-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
A legutolsó PowerPoint Viewer támogatja a 2003-as PPT-ket is ill. a 2013-as PPTX-t is. Ezt azért tudom, mert az év elején tettem fel pár versenyzőnek.
Azt, hogy a 2016/2019-es PPTX-t támogatja-e, azt nem tudom biztosan, csak feltételezem, hogy igen (legalábbis az egyszerűbbeket, pl amiben nincs makró kód stb stb)Egy próbát talán megér: PowerPoint Viewer14.0.4754.1000
UI:Azért nem tudom most kipróbálni a 2019-es PPTX-el, mert épp most húzom fel a rendszert egy új vasra, még nincs felpakolva a 2019-es Office...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Cs1csó
félisten
Esetleg: Autodesk Flow Design
-
pc360
addikt
Igen, csak a passzív jellegén csodálkoztam. Értsd: nem lehet azt tudni, hogy milyen felbontásra állítja? Amúgy van pár felvevőprogi, ami beállítás szerint kiírja a felbontást játék alatt, anélkül is, hogy el kelljen indítani a felvételt. Legalábbis így rémlik... de lehet, az csak az FPS - ki kell próbálni. OBS, oCam stb.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
akaido
addikt
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Ott van pl. a beépített mentés. Mindent elment (lemezképet is!), és a telepítőlemezről indítva, vagy direkt "visszaállító" lemezt készítve problémamentes a visszaállítás. A csere után ugyanazt a rendszert kapod vissza (programokkal/adatokkal), mint ami rajta volt mentéskor. [link]
De ha külső programról van szó, nem fizetnék a Norton-ért. Megoldható ingyen is. pl. ott az Easeus Pertition Master Free, vagy a Redo Backup,...
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
dr_strange
senior tag
Symphonyt nem hasznaltam, Ooo-nal kisebb, karcsubb, gyorsabb.
Tablazatkezelot nem ismerek (win ala), de pl. sok geppel egyutt telepitve jar az MS Works csomag, egyszerubb tablazatokhoz, dokumentumokhoz az is boven eleg lehet.
Vagy valamelyik online irodai alkalmazacsomag, ZOHO, GoogleDocs
JRR Tolkien nyelvei - aglardh.middangeard.org.uk
-
Core2duo6600
veterán
Most írok egy pár nevet / linket a teljesség igénye nélkül, hogy melyik tudja ezt a mi neked kell, kipróbálás után tudod meg.
Régebben free volt
[Ashampoo® Burning Studio]Úgy kb ezek, de google a barátod
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest