Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- XPEnology
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- ASUS RT-AC68U
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
válasz Gubek-Einste #62475 üzenetére
ok 😉
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Muteromék TP-Link TL-WR741ND routerük WiFije már nincs a helyzet magaslatán és helyette bekötném az én TP-Link AC1750 v2 routerem és mivel teljesen meg vagyok vele elégedve vennék magamnak egy AC1750 v4-et.
A v4 is hozza azt a minőséget stabilitást mint v2 elődje? Ha esetleg vannak itt v4 tulajok kérhetnék tőlük tapasztalatokat?
Esetleg vki lecserélte v2-t v4-re, mik a tapasztalatok?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz Gubek-Einste #53153 üzenetére
Igen, valóban de mivel nem tervezek gépcserét egy darabig inkább az a szempont melyik stabilabb jobb sebességben.
Aztán majd kitudja -
Tompie
őstag
válasz jaffa 2843 #53152 üzenetére
Az azért nem jó, mert M.2 csatlakozója van nekem meg Mini PCIe.
-
Tompie
őstag
Hi!
Ez nem router kérdés de remélem kapok rá tanácsot.
Melyiket ajánljátok inkább?Intel® Dual Band Wireless-AC 7260 Plus Bluetooth PCIe Half Mini Card?
vagy
TP-Link AC1200 Archer T4U dual band-es USB adapter?TP-Link AC1750 Archer C7 routerhez csatlakozna.
Esetleg valakinek van tapasztalata ezekkel?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz Intruder2k5 #52590 üzenetére
Én is itt néztem és nem láttam különbséget, V1 és V2 között még csak csak de V2 és V3 között nem
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz Intruder2k5 #52588 üzenetére
Mikor láttam nincs v3 EU firmware éreztem, hogy zavar van az erőben
Lehet V3 router csak US-ban van?! EU-ban csak V2[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz Intruder2k5 #52586 üzenetére
Na az szuper akkor, akkor csak egy v3 EU firmware-t kell beszerezni?
Itt semmilyen nincs fent. -
Tompie
őstag
válasz Intruder2k5 #52584 üzenetére
...és v3-at hol lehet beszerezni? mert mindenhol csak v1-ről és v2-ről tudnak jobb esetben, de leginkább nem tudják, hogy a beérkező milyen lesz? vagy hát v2 lesz mert a v1 gyártása már megszűnt
-
Tompie
őstag
válasz Gubek-Einste #52582 üzenetére
ok ok na a lényeg akkor min v2 legyen
-
Tompie
őstag
válasz Gubek-Einste #52580 üzenetére
Akkor mire jó v3 és miért nem jó / maradt továbbra is v2, sosem értettem azt hittem az újabb verzió kiadás tartalmaz valami újítást.
-
Tompie
őstag
válasz Gubek-Einste #52578 üzenetére
Eddig boltoknak akiknek írtam csak v1 v2-ről írtak, illetve hogy amit beszereznek az valószínű már v2
Viszont ennek tudatában inkább már v3-at szeretnék[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
A TP-Link Archer C7 AC1750 routerből létezik már V3 is?
E szerint igen.
Vagy nem mindenhol? -
Tompie
őstag
válasz Gubek-Einste #52345 üzenetére
Oké, köszönöm, okosítom magam
-
Tompie
őstag
válasz Gubek-Einste #52343 üzenetére
...és, hogy lehet következtetni? mi a "képlet"? illetve pl milyen weboldalon ?
-
Tompie
őstag
válasz Gubek-Einste #52341 üzenetére
Konkrétan arra, hogy pl a TP-Link AC1750 routerben ha jól tudom (amit szintén csak fórumon olvastam) 3*3:3 antenna van ami néztem USB Sticket Archer T2U-t abban 1*1:1 (ezt is fórumon olvastam) de ezek az adatok nincsenek az adott termék leírásában, specifikációjában, akkor honnan lehet megtudni ?
Pl milyen antenna van az Archer T4U-ban?
Bocs ha nagyon láma a kérdés -
Tompie
őstag
Egy nem ide illő kérdésem lenne, de honnan lehet megtudni / megállapítani egy eszköznek milyen MIMO antennái vannak, mert erről nincs szó a leírásban?!
Köszönöm -
Tompie
őstag
válasz Gubek-Einste #52269 üzenetére
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy esetleg mivel jobb router egy C7 a C5-től? Mivel tud többet amitől olyat ajánlottabb venni?
Köszönöm -
Tompie
őstag
válasz Gubek-Einste #52269 üzenetére
Köszönöm
-
Tompie
őstag
Ma egy Tp-link Archer C5 AC1200 router ajánlott darab? Stabil net / wifi dobálás nélküli nethez, mind 2.4GHz-en mind 5GHz-en?
Illetve tudna kezelni egy Linksys WUSB600N sticket?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Arra lennék még kíváncsi, hogy miben különbözik a TP-LINK WDR3600 és WDR4300?
A 4300-nak 3 antennája van és 5GHz-en max. 450Mbps-t tud a 3600 két antennás és 5GHz-en "csak" 300Mbpds-t tud, ennyi?Illetve Linksysbe min. melyik az / melyek azok amik ugyanezt tudják?
Köszönöm
-
Tompie
őstag
válasz Intruder2k5 #47477 üzenetére
jaaa ok, én már belekeveredtem a számokba a TP-Link-nél
Sőt ha a 842ND csak és kizárólag abban különbözik a 841ND-től hogy az kapott egy USB portot akkor nekem lehet az is elég most se sokat használtam az USB-t
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz Intruder2k5 #47475 üzenetére
Köszönöm.
Ha 842ND-t veszek mindenképpen v2-t. Annyira nem is látom a 843ND mivel újabb mint az előd a WISP mód? na bumm
-
Tompie
őstag
válasz Intruder2k5 #47458 üzenetére
Ha felteszek rá egy Tomatot és ha úgy adódik simán vissza lehet rá tenni gyárit? Illetve a Tomatot is simán egy lépésben fel lehet rá tenni? nem úgy mint ddwrt-t?
köszönömEgyébként szerintem ez lesz az utód, a 842ND-ről elég sok negatívumot írtak az egyik webáruház kommentelői.
Valóban olyan rossz lenne ?[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Hali!
Régi routerem Linksys WRT610N v2) lehet cserére szorul, dobálgatja a netet és nem jövök rá a hibára, régi router lévén ajánlották a táp cserét, megtörtént
Az új, árban max 10.000HUF.
Amiket első körben kinéztem, ha márka hű maradok akkor Linksys E900.
Illetve márka váltás estén TP-Link WR842ND v2 (1db USB porttal tud többet mint a WR843ND???) vagy TP-LINK WR843ND.A TP-LINK-nél az a kérdés melyik ajánlott, ahogy néztem WR842ND v2-hez a legfrissebb firmware (06/09/15) míg a WR843ND-hez (10/04/14). A régebbi routernek jobb a támogatása? Mindezek ellenére ajánlatosabb a WR843ND megvétele mert újabb kiadás?
Egyébként DIGI 100Mb nethez kell, nem probléma ha nem jön át vezetéken a 100Mb a régin is csak 92 körül jött át, illetve leginkább WIFI-n használom.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Egy Linksys WRT320N vagy egy WRT610N?
Itt most csak arra vagyok kíváncsi, hogy a 320-asnak a jelerőssége van olyan jó mint a 610-esnek?
Tudom hogy a 610 egyszerre tudja kezelni a 2,4Ghz meg 5Ghz, meg van USB csatlakozója. -
Tompie
őstag
Ezt tapasztalatból mondod ? mert az egyik fórumon pont azt olvastam, hogy az USB-snek erősebb volt a jele mint a PCI-osnak és aki írta neki erről gyakorlati tapasztalata volt, arra alapozta a kijelentését. A két eszköz amiről szó volt egy Linksys WUSB600N és egy Linksys WMP600N.
-
Tompie
őstag
Egy gyors kérdés: Linksys WRT320N vagy Linksys WRT610N?
Tapasztalatok? Érvek, ellenérvek?!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest