-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
-
fradi81
veterán
-
kraftxld
félisten
válasz Kloden #15418 üzenetére
Azért figyelmesen ezekkel, mert ha nincs jogosultságod a mappára akkor általában nem tudják ezek sem kijelezni a pontos mappaméretet. Tehát win vista/win7-nél ha többen használjátok a gépet más felhasználónév alatt, alapból nincs jogod hozzáférni a másik felhasználó dokumentumaihoz és egyéb cuccaihoz, tehát jöhet ki fals eredmény.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
joe2005
senior tag
-
Core2duo6600
veterán
Kertess rá különböző helyeken : a
Rapidshare_Unlimited stb....1 ip cimről 1 óra alatt egy megadott mennyiséget szedhetsz le.
Emiatt a letoltésvezérlővel nem mész semmire sem[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Korte123
csendes tag
Üdv Kloden!
Egyik kolléga Mpeg2 file-t szeretett volna vágni, és újrakonvertálás nélkül kimenteni. Azt írtad, hogy:
"VirtualDub-Mpeg2 -vel Direct stream copy módban kódold."
Ott a link, megnéztem ezt a VirtualDub-Mpeg2-t, és én nem találtam meg benne azt, hogy mpg2 file-ként ki lehetne menteni vele. Csak AVI-ban lehet, ahogy minden korábbi Vdubban. Mégis lehet valahogy, csak nem jöttem rá?
Én a VideoReDo nevű programot használtam erre, nagyon király.. volt, amíg le nem járt a 8 napos próbaidőszak, és most már csak pénzé akar dolgozni.
Gondoltam ez a Vdub-mpg2 is jó lenne vágni...
Ez a VideoReDo volt az első, amivel vágni tudtam újrakódolás nélkül! Még a hangot is el tudja csúsztatni. Ez ritkaság.Előre is köszi
-
pitman
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest