- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Microsoft Word topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Dragon3000 #82514 üzenetére
Mutatsz nekem olyan weboldalt, ahol ez a hibaarány látható? Nekem elég a router topicja is, meg a saját tapasztalatom is, pont az a lényeg ebben a kis mintában, hogy egyik sem user error, hanem a router foschta össze magát. Minden más garis javításos sztori, amit a nagymuter, nagyfater intézett, simán lehet elállításból származó ügy, én az ilyen mendemondákkal nem foglalkozom, nekem elég az, hogy olvastam jópár hasonló esetet, és az enyémet se tudta feltámasztani az asus márkaszerviz, tehát nem csak valami apróság volt.
Lépjünk is túl ezen, a topicokban ott vannak a megtörtént esetek, mindenki eldönti, hogy ő akart-e a következő ilyen sztori lenni vagy sem. Aki Asus routerben gondolkodik, az figyeljen nagyon a gari meglétére, Xiaomi esetén az elmúlt pár év tapasztalatai ealapján a garijegy csak egy papír lenne a sok közül, én nem tudok meghibásodott eszközről, de zte biztosan tudsz ugyanolyna arányban, mint egy Asus routeres csoportból, gondolom linkelni sem lesz nehéz, ha számokat mertél írni.
És akkor hogy legyen még konkrétabb is:
Az egyik barátom egy számtech céget vezet, önkormányzatokat, iskolákat, egyetemeket vállalkozásokat szolgálnak ki számítástechnikai hálózatépítés, hibaelhárítás, fejlesztés terén, egy kapcsolt nagyker is van már mellettük, annyi a beszerzés. Kérdeztem őt is Asus router ügyben, azt mondta, ők nem érnek arra rá, hogy asus routert helyezzenek üzembe, majd napok- hetek múlva ismét kimenjenek, kicseréljék, és a garis dolgait intézzék, egyszerűen kizárt, hogy bent legyen a listában asus router, régen rengeteget szívtak velük, meg úgy általában asus eszközökkel is. Nem hittem neki.
Amúgy ha már mindig ezt az alma- körte hasonlatot hozzátok elő, mutatsz nekem ax AX3600-zal azonos képességű, itthon érvényesíthető garis routert 27 ezres alatt?Konkrétan nem érted még mindig, hogy a jelerősség nem a router mellett állva fontos, hanem 5-6 fallal arrébb? Ahol az egyik router már nem ad jelet, ott a másik még 80 mbit-tel tolja. Nekem ennyi elég. De ezt leírtam az előbb is, azóta nem változott semmi, ezek szerint abból se értettél meg semmit, parttalan vita ez, amikor a routerek topicjai tele vannak azzal, hogy 1 emelettel, meg 4 falla arrébb milyen a jelszint, meg a sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest