Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz blakey #91747 üzenetére
Nálam EU global az egyik, kínai a másik AX3600-as, volt ez is, az is önmagában bedugva, semmi se gyenge. Az EU-s gyengébb, mint a mikrosütő kínai, ha keresem a bajt, és falak mögé, 30m-re megyek, nade melyik routzer nem vérzik el ott 50K-ig? Mind...
Semmivel se rosszabb ez, mint bármelyik másik dupla pénzért, amelyiknek ugyanazok a max értékek vannak megszabva az európai régióban. Ha hergelni akarod, mert kevés, veszel még egyet, a ház másik végében bedugod, és akkor két közepes teljesítménnyel nem melegszik az asztalon a bögrében a víz, hanem dolgozik normálisan a rendszer. Ez az wgy routerrel oldjunk meg mindent, egy marhaság, kb mint ha azt mondod, hogy az előszobába veszel egy nagy hangfalat, és onnan akarod a hálószobában a híreket hallgatni. Több kisebb mindig egyenletes lefedettséget biztosító jelet fog sugározni, plusz az ax3600 ismeri a dupla sávot, azaz egy ssid van, ha távolabbra kerülsz, és úgy ítéli meg, hogy az 5GHz már lassabb, észrevétlenül levált 2.4-re. Nálam az ac65P két fal mögött 300 mbit-et tudott, ugyanott az ax 3600-as 650-700-at.
Én is egy hónaposan vettem a kínait 15-ért még tavaly augusztusban, volt erre 5 percem, bevállaltam, és megdöbbentően jó, totál bevált, utána vettem a másodikat, ezek látják el a ház lefedését, és egy perc akadás se volt hónapok óta. Nem igazán szól semelyik másik mellett érv... Ha lett volna jobb router ugyanennyiért, vagy ugyanilyen kevesebbért, már megvettem volna, de nincs.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest