Új hozzászólás Aktív témák

  • Üdv all!

    Nagy rendszerváltás vagy változás ;] előtt állok, és szükség lenne egy kis útmutatásra miközben a cikkeket is átnyálazom: a rendszer alá SSD-t akarok tenni 160-200GB körül. Most 160GB HDD a rendszer, félig van kihasználva, elvileg az SSD-nek ugyanez buli lesz. Játék NEM lesz rajta de arra spekulálok, hogy ha nagyobb a kihasználatlan tárhelye, nőhet az élettartama azonos használat esetén.

    Ha SSD-m lesz és beállítom az egyik cikkben leírtakat az alaplap BIOS-ában (ezeket lementettem), utána még miben különbözik a telepítés a megszokott HDD világhoz képest? Azt már tudom hogy minden egyéb meghajtót leválasztani a telepítés idejére, de kell e még valami ezen kívül? Windows 7 van, ha rendben feltelepült, mit kell még külön beállítani az optimális SSD működés érdekében? A konfigurációs környezetet az adatlapom tartalmazza.

    Az SSD minimálisan tervezett élettartama 3év vagy 300nap, de ha kibír 5év/500napot mint a HDD-k az sem gond ;] Vélhetően egy MLC rendszerű SSD volna az optimális ha már SLC nincs.

    Végül a kérdés másik lényeges része, melyik típus/márka a buli 160-200GB (inkább 200 ;]) között? Előköszi!

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák