-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3nt0R
tag
TL-WR542G a TPlink amit most használok, a másik kettőre pontos típust nem tudok, mert az előző albérleteben hagytam.
Nem gondoltam, mert a "ledobál" alatt azt értettem, hogy minden arra csatlakozó eszközt ledob. Nem csak az én gépemet, hanem a lakótársak laptopját is. Értsd bekapcsolom a gépet, ami jelen esetben egy Linksys WUSB11v4 USB wifivel csatlakozik a nethez és 10 percenként ledobja a router (mintha kikapcsolna). Azt a gépet ami kábellel van rákötve egyáltalán nem "bántja", de a haver laptopját is ugyan így szakítja rendszeresen. (Igazából akkor szarakodik, ha 2 vagy több wifis eszköz csatlakozik hozzá).
Nem tudom, hogy visszaolvastad e a hozzászólásod, de nem sok építő jellegű kommentet sikerült beleírnod. Nincs azzal gond, hogy ezt írtad, de mondjuk igazán válaszolhattál volna a kérdésre is
Szóval még mindig áll: tud valaki javasolni jó routert? (értsd: használja rendszeresen több wifis eszközzel és nincs vele gondja).
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest