- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux Mint
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Netflix
- Mikrotik routerek
- A DEI-programok beszüntetésére kéri az Apple-t Donald Trump
- Synology NAS
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A legutolsó PowerPoint Viewer támogatja a 2003-as PPT-ket is ill. a 2013-as PPTX-t is. Ezt azért tudom, mert az év elején tettem fel pár versenyzőnek.
Azt, hogy a 2016/2019-es PPTX-t támogatja-e, azt nem tudom biztosan, csak feltételezem, hogy igen (legalábbis az egyszerűbbeket, pl amiben nincs makró kód stb stb)Egy próbát talán megér: PowerPoint Viewer14.0.4754.1000
UI:Azért nem tudom most kipróbálni a 2019-es PPTX-el, mert épp most húzom fel a rendszert egy új vasra, még nincs felpakolva a 2019-es Office...
-
Cs1csó
titán
Esetleg: Autodesk Flow Design
-
pc360
addikt
Igen, csak a passzív jellegén csodálkoztam. Értsd: nem lehet azt tudni, hogy milyen felbontásra állítja? Amúgy van pár felvevőprogi, ami beállítás szerint kiírja a felbontást játék alatt, anélkül is, hogy el kelljen indítani a felvételt. Legalábbis így rémlik... de lehet, az csak az FPS - ki kell próbálni. OBS, oCam stb.
-
akaido
addikt
-
Ott van pl. a beépített mentés. Mindent elment (lemezképet is!), és a telepítőlemezről indítva, vagy direkt "visszaállító" lemezt készítve problémamentes a visszaállítás. A csere után ugyanazt a rendszert kapod vissza (programokkal/adatokkal), mint ami rajta volt mentéskor. [link]
De ha külső programról van szó, nem fizetnék a Norton-ért. Megoldható ingyen is. pl. ott az Easeus Pertition Master Free, vagy a Redo Backup,...
-
dr_strange
senior tag
Symphonyt nem hasznaltam, Ooo-nal kisebb, karcsubb, gyorsabb.
Tablazatkezelot nem ismerek (win ala), de pl. sok geppel egyutt telepitve jar az MS Works csomag, egyszerubb tablazatokhoz, dokumentumokhoz az is boven eleg lehet.
Vagy valamelyik online irodai alkalmazacsomag, ZOHO, GoogleDocs
-
Core2duo6600
veterán
Most írok egy pár nevet / linket a teljesség igénye nélkül, hogy melyik tudja ezt a mi neked kell, kipróbálás után tudod meg.
Régebben free volt
[Ashampoo® Burning Studio]Úgy kb ezek, de google a barátod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- ZIDOO médialejátszók
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G4 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest