Új hozzászólás Aktív témák

  • M107

    addikt

    válasz Amazonas #50809 üzenetére

    :R

    - Nem ajánlottam, semmilyen vezérlős SSD, olvasd el jobban.

    - A garancia téma van olyan webáruház sok ami nem igazán adja meg a gyártói garanciát, s ha elromlik és meg lenne rá gyártói garancia mondjuk a kedves vásárló mit csinál ?
    A webáruház meg mutatja igazolja hogy ő adott garanciával adta el a terméket, és részérő nem követett el szabályszegést.

    - 2,5" HDD igaz ajánlottam neki, mert írta sok adatot mozgat folyamatosan a gépek között, az SSD viszont nem ajánlott az állandó nagy mennyiségű írásra, bocsánat lehet de ennek vannak garanciális kihatásai.
    TBW túllépése , hiába garis a termék már nem lesz az, hiszen egy bizonyos kritériumot túl lépett a felhasználó

    -Több lappal is találkoztam már amivel ez volt a helyzet még friss BIOS esetén is, és nem 20 Ft lapok voltak.
    De mint írtam előfordulhat az ilyen, és ha egy HDD van a SATA0 portban akkor nincs gond, de ha esetleg 20% írtam rá egy SSD kerül u.a oda akkor lehetséges, hogy nem ismeri fel a SATA0 portban lévő SSD-t

    -Arra hogy az operációs rendszer nem profitál hogy M2 slotban van az SSD ez igaz, viszont kezdenek elterjedni azok a lapok amikben van 1-2 DB M2 port és ha abba teszed az SSD megspórolsz 2 kábelt + egy 2.5" helyet a gépedben, viszont annyival gyorsabb nem lesz, valamivel igen, de annyival nem.

    -A wear leaving, és a nand kopása az SSD-k egyik alapvető tulajdonsága, magyarul használódik ezért egy bizonyos írásmennyiséget képes elviselni, a wear leaving pedig állandó mozgásban tartja az adatokat a meghajtón hogy nagyjából egyszerre kopjanak a nandcellák.

    "
    A szakmai ajánlásnak pont az lenne a lényege, hogy a kérdező a felhasználási módhoz lehetőleg legjobban passzoló SSD-re kapjon javaslatot, lehetőleg, minél jobb ár/érték arányú termékkel, vagyis, hogy abba az irányba legyen terelve, hogy ne költse feleslegesen a pénzét, de ami a legfontosabb, hogy ne legyen félinformációk (olvasd: "egyéni vélemény") alapján - akár jóindulattal - félrevezetve.
    "

    - Erre a csak azt tudom írni, hogy " akár jóindulattal - félrevezetve" nem vezettem félre senkit !
    Ha gondolod indíts ellenem polgári pert állok elébe.

    "ne költse feleslegesen a pénzét,"
    A mai világban aki nem járja az adott témát körül és csak az un én vagy a te általad leírt véleményre hallgat, akkor meg is érdemli a felesleges pénz költést.
    Hozzá téve több ember személyes véleménye mérvadó.

    A témát lezártam !
    További szép napot

    A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

Új hozzászólás Aktív témák