-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
josipov
csendes tag
válasz DanielK #15826 üzenetére
Ez megvan, köszönöm, de az a baj, hogy ezzel vége is.
Evekig kerestem lerást arról hogyan lehet szétszedni, mert 20 csavar után nem találtam többet, de szét nem jött, egyszerűen nem tudtam vele mit lezdeni.
Már tudom hogy vagy 40 csavar tartja össze, csak jól el vannak rejtve.
A letagadást úgy értem, hogy mikor 2 éve megállt a hangerőszabályzó tekerő, felhívtam őket hogyisvanért, és a kislány azt mondta a telefonba hogy se a típus, se a serial nincs a gépében... Utólag persze kiderült, hogy csak jól el volt bújtatva ott is...A mérnöki tervezés a biztonsággal figyelmen kívül hagyható értékek kiválasztásának művészete.
-
Bodor
veterán
-
Bodor
veterán
válasz DanielK #15192 üzenetére
KC300-al kapcsolatban egyelőre annyi információ van, amit a gyártó közöl az írási terhelhetőséggel kapcsolatban, és annyit lehet tudni, hogy ezt JEDEC Workload (JESD219A) mérési módszerrel állapították meg,
,de még nem jártam utána, hogy ez a gyakorlatban a többi méréshez hogy viszonyul. Az biztos, hogy több írást visel el a KC300 , mint a V300.Amit még tudni kell a KC300-as sorozatról, hogy kisebb a fogyasztása.
(#15197) McSzaby: Kifejtenéd bővebben? Szerintem teljesen helytálló amit Qru ír, és ennél nem is kell több, nincs más igazán fontos tényező.
-
LógaGéza
veterán
válasz DanielK #15195 üzenetére
Gyári adatok szerint a V300 64TB irást visel el, a HyperX 3K pedig 96TB-ot, döntsd el neked, meg éri-e a pluszt.
Qru összehasonlitotta itt nagyjából őket: [link]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Bodor
veterán
válasz DanielK #15182 üzenetére
Azért mivel nincs AHCI mód az alaplapodon, figyelj oda a telepítésnél, hogy ne tegyél fel feleslegesen semmilyen drivert, mert nem fog menni a TRIM IDE módban máshogy , csak a Windows7/8 alap driverével.
Olvasnivaló
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest