- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz
oreg0503 #76830 üzenetére
Másik topikból. Én is ilyet építettem , működik és van késöbbi bővítési lehetőség ssd cserével.
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
válasz
oreg0503 #75050 üzenetére
Szia. Igazából maradhat minden így, szerintem ha "csak" torrentre, meg adattárolásra kell, akkor bőven jó egy 2,5" SATA SSD is. Hozzáteszem, ha fontos dolgkat hosszabb távon tárolsz rajta, talán jobb lehet egy normálisabb HDD, bár már sokan használnak erre SSD-t.
Szerintem neked egy Crucial MX500 2.5 1TB SATA3 (CT1000MX500SSD1) SSD bőven tökéletes, és még ában is itt körül van amit megadtál 30-at. -
válasz
oreg0503 #61403 üzenetére
Újan csak a Kingston vagy a Samsung van, mondanám hogy esetleg Kína, de a dollar-forint miatt nem éri már meg
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
válasz
oreg0503 #61401 üzenetére
Nem ugralok én a Kingston-ert
Aprón esetleg nézz körbe.
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Horgász topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest