő szint miatt nem leszek vele elégedett...

A Philipsekben van egy kettő ami qva jó árban van, de az azérzésem hogy ez már nem az a Philips, amelyik a húszéves, mai napig tökéletesen működö kazettás magnómat gyártotta :DD

A fentiekből sztetek melyik lehet jó választás? Vagy más típusokból nincs vmi jó tippetek?

thx

Új hozzászólás Aktív témák