- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
A bajom az, hogy konkrét probléma ebből nem fog adódni. A párom nagyszüleinek választottam, jó eséllyel azt sem tudják, mi az a HDMI. Csak az elv b*ssza a csőröm nagyon, mert konkrétan átcsesztek. Ha ezt tudom, akkor lehet, hogy még keresgélek egy darabig - és benne van, hogy nem találok jobbat. De akkor is
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Borote
addikt
Mennyi rájuk a garancia? Mert a 8440p gondolom használt lesz, de a Latitude is?
Mindkettő nagyon frankó kis gép, én erre a kérdésre nem is nagyon tudok választ adni, hogy melyik a jobb, mert ez nagyon sokban személyes preferencia is, hogy kinek melyik billentyűzet tetszik jobban, a kijelzőből melyik a szimpatikusabb, formavilág is eltér, illetve a garanciális hátér is különbözik.(#9517) K_mester: szívesen
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Közel biztos, hogy egy NVS5200 nem lesz jobb CAD-re, mint egy GTX660M
Hiába a jobban optimalizált driver (mondjuk az NVS még nem az igazi, a Quadro jobb lenne), 96 vs 382 CUDA mag, illetve a majd másfélszeres órajelkülönbséget nem lehet csak driverből behozni.Persze ha elég a kisebb teljesítmény, én is inkább vennék ThinkPad-et vagy Latitude-ot 300k-ért
-
Borote
addikt
Kissé szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban
Illetve ha a program egyáltalán nem támogatja a GTX580-at, azaz nem tudja kihasználni, akkor könnyen el tudom ezt képzelni, egyéb esetben meglehetősen nehéz.
Persze ez részemről csak elméleti síkon mozog, de ez azért elég meredek különbség lenne.(#9534) B-L-A-C-K: ja, de a Quadro 600 mondjuk 96 CUDA-s, 128 bites adatsínnel, a GTX580 pedig 512 CUDA-s, 384 bites adatsínnel ráadásul GDDR5-ös memóriával.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Ezért szoktam mondani, hogy spec. szoftveres dologra, ha kell noti, akkor ezerszer is nézzük meg vagy kérdezzük le a fejlesztőktől a pontos gépigényt és minden mást is. Különben előfordulhat ez is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
premete
veterán
Próbáltad már mindkettőt, vagy csak szimpátia?
Véletlenül van nálam Dell Latitude e6420-as és HP Elitebook 8460p, ezek közül egyértelműen a Dell a nyerő, az összes pro és kontrát figyelembe véve. 8440p-t még nem volt nálam, tehát az lehet, hogy jobb.
@ Dell e6x20-asokhoz is vannak xp és ubuntu driverek is a vista 32/64 és a win7 32/64 mellett.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
runner 125
nagyúr
Nem tudom miért nem érted.
Alap esetben az A532-k gariját levitték az eddigi gyártói 3 éves szervizgarról kettőre.A linkelt Fujitsu honlapon meg ott van feketén-fehéren, h a + 1 éves (az-az össz. 3 év ) gari bővítés 10. 160FT, a 4 évre bővítés meg + 18.288FT.
Borote
Jajam, ez is jó vétel lehet, pláne, h teljesül minden feltétel.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Dhampir
félisten
Nem sokkal lejjebb volt róla szó
"Jó hírünk van az AMD legújabb, Trinity notebook platformjára váróknak: befutott az első épkézláb IdeaPad."
(#9699) darvak
Majd a Télapó meghozza.
[ Szerkesztve ]
-
bencekemence
csendes tag
Én az ilyen gyártói pdfeket nem szeretem, nem nagyon frissítgetik, de lehet hogy neked van igazad, mert lehet a gyártó elírta, aztán mindenki átvette. Német, lengyel webshopok, ebayen is 640Mmel van feltüntetve. Aztán lehet, hogy csak egy nagy vicc.
Ráadásul van még 1 model, ami i7 & Win7, az is GT640Mmel van szerelve, elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz darvak #10163 üzenetére
Várható volt lejjebb viszik a y570-est, 210 ezres áron eladhatatlan, úgy hogy 230 ezerért már y580-as van...
Sickboy25: Z580-as 215 ezerért linkeltél 230 ezerhez képest az nem 40 ezer plusz... De tényleg kérdezz rá előtte a program topikjába mert mondom pontos infó kéne a programról ha ez az elsődleges használat amiért venni akarsz gépet.
HD3000 úgymond a mostani noti VGA-k legelja majdnem...De ha nincs játék teljesen jó használható átlagos felhasználásra, nekem is ilyen van az egyik gépemben...
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz darvak #10219 üzenetére
Ez alapján inkább a 2. a kettő közül. Az elég gáz, ha egy akku fixre van építve. Viszont a 2-es játékosnál meg sűrűn kell majd akkut cserélni, mert az akku nem szereti a meleget.
Valóban egyik se jó választás....szerk: Tikakukac: Én is inkább egy T500-ast ajánlottam volna a delikvensemnek, de sajnos új kell, számlával, és sokan vannak ezzel így.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
04ahgy
nagyúr
válasz darvak #10219 üzenetére
Jó, akkor kicsit több konkrétumot közlök: garis csere alatt van az én eredeti gépem, ami egy 3820TG, i3-380M, 4GB DDR3, HD6550M, 500GB HDD. Cserébe vagy ugyanolyat, vagy egy 3830TG-t kérhetek, újrainduló garral. A másik gép, Acer Aspire 3830TG-2434G75NBB paraméterei: i5-520M, 4GB DDR3, 750GB HDD, GT540M.
Ezért kérdeztem, amit.
A géppel elégedett vagyok, utazás során használom, ahol mindegy a kijelző minősége és a hűtés hangja, hatásfoka, a hosszú üzemidő sokkal fontosabb.
Otthon van normális asztali gépem, normális monitorral.HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Cruncher
csendes tag
válasz darvak #10280 üzenetére
Tetszik ez a gép, és természetesen nem csak jegyzetelésre használnám, munkára is, ha már veszek egy gépet, egyéb esetben a nagyobbak szóba sem jöhettek volna.
Ezért vacillálok a jobb munkaeszköz vagy a jobb jegyzetgép "típusok" között, illetve hangsúlyoztam az akkumulátor időt, mert az mind a két esetben fontos, hogy legalább 5-6 órát bírjon. -
Sickboy25
addikt
válasz darvak #10343 üzenetére
dangerzone: iskolába járáshoz elég egy irodai laptop, hidd el nem lesz elég neki, ha ennyi programmal fog rajzolni!! Milyen szakra ment? Én gépész vagyok és tapasztalatból mondom!!!
Én is pont a napokban kerestem itt és ezt találtam még a legmegfelelőbbnek Lenovo Y 580, de ezzel is csak rajzolgatni fogok és már most tudom, hogy mondjuk egy kicsi 40 db -os alkatrésznél felmondja a szolgálatot és akkor a 100 feletti alkatrészeket már meg sem említem...[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz darvak #10345 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, de azért egy autoCAD-nek van gépigénye és ha ugrál az egér elég nehéz szerkeszteni
De igazából nem lebeszélni akartam őket a vásárlásról, csak tapasztalatot osztottam meg..."Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
runner 125
nagyúr
válasz darvak #10430 üzenetére
Nem, ez táp nélküli. Ez az.
Itt hardveraprón láttam Prof gépét egy ilyen kütyüvel, ő ezt írta priviben:"Kingston ultimate G2mel 77 MB/s az írás és 107 MB/s az olvasás"
Ha, ennyit tudni fog, nekem már ok.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Edorn
senior tag
válasz darvak #10441 üzenetére
Elsősorban munkára, meg azért kis játékra is... Itt részletesebben kifejtettem: http://prohardver.hu/tema/milyen_notebookot_vegyek_3/hsz_10244-10244.html
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
darvak
senior tag
válasz darvak #10446 üzenetére
@ Edorn
Mondjuk Toshibánál valahogyan nem 100%-os a driver támogatás, hiába van fenn minden szériának a driverei a weboldalukon.
Toshiba fórumban L750-nél, de L850-nél is lehet olvasni a problémákról.
Néha több drivert is ki kell próbálni, h valami jól működjön.
Játék nélkül lehetne renew probook, v akár lifebook is.
[ Szerkesztve ]
-
bencekemence
csendes tag
válasz darvak #10636 üzenetére
Ez a melegedés engem is zavar. Y580 és e között a laptop között vacillálok, igazából DTR gépet keresek, de a Y580 olyan jó ár érték aránya van, hogy ezért is gondolkodok rajta. A legjobb a Y780 lenne, de olyan meg nincs Egy hűvös harmadik versenyzőnek jobban örülnék, októberben vennék gépet, hátha valami lesz addigra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz darvak #10675 üzenetére
Ez nem mind1ikre igaz azért, lásd pl ProBook 4535s, olcsóbb mint máshol, és még ajándék táska is dukál mellé...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell XPS/13.3"FHD IPS/i7-3687U/8GB/128SSD
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- Új Lenovo LOQ 15AHP9 8845HS/16gb/512gb/RTX4050 Gari 2027.09.18.
- HP Probook 650 G2 i5 6200U / 16 GB RAM / 250GB SSD / 15.6 FHD / wifi 5G
- 13. Gen i7- es Asus Vivobook (OLED) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest