- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amazon Prime Video
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Open Broadcaster Software OBS
- Facebook és Messenger
- eBay
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
Szasztok! Bocsi az offert... video vago progit szeretnek , amivel tudok 3 videot egymas melle rakni, hangot levenni zenet alarakni, es nem tomoriti sz**rrá a fullhd-t ! Más igényem nincs valami egyszerubb ha ezeket tudja! Mit ajanlotok? Koszi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Leszedtem a legújabb Boot Racer programot, és egy futtatás után eltüntette a RocketDock ikon fejlécemet, és az Avast ikonomat a tálcáról! Hogy a bánatba tudom ezeket visszatenni? Már beraktam indítópultba, indításoknál engedélyezve vannak, de nem indulnak el csak ha én elindítom! Köszi a segítséget! A boot racert már leszedtem!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Adott egy JBL kis blootooth hangfal, egy dell 500 laptop XPvel, és egy USBs bluetooth adapter... istennek nem megy a párosítás... hol rontom el? Vagy milyen program ami..? Köszi!
-
zeusz55
senior tag
https://i.ebayimg.com/images/g/HZsAAOSwuMFUcqj3/s-l400.jpg
Sziasztok! Ilyet milyen progival tudok legegyszerubben csinalni? Nyilvan ugy tufom hogy egyenkrnt, de ugy h megadok egy mappat es aztan o osszedobalja a kepeket brandom?
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne mi az a program ami, 196 jpg képet randomban elhelyez egy fullhd vagy akármilyen nagy felbontású képen? Gyakorlatilag egy random mozaik kellene a 196 képemből amit be tudok állítani háttérképnek! köszi!
-
zeusz55
senior tag
válasz DrojDtroll #40610 üzenetére
Köszi, esetleg a már meglévő programokkal!? Nem szeretem a programot a programért elvet! minimalba tolom!
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Egy egyszerű kis porogit szeretnék letiltani a netről, hogy ne kapcsolódjon sehova. Windows tűzfalam ki van kapcsolva nem használom, avastom van. wagy a Win 7 ben valahol le lehet ezt tiltani!? Köszi!
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Roviden a problemam . Van egy kinai mp3 lejatszo ami mappakat nem kezel csak egy mappaban levo szamokat... szal almappakat nem... namost van 1250szamom 250mappaban.... ha osszeomlesztem nem jo mert kavalkad lesz plusz lesz olyan ami utne egymast fajlnevvel.... van e olyan program ami valami automatikaval a fajlnev ele irna az eleresi utjat? Pl ami most f:\zene\vegyes\0133.mp3 az zenevegyes0133.mp3 lenne? Vagy valami megoldas h ne egyenkent kelljen oket atirni legalabb kezdobetu legyen de az eredeti fajlcim maradjon! Halas koszi! Jah a vegyel masik lejatszot nem opcio mert mar a fel kocsit atalakitottam :-D:'(
-
zeusz55
senior tag
válasz Dluinet #32594 üzenetére
Wow köszönöm! Ha jól illesztettem be az írásodat nekem a
"A Windows időszolgáltatás beállítása külső időforrás használatára" van szükségem! És akkor ha a honlapon leirtakat elvégzem 15 percenként UPolja az időt, neten keresztül!?!?
Nem baj h stickes a net?megj az automatikus varázslóban a leirtakat be tudom állitani vagy kézzel állitsam inkább??
kernel ez a frappáns megoldás bennem is megfordult, de annyira hadilábon áll a lapos hogy szierintem az asztallal is össze van nőve, ha megmozdítom az váratlan következményekkel járhat ami hatással lehet a mamára is!
[ Szerkesztve ]
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Olyan segítséget kérnék, hogy nagymutter laptopja (86 éves.. nem a laptop) már nagyon leharcolt szerkezet, valsz lemerült benne az elem mert az órát így random elfelejti! Mamának beállítani az időt mivel 10/8szor félrekattint igy elég körülményes, amivel nem lenne baj, csak a FFox meghülyül ha 1988 at írunk! Kérdésem lenne egy olyan program, ami automatikusan és azonnal frissiti az időt ha internetet észlel! Tudom a winXP tud ilyet, de nem csinálja csak hetente. Beraknám inditó pultba és meg lenne oldva a probléma! Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Ingatlanos topic!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest