Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lali-213
senior tag
válasz Gabesz1019 #91124 üzenetére
A tévé közelsége legfeljebb a wifit zavarhatja, a kábelt nem. A router és a PS közötti kábel hossza nem hiszem, hogy gond lenne.
Az ONT-t esetleg újraindítottad az AX20 beüzemelése óta? Nem garantált, hogy hoz változást, de ártani nem fog. -
blakey
titán
válasz Gabesz1019 #91120 üzenetére
A Galaxy A5 2017-es 5GHz/80MHz-en 433Mbps linksebességre képes, a valós sebesség olyan 230-250Mbps körül van, ennyit mértem AX92U, AX82U és AX58U-n is. Kábelen mennie kéne a 930-940Mbps-nek.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Imi1981
veterán
Nekem mindenhol ca5e kábel van. Szerintem semmi sebesség növekedés nem lenne cat6 vagy cat7 kábeltől. Bár majd jobban hozzáértők megmondják.
-
Lali-213
senior tag
Szia,
Nekem egy TP-Link C2 AC750-em van - messze gyengébb, mint az AX20. Cat5e kábellel van egy laptop rajta és 900/300 feletti értékeket is mérek rajta. Pedig a gép egy 3. generációs i5-ös 8Gb RAM-mal.
A routeredben nincs esetleg bekapcsolva a QoS (quality of service)?
Milyen wifi sávon próbálkoztál? 2.4 GHz vagy 5 GHz? A csatorna, amint a routered sugároz nincs nagyon telítve a környékbeli eszközöktől?[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Gabesz1019 #91118 üzenetére
Nekem PC-n 942/942 megabitet mér kábelen. Wifi meg függ az eszköztől. Ha tudja a mobil a wifi 6-ot akkor 700/500 körül tud (az én netem-el) és egy xiaomi mi note 10 lite mobillal ami nem tud wifi 6-ot és amúgy is lassabb sebességre képes azzal 235/235 megabitet mérek.
Digis routerrel mennyit mértél? -
tha_answer
őstag
válasz Gabesz1019 #91038 üzenetére
http://en.techinfodepot.shoutwiki.com/wiki/TP-LINK_Archer_AX1800
itt megtalalsz mindent a kerdesedre. a minosites feltetele a mumimo kapacitas az mas kerdes h mivel ez draft3as keszulek igy uplink mumimo is van-e, vagy csak downlink. de legalabb nem kamuaxes.
viszafele kompatibilisek, igen.
[ Szerkesztve ]
-
tha_answer
őstag
válasz Gabesz1019 #91033 üzenetére
amit lehet, kabelezz.
ax20 hatotavjat dicserik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest