Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz kpityu2 #99592 üzenetére
Megnéztem a programot, sajnos nem dobott fel ilyen lehetőséget, marad a szigszalag bár a tv mögött van amúgy is, nem zavar, láttam okosságokat még hogy van valamilyen okos optus firmware, de az már egy elég erősen hardwerbele nyúló dolog, azt nem merem megtenni, pedig írják hogy ott már a weboldalon is állíthatom a ledeket, annyit meg nem ér. 24 óránként van ipcím váltás, de teljes a térerő így így marad, kár hogy nem vezették be ezt az új csomagot amúgy. Gondolkodtam még egy mikrotikes lte routeren de annak az ára 1 havi teljes fizu. viszont azon alig van led és kültéri meg lankábeles.
78ezer forintot kiadni egy mikrotik ltere?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest