- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz V.Stryker #16792 üzenetére
Ha simán csak ráhúzod egy lemezre nem lesz jó? A recoveryről ha tud bootolni akkor szerintem ha kiírod dvd-re arról is menni fog. Ha van RW-d próbáld ki azzal, esetleg csinálj belőle power isoval egy dvd imaget és írd ki abból.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
válasz V.Stryker #16781 üzenetére
lemásolod 1 fájlba azt a partíciót? Pl. CloneZilla tud partíciót fájlba menteni (gzip-be tömörít, amit szerencsés esetben kiírhatsz egy dvd-re is.)
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
bobsys
veterán
válasz V.Stryker #15166 üzenetére
Csinalsz egy utemezett feladatot amiben a program amit futtatni kell az a hangfile (nyitja hozza a lejatszot), utemezed kedved szerint.
Most kiprobaltam es siman elinditotta a videot.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
válasz V.Stryker #14682 üzenetére
Minek az? Mint említettem a windows beépített lemezkezelője is jó ilyen célra.
Ha mindenképpen ragaszkodsz a küsős megoldáshoz, a chkflsh tud "low level initialization-t. Itt megadod mennyi, és milyen fájlrendszerü partíciója legyen az eszköznek.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz V.Stryker #14680 üzenetére
Attól függ, hogy hol és melyik progi írta.
Valószínű összehasonlítási hiba. Az adott cellából kiolvasott adat nem egyezik meg azzal amit előzőleg beleírt.Töröld azt a 30mb raw-ot, és hozz létre egy teljes lemezt betöltő partíciót rajt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz V.Stryker #14076 üzenetére
Ott a Win-ben az Ütemező. Az azt indít el és akkor, amit és amikor megadsz neki.
Ha az túl bonyolult, akkor akár itt van egy célszerszám is.
-
-
-
félisten
válasz V.Stryker #13915 üzenetére
Hali!
"Na, fel is tettem."
Arra azért felhívnám a figyelmed, hogy az MSE-ben nincs tűzfal, szóval az nem 2 in 1, tehát kell fal, ami lehet a W7 fala is akár. Ingyenesben egy szoftver ismeretes, amiben "minden" van, az pedig a Comodo Internet Security. Azonban ez már nem a "hülyebiztos" kategória, kell hozzá valamennyi ismeret, hogy a kérdésekre helyesen válaszolj. Van topicja.
(Mert a fala az egyik legjobb, de mint minden jó fal, kérdezget)Én amit telepítek sokat, az Avira 10 Free + PC Tools Free tűzfal(én Comodo tűzfallal használom az Avira-t)
Ezt még átolvashatod
Ingyenes jó falak (ha nem a Win fala mellett döntenél és kipróbálnád esetleg őket):
Comodo Free FW
PC Tools FW Plus Free
Online Armor Free FW (x64-et nem támogat)
Outpost Free FW
ZoneAlarm Free FW (Daemon Tolls-al összeakad)Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz V.Stryker #13912 üzenetére
Hali!
Szerintem arra, hogy fel kell telepíteni, aztán működik. Nem kell hozzá semmilyen informatikai ismeret, nem kell agyonkonfigolni, hanem teszi a dolgát egyszerűen.
Szóval "hülyebiztos" = Nagyon felhasználóbarát.Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz V.Stryker #13575 üzenetére
Audacity ismeri a hangra aktiválódó felvételt. De vann direkt ilyen programok.
Pl. a scanner recorder[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz V.Stryker #10489 üzenetére
Hali!
Konkrétan nem tudom melyik felelne meg az igényeidnek teljesen, de ezeket nézd végig, valamelyik talán jó lesz. [link]
Én egyszer már végignéztem őket, csak sajna az volt a kitétel, hogy magyar is legyen, meg tudjon Outlook 2007-ből importálni is, meg még pár "követelmény" ezért maradt a ThunderBird, de ha neked nem érdekes a nyelv például, meg más igényeid vannak, akkor itt találhatsz megfelelőt.
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
atesz117
aktív tag
-
ponix
aktív tag
válasz V.Stryker #8167 üzenetére
Itt olvasgass! Sok hasznos infót találsz!
http://www.filmkonvertalo.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8469
A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King
-
Froclee
őstag
-
pityulee™
tag
válasz V.Stryker #4612 üzenetére
win-ben bármilyen html-t betehetsz háttérnek, és ebbe a html oldalba be lehet ágyazva pölö egy [http://www.phersotty.com/fishBowl.swf]flash bizbaz[/L] (*.swf) is ami simán lehet animált
csak kell találni vmi számodra kafa swf-et, beágyazni egy eg html-be oszt mehet háttérnek
de van oan prg is ami swf-ből hátteret csinál[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest