-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Lenovo t530 (i7), szeretnék msata ssd-t. Nem szeretném túlbonyolítani a dolgot, nem akarom a sebességet hajszolni, hogy mos melyik hany milisekundummal gyorsabb stb.
Ahogy latom nüansznyi különbsegek vannak kb az egyes ssd k közöt, de olvasam par dolgot tartossag es a vezerlök közötti különbsegröl, ezert is kerdezlek Titeteket.
Win 7 64 bit rendszernek + office + autocad lenne az ssd n. Erre a celra szerintem a 120 gb eleg lenne.
A Samsung 840 evo (MZ-MTE120BW) jo valasztasnak tünik es ahogy gyorsan atpörgettem a forumot, azt lattam kb penzfeldobas utjan lehet masikat valasztani
Ha viszont tevedek es valaki mast ajanl ebben az arban azt szivesen fogadom!
-
Declare
őstag
Hello!
Notebookba SSD típusú kérdésem lenne. Most szeretnék egy lenovo T530 ast venni és a TP os és Milyen notebookot topicban mindenki nagyon mondja, hogy érdemes az ssd n elgondolkodni.
Ha jó látom most a következő opciók vannak:
1. 256Gb ssd = kedvező hő, áramfelvétel, gyorsaság vs ár/kényesség/kapacitás2. ODD helyére mondjuk egy 120 ssd = több hő+fogyasztás cserébe gyorsaság de nincs ODD
3. msata ssd. Bodor blogját olvasva, meg a többiek kommentje alapján itt nagy a bizonytalanságom. Ez tűnne a legjobb alternatívának, maradna az odd meg a hdd is és mellette fel lehetne tenni az oprendszert meg talán a CAD programom az ssd re. Ezeket találtam, amik elérhetőek ha jól látom OCZ és Kingstone. Az OCZ egyértelműen jobbnak tűnik, sebesség, fogyasztás...DE... olvastam, hogy ebből a 64GB ból maradna kb 50 Gb, amiből több mint felét lefogja a win7, talán ráférne az Autocadem (kb 10gb ot foglal). Viszont olvastam, hogy melegszik is azért, a linkeken is ott van, hogy akár 85 fok lehet max terhelés mellet és ez nem tudom, hogy érintené a gép működését, nem akarok szélgép mellett ülni, akkor inkább kerregjen a winyó de ne menjen ezerrel a ventillátor..
Valaki ebben a dillemmában tudna előrébb lendíteni? (vagy marad a régi elgondolásom, 1-2 év múlva értelmes áron egy ssd, addig meg marad az 500 as 7200rpm winyó...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest