- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- eBay
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz petya0426 #502 üzenetére
ÁSZF szerint, ha nem használom a terminált, akkor ők mondják fel a szerződést azonnal 6 hónap után.
Kérdés, hogy ez mennyire működik a gyakorlatban. Kérnek e utána még valami pénzt emiatt, vagy nem. Azt már persze nem írja.
Valami bennfentes infó jó lenne hozzá. Az ügyfélszolgálatot mégse kérdezhetem meg róla. -
Dicker
őstag
Köszi a tippet!
Úgy néztem a FizetésiPontosra van még hűségidőm. De azt is olvastam a szerződésben, ha 6 hónapig nulla a forgalmam, akkor ők bontanak szerződést. Ez mennyire járható út? Valami tapasztalat?
Mert akkor inkább kifizetem csak a havidíjat, és addig használom a másikat mellette. -
Dicker
őstag
Sziasztok!
Sumup vagy Mypos megy most jobban?
Próbáltam már sok mindent, de a mostani ofsz nagyon rossz minden téren.
Nekem havi szinten kevés a tranzakcióm, de nagyobb összegű. Átlag 300e/db, és külföldi kártyák.
Erre melyik lehet a legjobb megoldás?A múlt hónapban 73 ezer Ft jutalékot, és 34 ezer bankközi jutalékot vontak le.
2540 Ft terminál használati díj, és 14800 Ft forgalomarányos változó díj kíséretében.
Szerintem ezek elég ronda számok. (Plusz még arról nem is beszéltünk hogy a számlájukról le is kell szedni a pénzt)Tudtok ajánlani bármi mást ennél jobb feltételekkel?
Valahol elfogadható a jutalék? Illetve kiszámítható? Mert ahogy látom itt 4 különböző díjjal is terhelnek már. 100 ezer forintból 4-5 ezer kb a jelenleg, amit levonnak. Ezt más szolgáltatónl valahogy ki lehet számolni, hogy milyen átlagban von le? Vagy létezik olyan ahol tényleg csak azt az egyfajta x%-t vonják le?
Köszönöm a segítséget!Ha van kontakt bármilyen értékesítőhöz, aki normális és jobb ajánlatot tud adni, akkor azt is szívesen fogadom.
-
Dicker
őstag
Nem sok az 1,95%? (minden kártyatípus ennyi?)
Nálam 1,3 körül jött ki. Azt jelentené, hogy kb. +650 Ft/100ezrenként. Azaz alkalmanként az én esetemben ~1300 Ft.
Persze, ha kevés a tranzakcióm/hó akkor a havidíj kiesése fedezi. De amint átlépem a 3-4 db-ot, már rosszabbul jön ki.
A statisztikám alapján korábban évi 70-80 tranzakció volt, és csak 4 hónapban nem értem el a 3 darabnál többet.Az jó, hogy a terminált meg lehet venni, és nem kell bérelni. Ilyet próbálnék keresni mindenképp. Erre lehet még máshol is lehetőség? Fizetésipont, otp, stb?
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Új céget alapítottam, és kellene terminál. (hordozható)
Jelenleg milyen konstrukció a legjobb választás?
Nekem kevés a tranzakcióm/hó. Talán a legtöbb 15 volt, de átlag 1-2 havonta. Ezeknek az összege 200.000 Ft/alkalom körüli. Sok a külföldi vásárlóm szóval van mindenféle kártya. EU-s, nem EU-s, stb.Régebben a saltpay-nél voltam. (borgun vagy mi, itt volt tulajváltás).
Náluk a havidíj 4500 körüli. Tranzakciós díj kb. 1,3% körüli lehetett. Ebből a fenti összegből 2200-2500 körül vont le/alkalom.Melyik szolgáltató felé érdemes nézelődni? Nekem fontos, hogy stabilan működjön.
Meg persze minél kevesebbet húzzanak le, ennél a fajta használatnál.Köszönök bármilyen tanácsot!
Üdv,
D!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4