- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvak
senior tag
-
darvak
senior tag
válasz hoffman_ #8668 üzenetére
ÁSZF\5. pont - Elállás joga
Egyszerűen add vissza, de jelezd már a mai napon az igényedet írásban is![ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz Nixon18 #8671 üzenetére
Attól függ, kisebb modellekhez (családiház, csarnok) Intel HD4000 is bőven elég.
Nézz be ide--> ArchiCAD és Artlantis topik -
darvak
senior tag
Esetleg ő is jó lehet, csak fényes borítással jön (ujjlenyomato-fogó) 3év garival:Fujitsu Lifebook AH531
-
darvak
senior tag
válasz Vasinger! #9160 üzenetére
SB vs. IB procik közötti teljesítménybeli eltérés ~ 5-10% között mocorog.
Viszont az IHD4000 jelentősen erősebb az IHD3000-nél, vagy 30%-kal, ha jól rémlik.
MOD:
(#9162) ramrit
A4-es proci felejtős szerintem, A6 már elég jó.
Én az elmúlt 5 hónapban nem követtem a modellváltásokat.El ekll döntened,h most kell-e a játék, mint igény,v nem. IHD3000-rel mai játékokat nem tudsz futtatni.
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz Vasinger! #9170 üzenetére
E6420-i3 teszt
Itt gyengébb procival, de alapos teszt. -
darvak
senior tag
+2 Fujira, de Fujiban sem 1066, hanem 1333MHz-en megy a RAM.
Bár én úgy látom tudja az alaplap és a proci is az 1600MHz-et is
(#9444) runner 125
[link]
10K-ér nen csak összesen 2 év garira lehet bővíteni? Én úgy értelmezem, h a másik csomag kell a 3 év garihoz ( 18K).MOD:
(#9511) Dhampir
Nem tudom nem volt még szerencsém az új modellhez. Runner árul 532-ket, de eddig még nem nyilatkozott róla. Pedig páran már kérdezték[ Szerkesztve ]
-
-
darvak
senior tag
NVS5400
Amúgy lehet, h igazad van.Én anno ezen lepődtem meg, feltéve ha ez nem kamu videó:
quadro600 vs gtx580
A gtx580 tudjuk milyen kategória, milyen teljesítményű, tudtommal a quadro 600 eléggé belépőszintű a kategóriáján belül, mellesleg meg ~ 50K.[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz B-L-A-C-K #9534 üzenetére
Tudom, ezért írtam
MOD: (#9535) Borote
Persze egy Inventor HIVATALOSAN csak quadro és firepro kártyákra van hitelessítve. Nyilván.
Tudom ettől még hallani,h simán megy consumer kártyákkal is, de azért én meg ebbe kételkedem.
Elképzelhető, h bizonyos szinten ez meg is állja a helyét, de ha valaki munkára veszi, annak érdemes profi cuccot venni.[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz runner 125 #9613 üzenetére
Hát talán ezt még nélküled is össze tudtam rakni, csak én akkor könyvelem ezt így el, ha valaki konkrétan már megvette, és leírja, h tényleg így van.
Pl. ott volt az 531, a garanciát nem lehetett 5 évre kibővíteni, pedig akkor is mondhattad volna, mit nem értesz? Ott van a +2 év garibővítés linkbe
-
darvak
senior tag
Héj srácok Trinity téren jelenleg mik az infók? Csúsznak?
Nagyon nem vagyok képben mikorra ígérik őket, milyen modellek várhatók nálunk is (A8-A10).
-
darvak
senior tag
válasz bencekemence #9747 üzenetére
Ez elég ütős. De a Z580 nem csak Gt630M-mel jön?
data sheet Z580
Kis elírás lehet a német oldalon. Így gyengébb procival (i3-2350M), de picit erősebb gpu-val még mindig életképes alternatíva lehet a jóöreg y570a.Attól függ mi a fontosabb neked, erősebb proci,v picit erősebb gpu.
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz bencekemence #9750 üzenetére
Nekem ez magas Én legalább 1 ellentmondást látok itten..
Értem én amit mondasz, a német Lenovo oldal tényleg Gt640-et említ meg, de egyből ott van a link a német weblapon is a data sheet-re, ami meg ugyanaz, amit én is mutattam neked. Abba is Gt630M szerepel, 2Gb Vram-mal.
Majd más talán tudni fogja.
Itthon is volt olyan, hogy 1oldal hibáját görgette mindenki magával. DE valószínűleg neked lesz igazad!!
Én csak a félreértések elkerülése végett gondoltam jelzem, amit találtam.
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz Aranylo #10023 üzenetére
Z széria jobb minőséget képvisel.
VGA teljesítményeket itt nézegethetsz:
list
Részletesen láthatod az eredményeket, ha listán belül kattintasz.Olyat meg, h üzleti gép erős dedikált vga-val nem véletlenül nem találsz 200-ig, nem szokták ennyiért osztogatni.
Minőség+teljesítmény+jó gari, mindet egyszerre, na az drágaspyduck:
Ha már ilyen subnotebook, ha már Lenovo, az X230 nem fordult meg a fejedben?
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
-
darvak
senior tag
válasz DarkDeer #10143 üzenetére
Még van egy ilyen is
g75
Asszem van rajta bill.világítás.
G75 tesz (kicsit más verzió), mint linkben
Meg ilyen is:
Y580
Y580 tesztBár tudtommal az AsusG75 jobban sikeredett, ilyesmit olvastam itt fórumon, ha jól rémlik.
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz Sickboy25 #10159 üzenetére
Solidworks és társaival az a gond, h csak Quadro és Firepro kártyák vannak hozzájuk hitelesítve.
Azt,h egy mezei gamer kártya mennyire futtatja, teszem azt nem túl bonyolult modellek alkotása mellett, azt csak az tudhassa, aki ilyet használ
Az biztos, hogy már egy NVIDIA Quadro 1000M is simán alázza a GT555M-met Solidworks téren.
MOD:
DE pl ezen a fórumon azt írják, már HD3000-rel is lehet valamit kezdeni:
[link][ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz werszomjas #10178 üzenetére
Nem tudom mennyire fontos a bill. világítás, de az alapból kivágja a Lenovo-kat , Sony T modellt is, én törölném a sorból a Samsung+Vostro-t is.
Ezeket csak a tesztek alapján mondom.
-
darvak
senior tag
válasz werszomjas #10184 üzenetére
Vostro-t hagyd, mert hangos, melegszik, kijelzőjét se dícsérik.
MOD:
Ezek ultrabookok, hogy milyen megbízhatók? Passz, nemrég teremtődtek[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz 04ahgy #10217 üzenetére
3830 teszt
Jó sok negatívuma van.."CPU gets Throttled Quickly, Even during Everyday Use (Gaming)
-Placement of Ports
-High-Gloss Screen
-Mediocre Display
-Hot under Heavy Use
-Poor-Quality Speakers
-Non-Removable Battery"3820 teszt
Talán kevesebb negatívuma van, de no ODD."Few Ports, Badly Placed
-Weak Contrast, Few Viewing Angles
-No DVD Drive
-Bulky, Heavy Power Supply"[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz 04ahgy #10228 üzenetére
Ok, ugyanolyan wattórás mind2 gép akkuja, ugyanolyan TDP-s mind2 proci, nagyjából ugyanannyit eszik a 2 vga is (Gt540 +5watt), mind2 gép LED kijelzős, így üzemidő szempontjából nincs különbség közöttük.
MOD:
Ha neked nem 66Wh-s a 3820, akkor válaszd a 3830-at.[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz Kalifornia #10266 üzenetére
6xx-es gépek belépő gépek, nem túl minőségiek.
T-home-nál vennéd?
B820-as procival van ilyen árban. Háát átlag felhasználásra még talán éppen megfelel a proci.
Játék, na az nem nagyon fog menni, régebbi gémeket vihet low setting-en.
itt láthatod a játék teljesítményét
HP helyett jobban járnál vele:
A531Tudom drágább, de 3 év garis+ erősebb procis, és minőségibb gép (hangszórója gyengus).
Van olcsóbbért is ~105K, de ott 2Gb Ram + 320GB HDD-vel jön.Játékok terén nem hoz előrelépést az A531 sem, mivel ugyanolyan grafikai egységgel rendelkezik, mint a HP.
Használtba lehet még gépeket találni, minimálisan erősebb vga-val, mint a:
L750
NP300VLegjobb minőséget ebben az árban az A531 nyújtana neked.
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz Tekmen #10271 üzenetére
Toljátok ki 190-re, nem érdemes egy féléves Y570A-ért 180ezret adni, mikor 190-ért van új, 2 év garival.
-
darvak
senior tag
válasz Cruncher #10276 üzenetére
Szerintem jó lehet egy E5420 is.
+5-6000-ért veszel bele 4giga RAM-ot. 1600x900-as kijelző.Leírásban nem látom, de ha 60Wh-s akkuval jön, akkor üzemideje is elég jónak mondható.
Nem elhanyagolandó a 3év helyszíni garancia sem+fémváz!
teszt-i3-2310M-akku időkkel
2310m minimálisan alacsonyabb órajelú, ugyanolyan proc, mint a bolti linkben szereplő 2350mi:
[link]HD3000 csak sokadrendű játékolásra alkalmas, amúgy kis CAD+ film+net használatra jó!
HD3000NADE, persze a te igényeidnek tökéletesen megfelelne használt gép is, ahogyan azt Tikakukac írta.
Új gépet akkor csak érdemes venned, ha gépként használnád, nem csak egyetemi jegyzeteléshez+szünetekben zene hallgatásra. Erre felesleges lenne sokat költeni.[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz runner 125 #10310 üzenetére
+1.
Bár tudnám, milyen típust vennék magamnak, mégis megkérdezném itt a fórumba, hátha tud valaki jobb ajánlatot rá, mint én, esetleg valami akciót,ami elkerülte a figyelmemet, vagy valami kihagyhatatlan hardveraprós hirdetést.De tény,h a keresőt se használják, se olvasnak vissza még 1 oldalt se
MÁS:
B960-ba nem IHD2000 van, hanem Intel HD Graphics.Lásd data sheet:
Intel® Pentium® Processor B960[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell XPS/13.3"FHD IPS/i7-3687U/8GB/128SSD
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- Új Lenovo LOQ 15AHP9 8845HS/16gb/512gb/RTX4050 Gari 2027.09.18.
- HP Probook 650 G2 i5 6200U / 16 GB RAM / 250GB SSD / 15.6 FHD / wifi 5G
- 13. Gen i7- es Asus Vivobook (OLED) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest