-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz canniball #4698 üzenetére
Azt értem, csak a "hálózati meghajtórol" részét nem tudom hova rakni.
Tehát nem a C:-on van a program, hanem a hálózat egy másik gépén.Akkor mégsem: én azt hittem csak a saját levelezésedet akarod látni több gépen, ugyanúgy. De ezek szerint a cég több/minden dolgozójának kéne hozzáférés ugyanazon postafiókhoz minden gépről.
Úgy mondom, hogy kb egy info@cegnev.hu levélcímet akarok úgy megoldani 2-3 gépen, hogy bárki bármelyikhez leül, rögtön lássa hogy melyikre ment már válasz, melyik az amit csak elolvastak, és nem ment rá válasz, és melyik az amivel még nem történt semmi.pl a gmail a jelszavak miatt is jó lenne, mert belépve tart, de nem tudom megoldani, hogy ne látszódjon a gmail-os cím.
Bárminek a telepítése megoldható, nincsenek agyonkorlátozott multis cégek gépei.
Sőt, kb van egy XP, és egy célprogram ami kell cég ügyeihez. -
hokitojas
csendes tag
Hello!
olyan progi kell xp vagy linux alá ami HFS/HFS+ fájlrendszerre képes konvertálni vagy kezeli azokat??
elöre is köszi -
canniball
nagyúr
"a portable thunderbirdre kérdeztem, hogy mi van, ha egyszerre fut."
Azt értem, csak a "hálózati meghajtórol" részét nem tudom hova rakni."igen, arról van szó, hogy bármikor bármelyik géphez leül bárki, ugyanazt lássa."
Akkor mégsem: én azt hittem csak a saját levelezésedet akarod látni több gépen, ugyanúgy. De ezek szerint a cég több/minden dolgozójának kéne hozzáférés ugyanazon postafiókhoz minden gépről.Még valami eszembe jutott: a webes levelezésre azt írtad "macera lenne mindig bejeltkezni...", ha megoldható a Firefox telepítése abban van jelszókezelő, így csak egy kattintás lenne a bejelentkezés.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
sbazsi
veterán
válasz canniball #4695 üzenetére
a portable thunderbirdre kérdeztem, hogy mi van, ha egyszerre fut.
igen, arról van szó, hogy bármikor bármelyik géphez leül bárki, ugyanazt lássa.
az inboxban és az outboxban is.
A gmail jó lenne, ha meg lehetne oldani, hogy ne legyen nyoma a gmailnak. Vagyishogy ne meghatalmazó meg sender legyen, csak feladó. az pedig a felado@cegnev.hu
ne pedig akarmi@gmail.com -
canniball
nagyúr
Bár nem hiszem, hogy kraftxld után tudnék segíteni, de hadd kérdem meg: nem az a problémád, hogy többen használjátok a gépeket és nem biztos, hogy ha az egyiktől felállsz 5 perc múlva lehet, hogy már csak egy másikhoz tudsz leülni?
"mi van ha egyszerre fut a két gépen egy hálózati meghajtórol"
Ezt hogy?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
kiskegyed
aktív tag
válasz Mr.Skyline #4682 üzenetére
Ha a path-t is tudod minden filehoz, akkor írj egy batch file-t. Minden filenév elé beírod, hogy "del " és elmented akármi.bat néven. majd lefuttatod.
-
canniball
nagyúr
1. Gmail ala IMAP+TB.
2. Ha csak POP van Portable TB.
3. Vagy levelezz weben keresztül, a böngésző tuti mindig egyformán mutatja.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok!
Keresek valamiféle alkalmazást amely "speciálisan" tud törölni
azaz pl. van egy listám fájlnevekkel és a listából kiválaszott fájlneveket keresse meg és törölje le a meghajtóról.Ha eddig nem oké akkor írok egy példát:
645567.1
123423.1
436577.1
436522.2
456465T.1ezek a fájlok a .1 .2 az kiterjesztést akar jelenteni
tehát különböző kiterjesztésű és különböző karakterszámú fájlt szeretnék törölni
de az a baj hogy nem 100 vagy 200 fájlról van szó hanem 50000-ről
és ezt egyenként nem lenne a leghatékonyabb törölgetni.
amúgy exel-ben van meg a listám.
aki tud segíteni nekem az írjon mert nagyon nagy szükségem lenne rá.Köszönöm!
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük"
-
sbazsi
veterán
válasz canniball #4680 üzenetére
párhuzamosan, két gépen.
tehát ha az egyikről válaszolok egy levélre, akkor a másikon is legyen a "megválaszolt" ikon a levél mellett. nem baj ha van egy kis késleltetés, mert nem arra kell, hogy a bejövő levleeket két kolléga válaszolgassa meg.
két egymás mellett lévő gépen mindig le lehessen ülni az egyikhez, és lehessen látni melyikkel kell még foglalkozni, melyikkel nem. Ha csak az egyik gépen van levelezés, tuti arra kell várni mindig, mert ott van valaki. -
sbazsi
veterán
olyan levelezőprogramot keresek, ami képes arra, hogy két gépen fusson egyszerre.
-
John Fowler
tag
Ez az "eredeti felbontás" túl általános.
Tipikusan digitális fényképezőgéppel készült képeknél, nagyobb scan-eknél ez szerintem nem reális a szó szoros értelmében. 5-8-12 megapixeles képek esetén nem igazán kivitelezhető a mai kijelzőkkel...Nekem annyi kell csupán, hogy fullscreenre váltva egy bizonyos -előre beállitható- felbontásban toljon ki mindent, akár kisebb, akár nagyobb, mint az aktuális desktop.
Videolejátszóknál ez alap feature. Képnézegetőnél (ahol értelme is volna) miért nem?''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
canniball
nagyúr
Van-e olyan progi, ami bizonyos időközönként (pár percenként) képes automatikusan mentést készíteni egy fájlról? (Értsd: átmásolja egy megadott helyre.) Lehetőleg ne egye a gépet, legyen ingyenes és az sem baj, ha nem szemetel feleslegesen (a korábbi fájlt írja felül).
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Gabás
addikt
válasz John Fowler #4674 üzenetére
irfanview-ben beállítható, hogy teljes képernyőmódban a képet annak eredeti felbontásában mutassa, az nem jó? (fölötte már úgyis torzul a kép)
-
John Fowler
tag
válasz Dagaddt #4673 üzenetére
Megnézem, de régen próbáltam már, és úgy rémlik, hogy kiba* ronda lett, és sok proginál semmit sem ér.
De megnézem újra.Ezt utálom egyébként a mai számtechben... egyre izmosabb és jobb gépek vannak, egyre bonyolultabbak a progik, de egy ilyen alap dolgot nem lehet csak vért izzadva megoldani... tudom hogy egyre kevesebb a CRT, de én pont azt a flexibilitását imádom, hogy nem vagyok egyetlen felbontáshoz kötve, ami néha túl sok, néha túl kevés...
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
John Fowler
tag
Ez is egy megoldás, de nem a legelegánsabb...
Mert egy másik gép is rá van kötve, abban meg Matrox videókártya van. És a desktopot nem akarom váltogatni, azt sok progi amúgy sem tolerálja jól. És ha csak thumbnail-eket nézek arra nem kell nagyfelbontás.
Nekem elég ha csak a kép megjelenitéséhez vált át.''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
Dagaddt
aktív tag
válasz John Fowler #4671 üzenetére
Én meg a helyedben Nagyfelbontásra állítanám a winfost és az ikon méretet meg ilyesmit customizálnám mert lehet!
És akkor mindenhol nagyobb területed lessz!
Progikban!
Ikonokat meg mondom akkorára állítod amekkorára szeretnéd! Tudtommal!D°°ci
-
válasz John Fowler #4671 üzenetére
Beállítasz egy profilt a CCC-ben a képnézegető programra, ami automatikusan átváltja a felbontást, amikor elindul. Ennyi.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
John Fowler
tag
Köszi a segitő szándékot. Leirom hogy pontosan miért kell, és akkor rögtön egyértelmű lesz hogy mire gondoltam. Szóval adott egy 21"-es CRT monitor, amin a desktop 1280x960-ra van állitva, mert ennél nagyobb felbontáson már őrült kicsik az XP ikonjai, karakterei, nehezen olvashatóak a weboldalak, stb. Szóval az 1280 az pont kényelmes mindennapi használatra. De ha (jó nagy méretű ofkoz) képeket akarok nézegetni, azt jó volna 1600x1200-ben, vagy akár 2048x1536-ban, merthogy a moncsi még azt is lazán viszi. A különbség látható, ugyanis 1280-ban ~1 millió pixelt rajzol ki, 1600-ban majd' 2 milliót, 2048-ban pedig több mint 3milliót. Szóval sokkal szebbek a képek nagyobb felbontáson, jobban kijönnek a részletek.
Amióta az ATI CCC-ből kivették a gyors felbontásváltó menüt (nemtom mi volt a rendes neve, de arra gondolok, hogy a taskbaron lévő kis ATI-ikonra klikkelve feljött egy lista az ismert felbontásokkal -mellesleg ez kinek fájt hogy meg kellett szüntetni???) azóta nincs kedvem minden képnézegetés előtt jobbklikk desktopra, tulajdonságok, felbontás menü, csúszkaállitás, Apply, stb kombóhoz, majd ha végeztem akkor újra ugyanezt. Érdekes módon a Mediaplayer Classic, vagy pl a PowerDVD tud ilyet (be lehet állitani külön felbontást arra, ha fullscreenre kiteszed a videót), de az ismert képnézegetők NEM (pl Irfanview, Xnview, ACDSee, ezeket már próbáltam)
Szóval nekem nagyon kellene ez a rendkivül bonyolult feature ami már DOS alatt is tök alap volt...
Na ilyen képnézegetőt ajánljatok.''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
Dagaddt
aktív tag
Segélly kiáltás egy jó dwg konverterért!
DWG->3ds,atl,pln
Tudtok valamit ajánlani!!!!!?
Plííz!
D°°ci
-
Dagaddt
aktív tag
válasz John Fowler #4667 üzenetére
Hát ilyenről még soha sem hallottam miért kell neked más felbontás ha képet nézegetsz!?
JA biztos nagy méretű képeid vannak.
Nem is tudom miért nem veszed egyszerűen a legnagyobbra vagy a majdnem legnagyobbra és késsz?!
Általában azt szoktuk tenni így a monitor szab határt! Ha csak nincs valami jó új és nagy monitorod.
Akkor gondolom a VGA szab határt
és ebben az esetben talán lenne értelme egy proginak ami ha winfos 1280*1024 akkor is megnyitja a képet 1920*1200 ban (tudom azegyik norm felbontás a másik széles)most csak mondta valamitVagy pont hogy a kissebb képekhez kell???
[ Szerkesztve ]
D°°ci
-
GrandeP
addikt
válasz John Fowler #4667 üzenetére
Én úgy gondolom h fullscreen-en mindegyik progi úgy nyitja meg a képet, ahogy annak pixelei engedik...
de pl ez egy jó progi irfanview
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
John Fowler
tag
Tud valaki nekem olyan képnézegetőt ajánlani amiben beállítható hogy fullscreen-en más felbontást használjon, mint a desktop? Ja igen, windows-hoz kellene (XP)...
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
törölt tag
sziasztok,
mondjatok nekem lecci lakastervezo progikat, ahova lehet butorokat / berendezeseket bepakolni es a vegen akar 3D-ben megtekinteni
valaszokat elore is koszi -
GrandeP
addikt
Köszönöm mindenkinek megyek próbálom is őket...
Winterhun... ha lehet inkább progit használnék... de ez se rossz ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
ÜDv!
két programot keresek és ehhez kérnék segítséget....
Az egyik, feladata az lenne h egy adott programot vagy programokat, a gép bekapcsolása után mondjuk 4 vagy 5 percel indítsa el automatán... minden bekapcsoláskor.
A másik meg egy vnc-hez hasonló progi.... A cél az lenne h munkahelyről lássam az otthoni gépemet ezt azt megtudjak vele csinálni és ha kell megtudjam nézni a webkamera képét!
Köszönöm előre is.
-
daveredline
tag
milyen(kicsi) program amivel legegyszerűbben tudok 3gp formátumú videókat egybefűzni egy videóba???
-
haxy27
aktív tag
szoval mégegyszer nem tud valaki ojan progit amivel korlátozhatom egy számítógép hálózati kapcsolatát? ja igen és távezérelhető. és nem netlimiternek hívják.
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
localhost
Közösségépítő
Ez a windows keverőrje vagy mixere magától Uri Geller nélkül is: csak kiálts a tálca jobb oldalán a hangszóróikonra: MŰKÖDJ! MŰKÖDJ!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
brumee
csendes tag
Hello olyan programot keresek amivel a hangkártyám bemenetét a kimenetre tudom irányítani.
-
VladimirR
nagyúr
du meter-hez hasonlo programot keresnek, epuljon be talcaba, csinaljon szep (nagy) grafikon, hogy visszamenoleg is alssam a forgalmat, kezeljen tobb interface-t es lehetoleg tudja elkuloniteni a helyi forgalmat az internetestol
letezik ilyen? -
haxy27
aktív tag
válasz Winner_hun #4648 üzenetére
A Cfos nekem nem jó mert alapjáraton nem tudja azt ami nekem kell és még meg felezi a net kapcsolatom sebeségét is. A netlimiter nél meg én álitom be hogy az egész gépen mekkora legyen a net sebeség vagy ha akarom csak egy adott program sebeségét korlátozhatom , ráadásul a hálozatban lévő gépeken lévő netlimitert is kezelhetem. Igaz ez utobbi licenc fuggő, sajnos. És ez a gondom hogy nekem single licence van. igy a hálozati gépeken nem tudom távkezelni a netlimitert, a több gépes licenc meg drága.
-
haxy27
aktív tag
Tud valaki a Netlimiterhez hasonló programot?
A lényeg az lenne hogy távolról lehessen vezérelni az adott gép internet sebességét (Sebeségkorlátozást) és megnézni a pillanatnyi sebeséget.
-
Phoebe
tag
mpg-et szeretnék sokszorosára gyorsítani és pár filmkockát jó minőségben kimenteni
-
lorcsi
veterán
van egy fájlom: .vsd
az rendben van, hogy a visio nyithatja meg (progi is megvan, viszont ha írom a serialt letílt, mert nem lehet benne 'F'betű )
utánanéztem az MS-nek is van .vsd-t olvasó progija, fel is tettem mégsem tud vele mit kezdeniesetleg más ötlet?
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
KEndre
HÁZIGAZDA
szia!
Annyit tudok mondani, hogy az NIIF-nek van ilyen profi megoldása, persze ez inkább egy szolgáltatás. Gondolom, nem olyan drága, ha valami "közhasznú" témáról van szó. Ha ez a vonal érdekel, keresd Mohácsi Jánost (mohacsi[kukac]niif[pont]hu), ő az illetékes.
üdv:
Krasznay Endre - KEndre
PROHARDVER Kft.[ Szerkesztve ]
Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
kem
addikt
Sziasztok!
Keresek olyan video konferencia programit, ami a következőre képes:
3 különböző helyszínen zajlik valami, mindenhol 1 kamera kintvan.
Egyszerre csak egy helyen történik valami fontos program,
és olyankor azt a máik 2 helyre kell közvetíteni élőben.
Ez 3 különböző városban fog zajlani neten keresztül egyszerre.Valaki tud ajánlani valamit?
Köszi!
-
sordin
csendes tag
Sziasztok!
Én egy olyan programot vagy TC plugint vagy akármit keresek amivel random könyvtárakat lehet másolni egy adott helyre. Konkrétan az mp3 albumaim ugye egy egy könyvtárban vannak és azokat szeretném az mp3 lejátszómra másolni, de nem akarok mindig válogatni, hanem azt akarom, hogy a progi válasszon ki véletlenszerűen könyvtárakat és azokat másolja át. Olyan progit már találtam ami random másol fájlokat adott helyről másik helyre, de én egész könyvtárat akarok másolni.Köszönet.
-
danati
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy viszonylag könnyen használható de jó videó szerkesztő programra lenne szükségem. -
Phoebe
tag
Kellene egy olyan program, mely azt a nagyon különleges és ördöngős feladatot tudja ellátni, hogy képes CD-t, DVD-t írni.
Nero 6 v6316 uninstall, CD Burner XP 3 v30116 uninstall, Small CD-Writer uninstall.
Semmi eget rengetőre nincs szükségem csak ~10.000 db. fotót szeretnék archiválni. -
lajszer
tag
Hali!
Vettem egy Samsung digitális kamerát és laptopomra mini-firewire kártyával akarom csatlakoztatni. Semmi szoftver nem volt a dobozban. Mi ajánlotok mivel tudám átvenni a legjobb minőségbe és esetleg egyből meg is szerkeszteni DVD-nek?
üdv, l.
-
localhost
Közösségépítő
GYÁRTÓFÜGGETLEN Tv-tuner kezelőprogramot (nem driver!) keresek, olyasmit, mint a ChrisTV.
Bombázzatok, kérem
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
S. Szabi
őstag
Helo mindenkinek!
Olyan progit keresek, ami játék közben ki tudja írni a hőmérsékletet (proci, v.kártya, chipset) pl. úgy mint a FRAPS az FPS-t
Van ilyen?Előre is kössz!
-
Brutforsz
senior tag
Ha ilyen animációra gondoltál, akkor a kulcsszó a morph, ezzel tudsz keresni szimpatikus szoftvert. Ezt a Sqirlz Morphfal dobtam össze.
Megadod a kiinduló és a célképet, valamint - igény szerint - elhelyezed rajtuk a kontrollpontokat, a többi a program dolga.
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
Dundy
tag
hát, pont ezt akartam elkerülni..
Biztosan létezik olyan program, ami ezt megcsinálja, csak nem találtam még rá.
Ha más nem, akkor ajánlották még az Ulead Cool3D-t, azzal megadod a kindulási és a végképet és a többit legyártja. Bár kizártnak tartom, hogy az azt csinálja, amit én szeretnék, de végső - gyorsító - megoldásnak nem is olyan rossz ötlet.
-
canniball
nagyúr
-
kircipeti
senior tag
Hi!
Olyan progit keresek, amivel szet tudok vagni tobb reszre egy nagy file-t es a reszeit kulon-kulon kiirva dvd-re ossze tudom illeszteni ujra, anelkul hogy winyora masolnam oket. Sajna a totalcommander beepitettje nem jo, mert ott fel kell masolni a reszeket egy mappaba es ugy tudja csak osszeilleszteni.
Koszi elore is!
-
Kkocos
tag
Ertve vagyunk, akkor miert nem rakod ossze kepekbol, nem tudom, biztos van valami profi program is tudja ezt neked kehozni, ketlem hogy lenne trial vagy free valtozata is. Kulon, kulon minden mozzanatat osszerakod, *.gif vagy mitodomen, lehet jpeg2avi converter, stb
-
Dundy
tag
Köszi!
Már nézném is, de ez a neve, hogy "on screen video grabber" ? Mert így nem talált semmit a google.
Amúgy - a video grabberből kiindulva - ugye azt érted, hogy én olyasmit keresek, amin olyan videót/animációt csinálok egy JPEGből, ahol LaciPista orra megnyúlik viccesen, majd visszamegy eredeti állapotába. Most ez egy hülye példa, de gondoltam szemléltetésre jó lesz.
Tehát a "folyamatában"-t nem arra értettem, hogy azt akarom rögzíteni, ahogy Photoshoppal éppen csinálom és nyújtom az orrát.
[ Szerkesztve ]
-
Dundy
tag
Sziasztok!
[b] Milyen programmal tudnék olyat csinálni, hogy:
1. Veszek egy pl. JPEGet
2. Az azon levő embernek az orrát megnyújtom majd visszállítom eredeti méretre-- úgy, hogy ez folyamatában látszódjék [/b], azaz nem csak szimplán Photoshoppal!
Igazából a cél egy DVDs prezentáció lenne (amire Ulead VideoStudio 11et használok), de az egyes képekkel vicces animációt szeretnék mívelni.
Minden ötletet előre is köszönök!
[ Szerkesztve ]
-
pityulee™
tag
válasz V.Stryker #4612 üzenetére
win-ben bármilyen html-t betehetsz háttérnek, és ebbe a html oldalba be lehet ágyazva pölö egy [http://www.phersotty.com/fishBowl.swf]flash bizbaz[/L] (*.swf) is ami simán lehet animált
csak kell találni vmi számodra kafa swf-et, beágyazni egy eg html-be oszt mehet háttérnek
de van oan prg is ami swf-ből hátteret csinál[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
sziasztok
Van olyan progi vagy háttér, amivel lehet ilyen animált hátteret berakni? Pl. mint az akváriumos képernyőkimélő, csak az a háttér és azon vannak az ikonok, miközben úszkálnak a halak.
-
-
NoLF
veterán
válasz raskolnikoff #4557 üzenetére
karóra, mobil, sűrű alt+tabolás, anyuhoz átkiabálás a másik szobába... a lehetőségek száma kvázi végtelen.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Kkocos
tag
válasz AceMcLoud42 #4603 üzenetére
Szivjosagbol nem , ha penzt is szansz ra, priviben johet barmijen kulonleges keressel
-
light01
tag
Hali.
Olyan gondom van,hogy van egy mixalbum,ami nagyon tetszik,de csak úgy bírtam leszedni,hogy számonként,tehát 34 darabban.És ezért nem bírom rendesen kiírni cd-re,mert minden szám között szünetet hagy.Van erre valamilyen programm,amivel össze bírom rakni?
-
AceMcLoud42
csendes tag
Sziasztok
Komplex kérdésem lenne. Olyan programot vagy winamp plugint keresek, amely olyat tud, hogy randomban játszik egy listáról, és bizonyos időnként (vagy 7 dal után vagy háromnegyed óránként mondjuk) beszúr egy fix számot, majd az eredeti listából folytatja.
Áruházi zeneanyaghoz kéne és nincs ember aki live-ban nyomni tudná.
Előre is köszi a segítséget
Énlennék
-
Trelleg
csendes tag
Üdv !
Olyan programot vagy leírást keresek ami a következőt lehetőve teszi:
Szóval tegyük fel hogy invitel adsl előfizető vagyok, van egy inviteles ip-m és hostom mikor elindítom a netet ha ircre fellépek a hostom a következő yxz@123-123-123-123.pool.invitel.hu vagy valami hasonlo én azt szeretném elérni hogy a hostom helyén egy regisztrált dyndns legyen pl ha fellépek ircre a hostom a következő legyen yxz@yxz.no-ip.org
Aki ebben tudna segíteni nagyon örülnék .
Üdv Trelleg.
-
adameee2
csendes tag
Sziasztok olyan programot keresnék amivel egy rajzfilet képkockákra lehet bontani,ha nincs ilyen akkor bocs hogy hülyeséget kérdeztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Napelem
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pentax DSLR topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest