Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Dragon3000 #82514 üzenetére

Mutatsz nekem olyan weboldalt, ahol ez a hibaarány látható? Nekem elég a router topicja is, meg a saját tapasztalatom is, pont az a lényeg ebben a kis mintában, hogy egyik sem user error, hanem a router foschta össze magát. Minden más garis javításos sztori, amit a nagymuter, nagyfater intézett, simán lehet elállításból származó ügy, én az ilyen mendemondákkal nem foglalkozom, nekem elég az, hogy olvastam jópár hasonló esetet, és az enyémet se tudta feltámasztani az asus márkaszerviz, tehát nem csak valami apróság volt.
    Lépjünk is túl ezen, a topicokban ott vannak a megtörtént esetek, mindenki eldönti, hogy ő akart-e a következő ilyen sztori lenni vagy sem. Aki Asus routerben gondolkodik, az figyeljen nagyon a gari meglétére, Xiaomi esetén az elmúlt pár év tapasztalatai ealapján a garijegy csak egy papír lenne a sok közül, én nem tudok meghibásodott eszközről, de zte biztosan tudsz ugyanolyna arányban, mint egy Asus routeres csoportból, gondolom linkelni sem lesz nehéz, ha számokat mertél írni.
    És akkor hogy legyen még konkrétabb is:
    Az egyik barátom egy számtech céget vezet, önkormányzatokat, iskolákat, egyetemeket vállalkozásokat szolgálnak ki számítástechnikai hálózatépítés, hibaelhárítás, fejlesztés terén, egy kapcsolt nagyker is van már mellettük, annyi a beszerzés. Kérdeztem őt is Asus router ügyben, azt mondta, ők nem érnek arra rá, hogy asus routert helyezzenek üzembe, majd napok- hetek múlva ismét kimenjenek, kicseréljék, és a garis dolgait intézzék, egyszerűen kizárt, hogy bent legyen a listában asus router, régen rengeteget szívtak velük, meg úgy általában asus eszközökkel is. Nem hittem neki.
    Amúgy ha már mindig ezt az alma- körte hasonlatot hozzátok elő, mutatsz nekem ax AX3600-zal azonos képességű, itthon érvényesíthető garis routert 27 ezres alatt?

Konkrétan nem érted még mindig, hogy a jelerősség nem a router mellett állva fontos, hanem 5-6 fallal arrébb? Ahol az egyik router már nem ad jelet, ott a másik még 80 mbit-tel tolja. Nekem ennyi elég. De ezt leírtam az előbb is, azóta nem változott semmi, ezek szerint abból se értettél meg semmit, parttalan vita ez, amikor a routerek topicjai tele vannak azzal, hogy 1 emelettel, meg 4 falla arrébb milyen a jelszint, meg a sebesség. :D

[ Szerkesztve ]

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák